1jujka1 10.04.06, 14:41 Znacie jeszcze jakies sposoby na robienie pisanek, oprocz gotowania jajek w lupinkach z cebuli i burakow. Nie chodzi mi o jakies farbki albo naklejki, jakies takie przyklady w rodzaju tych co ja podalam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aśka Re: pisanki IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.04.06, 14:46 chyba kiedys cos takiego było, ze zanuzało sie jajko w płynnej kolorowej parafinie i po wyschnieciu skrobało sie cieniutkim nozykiem/wykałaczka rozne wzorki:) fajna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
1jujka1 Re: pisanki 10.04.06, 14:48 Ciekawy pomysl, tylko ze trzeba na to pewnie sporo czasu, a jego zawsze brak :(( Odpowiedz Link Zgłoś
adam81vv Re: pisanki 10.04.06, 22:13 ą ja myślałęm że chodzi o pisanki z... męskich jąder... takie to i forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all_she Re: pisanki IP: *.6.14.vie.surfer.at 11.04.06, 00:22 najlepiej wyprac z farbujacymi skarpetkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolipop Re: pisanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:19 ja zawsz erobie tak do kubka z goraco woda tak 3/4 wody wlewam ok 1,5 luzki octu i do tego wrzucam bibule pocieta potem po jakis 2 min. jak ja ju zpowygniatam to wkaldam biale jajko i trzymam tak dlugo az si ezafarbuje ok 3 minuty i sa peikne kolorki!!!!!!! takie jak bibuly:) polecam ten sposob szybki tani i fajny efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: pisanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:35 Tutaj znajdziecie dużo informacji na ten temat i nie tylko : www.cool.54.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: pisanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:36 dziecko, naucz sie chociaz linki wklejac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dulus Re: pisanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:38 A wpisać sobie w pasek adresowy to nie łaska? Lenistwo opętało? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś