Dodaj do ulubionych

crazy world?????

23.03.06, 04:20
co to oznacza jak facet spotyka kobiete dla seksu i obydwoje twierdza,ze nic
do siebie nie czuja???mozliwe to jest???
Obserwuj wątek
    • Gość: waldek1610 Re: crazy world????? IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 23.03.06, 04:28
      tak
    • Gość: karinka Re: crazy world????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 12:31
      że spotykają się tylko na sex??? dla mnie taka panna to puszczalska a facet
      bawi się nią. czy oni nie mają uczuć?? nie potrafią kochać???
      owszem taka sytuacja jest możliwa, nawet często się tak zdarza w moim otoczeniu
      ale nie wyobrażam sobie żebym ja tak mogła zrobić... blee
    • Gość: Lacomia Re: crazy world????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 15:45
      pewni że to jest możliwe jak obojgu sie bardzo chce a nie mają nikogo
      pod "ręką",robią swoje i kazde z nich idzie w swoją stronę,tylko gorzej jak w
      którymś momencie ktoś z nich zacznie coś czuć do tego drugiego to wtedy masakra
      dlatego lepiej się nie pakować w takie układy
      • cienmotyla Re: crazy world????? 23.03.06, 15:48
        mozliwe...
        ludzie zabijaja ludzi
        tocza sie wojny
        a ludzie nie mieliby sie kochac bez uczucia??
        wolałabym zeby były tylko takie problemy na tym swiecie....
        • jaona27 Re: crazy world????? 25.03.06, 15:17
          no wlasnie...ale czy pozniej zadne z nich nie mysli o tej osobie z ktora
          byli????przeciez to wariactwo.....
        • zbuntowany_aniol2 Re: crazy world????? 25.03.06, 15:59
          mysli...ze niezle ta druga osoba dawala dupy...
    • Gość: all_she Re: crazy world????? IP: *.6.14.vie.surfer.at 25.03.06, 16:20
      oczywiscie ze mozliwe. w takiej sytuacji dziewczyna jest kurw.a a facet meska
      dziw.ka
      • jaona27 Re: crazy world????? 25.03.06, 21:19
        czyli obydwoje udani.....
      • wojna71 Re: crazy world????? 26.03.06, 14:50
        To dlaczego kobiety na zachodzie i może w Polsce wzdychają do bonda. Przecież to
        męska k...a czy odpoczynek po ciężkim dniu pracy. Podobno panienki pzrepadaj.ą
        za takim typem faceta.
    • Gość: Pan Hubert Re: crazy world????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 10:17
      Nie nie dziewczyna wtedy jest ku.. a facet sobie uzywa tylko i zalicza proste
      • Gość: Lacomia Re: crazy world????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:40
        <a facet sobie uzywa tylko i zalicza > czyli też jest k..ą tylko w męskim
        wydaniu skoro zalicza k..ę,no bo przecież nikt go do tego nie zmusza robi to bo
        chce a przecież może odmówić jest męską dz..ką proste
        • jaona27 Re: crazy world????? 26.03.06, 16:58
          zalozmy,ze ona nie jest ku..,tylko lubi seks,a facet to jej dobry
          znajomy,tylko rucha ja bo obydwoje to lubia....i spotykaja sie dla seksu......
          • Gość: Lacomia Re: crazy world????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:08
            ja dalej będe staroświecka i dalej dla mnie taka opcja to będzie k..two z obu
            stron,bo dla mnie sex bez uczucia się po prostu nie liczy,nie umiałabym tego
            zrobić tak na zimno nawet z najlepszym kumplem bo sobie nie wyobrażam mu po tym
            spojrzeć w oczy,a juz nie mówiąc sobie,no a poza tym nie chciałabym się
            przypadkowo dowiedziec że on sie później chwali kolegom jak to ja nie daje d..y
            i co ze mną robi nieeee dzięki:/
          • truskawki_w_smietanie Re: crazy world????? 27.03.06, 09:36
            Przynajmniej w takim "zwiazku" sa jasne zasady. To lepsze niz bycie zwiazek
            opart na uczuciu, ktory opiera sie na klamstwie lub na pukaniu... w rogi partnera.
          • all_she Re: crazy world????? 27.03.06, 14:42
            jezeli uprawiaja seks co kilka dni z innym/ inna to sa, tak jak powiedzialam-
            ona- ku..a, on- meska dzi..a, jezeli jest tak jak napisalas- moim zdaniem to
            czysty interes. poprostu nie chca byc ze soba ale chca sie nawzajem zaspokoic
            • truskawki_w_smietanie Re: crazy world????? 30.03.06, 15:51
              w konsu,pcyjnych czasach to coraz popluarniejsze zjawisko, nie sądzisz? To nie
              czasy, kiedy kobiety utożsamiały seks z miłośćią. To nie to samo. Kto się
              sparzył, ten wie. Pozdrawiam
    • Gość: rybka Re: crazy world????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 10:18
      oznacza to że i ona i on lubią rypanie
      • Gość: ankaaaa Re: crazy world????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 15:07
        ja TAK MAM I NIE UWAŻAM SIĘ ZA KU.....WE SYPIAM Z SWOIM BYŁUM CHŁOPAKIEM OD CZASU DO CZASU POPROSTU NA RAZIE NIE MAM ŻADNEGO CHŁOPAKA A BARDZO BRAKUJE MI SEKSU GDYŻ UWIELBIAM SIĘ KOCHAĆĆĆ I TO NIE OZNACZA ZE WSKAKUJE DO ŁUSZKA PIERWSZEMU LEPSZEMU BO TAK WCALE NIE JEST ,POPROSTU JA I MÓJ BYŁY SPOTYKAMY SIĘ ŻEBY ZASPOKOIĆ SWOJE POTRZEBY I TYLE ... JAK JUŻ SOBIE ZNAJDE SWOJĄ DRUGĄ POŁOWE ALBO ON ZNAJDZIE TO POWIEMY SOBIE KRÓTKIE DOWIEDZENIA I DZIĘKUJE PROSTEEEE
        • agatka_to_ja Re: crazy world????? 27.03.06, 15:13
          po pierwsze: nie pisz DUZYMI LITERAMI!!!!!! nie znasz zasad netykiety?

a po drugie: popracuj na ortografią.. litości.. "łuszka"... w 6 literowym
          wyrazie zrobić 2 błędy.. niezly wynik...
    • libertine21 Re: crazy world????? 27.03.06, 15:15
      a w jakim ty swiecie zyjesz?
    • lizzan Re: crazy world????? 30.03.06, 17:28
      jaona27 napisała:

> co to oznacza jak facet spotyka kobiete dla seksu i obydwoje twierdza,ze nic
      > do siebie nie czuja???mozliwe to jest???

Jednorazowy seks - owszem.
      Dlugowafowa zabwa tego rodzajy ciagnie za soba konsekwencje:
      Po 1...po pewnym czasie tweirdzenie ze nic do siebie nie czuja jest klamstwem.
      po 2...zadne z nich beda w relacji seksualnej z kims innym nie znajdzie innego
      partnera
      po 3...seks bez zobowiazan na dluzsza mete nie istnieje

pozdawiam,
      lizzan
      • jaona27 Re: crazy world????? 02.04.06, 15:48
        no tak ...rozumiem,ale mam znajoma,o ktorej wiem,jak narazie twierdzi,ze nic do
        niego nie czuje,ale nie wiem czy na dluzsza mete da rady....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka