Dodaj do ulubionych

Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac?

22.04.06, 11:53
Witam. Chciałam zapytać co myslicie o odchudzaniu się na siłę. W ostatnim
czasie wszystkie laski stosuja jakies diety, starają się wygladać jak
modelki. Zastanawiam sie czy tez powinnam ulec tej dziwnej modzie. Mam 165 cm
wzrostu i waże 54 KG.Czy wg Was to dużo ????
Obserwuj wątek
    • twarda_laska Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? 22.04.06, 11:59
      bez przesady! nie musisz sie odchudzac! faceci lubia sexowne ponetne cialko!
      • plessok Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? 22.04.06, 12:15
        normalna waga na poziomie-najwazniejsze by BMI byl na poziomie 19-25
        jednostek...wiec wszystko w normie,wszystko w umiarkowanych gabarytach
    • filala18 Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? 22.04.06, 12:39
      BMI w normie jest od 18,5 chyba do 24. Moje wynosi 20,5 więc nie jest najniższe
      ale moze i masz rację żeby nie ulegac dziwnej modzie...
    • Gość: Srubka_87 Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:09
      modelki sa do ogladania, a nie do przytulania ;p ja mam niezdrowa niedowage, i
      mimo ze bardzos sie staram nie moge zgrubac :(
    • filala18 Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? 22.04.06, 13:14
      "modelki są do oglądania a nie do przytulania"... jednej strony bym się
      zgodziła. bo będąc z kimś zalezy nam na bliskości przytuleniu... Ale jak
      wszystkim wiadomo faceci są wzrokowcami. Więc czy Wy faceci nie pragniecie miec
      takiej "modeleczki"u swojego boku... Czy akceptujecie kawałek ciałka :P
    • Gość: :( Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? IP: *.lanet.net.pl 22.04.06, 13:24
      ja wlasnie dowiedzialam sie kilka dni temu, ze przestalam pociagac mojego
      faceta bo w ostatnim czasie przytylam. nigdy nie bylam szczuplutka i on to w
      pelni akceptowal. sam mowil, ze nie lubi anorektyczek. uwielbial moje piersi i
      tyleczek, a teraz juz mu sie nie podobam. to przykre, szczegolnie, ze kiedy
      nagle ktos bardzo chudnie to wszyscy martwia sie o te osobe, ze moze wpasc w
      anoreksje czy bulimie, a kiedy jakas osoba w krotkim czasie tyje to od razu
      jest mysl, ze zre bo ma ochote i tyje. a w moim przypadku to niestety jest
      zaburzenie psychiczne, na ktore kiedys juz sie leczylam, a jakis czas temu znow
      wrocilo. jeszcze z nim na ten temat nie rozmawialam, ale nie wiem co robic.
    • filala18 Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? 22.04.06, 13:30
      Nie rozumiem postępowania Twojego faceta, bo kocha Cię to nie powinien sprawiać
      Ci przykrości, a swoja drogą porozmawiaj z nim i wyjasnij skąd to się wzięło.
      Ja szczerze mówiac to tez założyłam ten wątek przez faceta, gdyż ważę cały czas
      tyle samo tzn 54 kg, a on ostatnio stwierdził że przytyłam, mówi że nic do tego
      nie ma, a po prostu stwierdził fakt. Troche mnie to zastanowiło i pomyślałam ze
      moze nietyle przytyłam co moze chcial mi tym powiedzieć ze chciałby abym
      schudła... sama nie wiem...
    • wujekdobrarada Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? 22.04.06, 14:09
      oczywiscie!!!!!!!!!!! ze TAK!!!!!!!!!
    • nassstka Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? 22.04.06, 15:11
      ja mam ponad 160cm wzrostu, waze okolo 45kg i raczej 90% ludzi ktorych znam mowi
      ze jestem zaaa chuda i powinnam przytyc, a reszta sie nie udziela na ten temat ;)
    • libertine21 Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? 23.04.06, 12:32
      oszalałas? masz ideala wage dziewczyno
      • Gość: waldziu Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 23.04.06, 12:44
        45 mile wspomnienia z tego okresu
        teraz 80 :(((
        • liwia_3 Kobieca dominacja .. 23.04.06, 12:53
          Dlaczego na posty skierowane do mężczyzn odpowiadają kobiety :-/ ??
          Dzienwe to dla mnie..
          Widzę, że to forum jest zdecydowanie zdominowane przez płeć piękną.. a szkoda ..
          Dajmy im dojśc do głosu ..
    • Gość: kali Re: Mężczyźni - czy kobiety mają się odchudzac? IP: *.ztpnet.pl 23.04.06, 15:53
      Jestes gruba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka