teddyboys951 04.04.06, 14:17 czy mozna udac sie do ginekologa przed skonczeniem 18? samemu a nie z mama? jesli nie to czy mozna kupic tabletki antykoncepcyjne bez recepty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: ginekolog 04.04.06, 14:20 do ginekologa przed 18 rokiem zycia samemu? raczej tak! a bez recepty to mozna kupić cukierki czekoladowe, a nie tabletki antykoncepcyjne :) Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: ginekolog 04.04.06, 15:49 Isc mozna, bo niby dlaczego nie. Jezeli nie masz jeszcze swojego pierwszego razu za soba to powiedz to. Tabletki antykoncepcyjne to na recepte sa. Wszystko zalezy na jakiego lekarza trafisz ale jezeli masz jakies watpliwosci to poprsotu sie go pytaj. Unikniesdz potem zadawania pytan na forum pt: jak brac tabletki, co zrobic jak zapomisz, zle mi po tabletkach etc. Wiedz ze pozadny lekarz nie powinien ci tak odrazu dawac tabletek (takei jest moje zdanie), to nie cukiereczki do lykania ale hormony, ktore maja wplyw na organizm...powinnac miec zrobione badania krwi, proby watrobowe, lekarz powinien ci wszystko wyjasnic....ale to ideal bo w rzeczywistosci tak nie jest. pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:55 Jasne ze mozna wybrac sie do ginekologa nie majac jeszcze 18 lat bez mamy a tabletki anty koncepcyjne musisz miec na recepte kazda kobieta musi miec dobrze dobrane tabletki do jej organizmu i potrzeb dlatego nie mozemy rowniez"pozyczac" innych tabletek od kolezanki!!! pamietaj o tym. Zycze powodzenia i milej wizyty! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś