beatawojcieszek 04.04.06, 10:59 Od pewnego czasu bujam się w pewnym chłopaku on chyba we mnie też. Ale boję się mu o tym powiedzieć. Prosił mnie kiedyś o chodzenie ale jeszcze tego nie czułam i powiedziałam nie co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: co zrobić IP: *.business.telia.com 04.04.06, 11:02 jak czytam takie posty to mam wrazenie ze jestem baaardzo stara... coz wieki temu tez mialam takie problemy... a on nadal cie chce?? czego ty sie boisz?? nie da rady poprostu wyczuc sytuacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrewspot Re: co zrobić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:56 Beatka, weź TY dziecko najpierw te podstwowkę skończ, a potem pomyślisz o jakimś pięknym kawalerze. Jak miałem 13 lat,to mnie dziewczyny też o chodzenie prosiły, wiesz? ale ja już wtedy wiedziałem, że dziewczyny mnie nie pociągają i tak jak TY mówilem "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doreen2 Re: co zrobić IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 04.04.06, 16:46 Prosil cie o chodzenie? to niesamowite, ja zawsze myslalam, ze faceco wola sobie polezec:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smis&wason złóż się w strzelbę... IP: 213.77.43.* 07.04.06, 10:57 ... i niech cię zapnie porządnie od tyłu Odpowiedz Link Zgłoś