Dodaj do ulubionych

długość życia plemników

11.04.06, 11:46
Mam jedno pytanie, mianowicie ile zyje plemnik poza organizmem człowiek,a, to
znaczy w środowisku naturalnym, na przykład gdy sperma znajduje sie na
bieliźnie( nie jest ona noszona w danym momencie), ile plemniki sa w stanie
przezyc ?? bardzo prosze o powazne odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • 1jujka1 Re: długość życia plemników 11.04.06, 11:50
      Poszukaj sobie takich watkow na tym forum bo z tego co pamietam to ich bylo
      bardzo duzo!!!
    • Gość: mi.kko. Re: długość życia plemników IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.04.06, 11:54
      wiem, ze plemniki, to takie skubane cosie, ze potrafia wytrzymac nawet 3 dni.
      Tylko nie wiem w jakich warunkach. Kiedys, jak moj facet sposcil sie mi na
      przescieradlo, a nie chcialam zmieniac go9, bo matka by sie zar pytlala,
      dlaxzego to zrobilam, to przez 5 ni spalam z przescieradlem i dodatkowo na kocu,
      bo balam sie zajsc w ciaze... ale wtedy mialam jakies 15 lat... polefka no:P
      • Gość: lisa 16 Re: długość życia plemników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:17
        chodzi mi dokłądnie o to ile zyja plemniki poza orgaznizmem, na przykłąd na
        pocili luz bieliznie, prosze o powazne odpowiedzi!!
        • Gość: Aniaaaaaaaa20 Re: długość życia plemników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:00
          wiem ze plemniki np. na skorze partnerki moga przezyc do 5 godzin ale na
          przescierace badz bieliznie nie wiem ale wydaje mi sie ze moze tez cos kolo
          tego :)
          Powodzenia i pozdrawiam.
    • Gość: drugitaki1 Re: długość życia plemników IP: *.238.149.40.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 11.04.06, 17:24
      Tu znajdziesz odpowiedz na to pytanie i wiele innych, zwiazanych z seksualnoscia

www.nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=2092
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka