Dodaj do ulubionych

PrZyTyŁaM----pomocy

16.04.06, 21:24
ludziska....kurcze, w sumie mowia,ze jestem szczupla ale moja mama mówi na
mnie pączuszek....zgrubłam...nie umiem obejść się bez kebabów wegetariańskich,
i LAY'sow Fromage lub tych nowych....czasami jem czesto..z.wykle raz na
tydzien....i nie gustuje w tych mini tlyko TV Paka to minimum,wole
megapake...tylek mam duzy.....ale nie ma tego zlego co byt na dobre nie
wyszlo.........ibiust sliczne D...tlyko jak mam zrzucic te zbedne t kanki
tluszczowe aby cycki takie zostaly i jak sie oduzaleznic od chipsow tych
kebabow no i frytek:( dzis mowie,ze nie zjem juz zni kesa za to jutro widzac
logo lays mysle o mioch fromage:( to silniejsze.....a cialko sie gromadzi.help
Obserwuj wątek
    • Gość: Safira Re: PrZyTyŁaM----pomocy IP: *.asta-net.com.pl 16.04.06, 21:38
      Tak na dobrą sprawę to nie wiadomo, czy naprawdę jesteś 'przytyta', czy tylko
      tak Ci się wydaje... Jeśli spędza Ci to sen z powiek, to spróbuj herbatki
      Puerh, nie jestem pewna co do pisowni. Dostaniesz w każdym sklepie zielarskim
      albo w zwykłym spożywczym. Jednym to pomaga, innym nie... Chciałabym jeszcze
      dodać jakąś mądrą sentencję w rodzaju 'Zaakceptuj siebie taką jaka jesteś', ale
      wiem jak ciężko czasami bywa... Pozdro i uszy do góry. Zawsze masz biust!!!
    • czekoladka_84 Re: PrZyTyŁaM----pomocy 16.04.06, 21:56
      Uzależniłaś się od tego żarcia. Po prostu nie kupuj i tyle. Za niedługo zrobi
      ci się od tego megatyłek z cellulitem, galareta na udach i pryszcze na twarzy.
      Zresztą chyba widziałaś dokument Super Size Me (czy jakos tak).
      • agatka_to_ja Re: PrZyTyŁaM----pomocy 16.04.06, 22:05
        czekoladka, jak milo Cie widziec :)))))))))))))))
        • czekoladka_84 Re: PrZyTyŁaM----pomocy 16.04.06, 22:07
          Wzajemnie :))
          • Gość: sataaa Re: PrZyTyŁaM----pomocy IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 00:27
            wazylam jakies pol roQ temu 57 kg i wydawalo misie,ze za duzo do mojego 164
            wzrostu....dzis weszlam na wage i co widze????63 kg jak ch.. w bombki
            strzelil,myslalam,ze spadne z tej wagi.
          • Gość: zakonnice Re: PrZyTyŁaM----pomocy IP: 193.151.48.* 17.04.06, 19:49
            proponujemy ci zmiane chipsow na kaszanke od Joli ze sklepu normalnie boska
            zawsze swieza robiona niedaleko a co najwazniejsze bez konserwantow!!
    • Gość: sat Re: PrZyTyŁaM----pomocy IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 10:38
      help.
      • martalek Re: PrZyTyŁaM----pomocy 17.04.06, 18:01
        no to rzeczywiscie troszke ci sie przytylo, radze isc na diete i oduczyc sie
        jedzenia niezdrowej zywnosci, przynajmniej ja ograniczyc
        • Gość: jaaaaaaaaaaaaa Re: PrZyTyŁaM----pomocy IP: *.itpp.pl 17.04.06, 19:53
          ze swojej strony gorąco polecam dietę south beach - zdrowa i naprawdę
          skuteczna;) f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=12037
    • Gość: Opti Re: PrZyTyŁaM----pomocy IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 17.04.06, 20:34
      Satelitka, ja zajadam frytki codziennie "na noc" i CHUDNĘ przy tym. Bo to jest
      naprawde proste! Poczytaj moje posty w tym wątku, może coś Ci to pomoże:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=37456140&a=39775404
      Można jeść tak, że nie będziesz czuła głodu, żadnych drastycznych diet. Mozna
      jeść ulubione frytki też. ALE trzeba trzymać się pewnych zasad. Wtedy i figurę
      będziesz miała, i biust nie schudnie i głodna nie będziesz się czuła (a więc
      nie będziesz też podjadać).
    • Gość: gość Re: PrZyTyŁaM----pomocy IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 09:33
      ja bym na twoim miejscu nie jadłA tego świństwa , nie chodzi tylko o sylwetke ,
      ale przede wszystkim o zdrowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka