elle19 26.04.06, 14:53 Jakie znacie sposoby aby usidlić faceta??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.04.06, 15:11 Poderwac faceta?To jeszcze znowu nie taki wielki problem...trudniej jest go zatrzymac przy sobie :P Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitka23 Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 10:50 Zgadzam sie usidlic to nie problem,problemy to sie dopiero zaczynaja w związku.a co do podrywania to najlepiej być sobą i niczego nie udawac bo potem i tak wszystko wyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek1610 Re: Klucze do serca mężczyzn IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.04.06, 10:53 przez rozporek do serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.net-serwis.pl 27.04.06, 15:15 Jak najszybciej trafic do serca mężczyzny? Ostrym nożem przez klatkę piersiową! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:46 Mężczyzna to mało skomplikowany układ hydrauliczny i aby sprawnie działał i nie wymagał konserwacji w ramionach innej specjalistki wystarczy: 1. dobrze karmić 2. często chwalić 3. nie żałować dupy Ot i cała tajemnica tzw. udanych zwiąków;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 17:27 A wiec tak: ------------------------------------------------------------------ JAK UTRZYMAC FACETA: -Faceta nie wystarcza tylko opie..c, nalezy tez go czasem za cos pochwalic (np. O kochanie, naprawde swietnie naprawiles ten kran itp...Slicznie) -Nie dawac mu powodow do zazdrosci (facet chce sie czuc bezpiecznie, a nie w ciaglym stresie, czy babka go nie zdradza...) -To troche zabrzmi szowinistycznie, ale ulegajcie w pewnym stopniu waszym facetom. A nie macie na wszystko swoje zdanie, ze mozecie lepiej, wiecej i czesciej...Facet chce sie poczuc troche wladczy a nie jak ci... Badzie bardziej ustepliwe, ale nie posluszne. -nigdy pod zadynym pozorem, nie WSTYDZCIE sie swojego faceta. (jesli np...powie cos naprawde glupiego - zasmiejcie sie razem z nim, a nie wytykajcie go palcami) (zwlaszcze przy jakims towarzystwie. TO WASZ PARTNER. to on powinien byc najwazniejszy a nie jakiegs glupie pipy kolezanki z pracy) -niestosujcie tej sztuczki "dzisiaj nie moge, bo mnie boli glowa" Bo my i tak wiemy, ze was nie boli tylko nie macie ochoty na seks. Ale to brzmi bardzo zalosnie...Wierzcie mi. --------------------------------------------------------------- JAK PODERWAC FACETA? -usmiechac sie do niego -pomagac mu jesli dana sytuacja tego wymaga -zrobic ten pierwszy krok -nakarmic go...Najlepiej czyms co mu bardzo smakuje, a potem przytulic. NIE ma bata, aby nie odwzajemnil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:07 dać dupy, zrobić laskę itp. i jest twój Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 22:34 My się wysilamy, dogadzamy, doradzamy, troszczymy się o nich, przytulamy, ciągle pytamy czy nas kochają, głaskamy, wycieramy nosek, myjemy plecki, prasujemy koszule, robimy herbatkę, pytamy czy ładnie dziś wyglądamy, czy pójdą z nami do naszych rodziców, opowiadamy o naszych przyjaciółkach, o dzieciach sąsiadów, o nowej fryzurze i nowej fryzjerce i już sama nie wiem po co skoro sami faceci mówią, że wystarczy ich nakarmić a potem dać co trzeba :) My chyba za dużo do nich mówimy... mam 30 lat i dopiero zaczynam ich rozumnieć... lepiej póżno niż wcale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutek Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:35 a chcesz pieniążki od faceta moja droga? to rób co trzeba i nie marudź Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 22:41 :)he he tak jest! uległa też wobec niego jestem oczywiście. Wszystko leży jak należy. Mój pan i władca jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutek Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:47 wam wszystkim chodzi tylko o pieniądze, za nie będziecie z każdym obleśnym typem i zrobicie mu wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 22:49 ech ci faceci... od nadmiaru naszej dobroci dla nich, się im w tych ich małych móżdżkach czasem przewraca... zapominają dzięki komu wyszli na ludzi. Gdyby nie kobiety zeszli by na psy ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamochłon Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:52 innych tak sprzedajnych istot jak kobiety ziemia nie zna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 22:54 to jakieś pomówienia! sprzedajnych istot... chyba mowa o facetach! żeby kupić swój ukochany samochód mój mąż gotów byłby zrobić wszystko... tak podejrzewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Santor Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:55 może skobieciał ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 23:03 na pewno! zaraz idę, sprawdzę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 23:09 był tutaj i widział jakie bzdury (he he...) tutaj wypisuję kazał mi się zając czymś pożytecznym a nie podrywać nastolatków przez internet... ciekawe czy jakieś konkretne zajęcie miał na myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:11 a ile ty masz lat sexy lady ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:19 no to jesteś w moim targecie - ja mam 35 ;) może się poznamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 23:26 jestem też wierna jak na żonę przystało... mój mąż nie wie co to zazdrość! hmm :) kiwa że wie i że niby jest o mnie zazdrosny, ale przy najbliższej okazji sprzedałby mnie za paczkę fajek powiedział że najlepszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:29 to może ja ciebie kupię, obecnie jestem sam, zapytaj męża co by chciał za ciebie ? :) tylko żeby nie tak drogo jak w filmie "Indecent proposal" za Demi Moore, pamiętasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 23:39 nie pamiętam:) powiedział że nie sprzeda mnie i za jakiegoś tam bmw:) ech aż mi ulżyło że nie będę musiała się pakować! ale jutro mam mu uprać koszulę! i na obiad ma być wątróbka bleeeee świństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:22 no zastanów się jeszcze ja jestem przystojnym facetem: 35 lat, wymiary: 190/91,5/17;))))) i uprawiam sporty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barba Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 14:38 masz całkowitą racje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:56 do kazdego serca potrzeby jest inny klucz;)jak by byl jeden klucz to swiat stalby sie nudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matty Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:23 Jak tak sobie czytam te niektóre wypowiedzi to zaczynam sie wstydzic za społeczeństwo, w którym zyje. Ciagle tylko "dac dupy"...Ludzie zastanówcie sie co piszecie. I na koniec dobra rada od serca i dla kobiet i dla mężczyzn- trochę szacunku dla siebie samych i dla siebie nawzajem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klucz francuski Klucz jest w rozporku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 00:46 musisz po niego sięgnąć Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Klucz jest w rozporku 29.04.06, 09:52 usidlić... czyli złapać w sidła już na wieki... a nie na chwilę, na moment... trzeba się więc czasami bardziej postarać. Odpowiedz Link Zgłoś