Dodaj do ulubionych

Klucze do serca mężczyzn

26.04.06, 14:53
Jakie znacie sposoby aby usidlić faceta???

Obserwuj wątek
    • Gość: olka Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.04.06, 15:11
      Poderwac faceta?To jeszcze znowu nie taki wielki problem...trudniej jest go zatrzymac przy sobie :P
      • aksamitka23 Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 10:50
        Zgadzam sie usidlic to nie problem,problemy to sie dopiero zaczynaja w
        związku.a co do podrywania to najlepiej być sobą i niczego nie udawac bo potem
        i tak wszystko wyjdzie!
        • Gość: waldek1610 Re: Klucze do serca mężczyzn IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.04.06, 10:53
          przez rozporek do serca
    • Gość: zadrzemiona Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.net-serwis.pl 27.04.06, 15:15
      Jak najszybciej trafic do serca mężczyzny? Ostrym nożem przez klatkę
      piersiową! :)))
      • Gość: doświadczona Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:46
        Mężczyzna to mało skomplikowany układ hydrauliczny i aby sprawnie działał i nie
        wymagał konserwacji w ramionach innej specjalistki wystarczy:
        1. dobrze karmić
        2. często chwalić
        3. nie żałować dupy

Ot i cała tajemnica tzw. udanych zwiąków;))
    • jakub_234 Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 17:27
      A wiec tak:
      ------------------------------------------------------------------
      JAK UTRZYMAC FACETA:
      -Faceta nie wystarcza tylko opie..c, nalezy tez go czasem za cos pochwalic
      (np. O kochanie, naprawde swietnie naprawiles ten kran itp...Slicznie)
      -Nie dawac mu powodow do zazdrosci (facet chce sie czuc bezpiecznie, a nie w
      ciaglym stresie, czy babka go nie zdradza...)
      -To troche zabrzmi szowinistycznie, ale ulegajcie w pewnym stopniu waszym
      facetom. A nie macie na wszystko swoje zdanie, ze mozecie lepiej, wiecej i
      czesciej...Facet chce sie poczuc troche wladczy a nie jak ci... Badzie bardziej
      ustepliwe, ale nie posluszne.
      -nigdy pod zadynym pozorem, nie WSTYDZCIE sie swojego faceta. (jesli np...powie
      cos naprawde glupiego - zasmiejcie sie razem z nim, a nie wytykajcie go palcami)
      (zwlaszcze przy jakims towarzystwie. TO WASZ PARTNER. to on powinien byc
      najwazniejszy a nie jakiegs glupie pipy kolezanki z pracy)
      -niestosujcie tej sztuczki "dzisiaj nie moge, bo mnie boli glowa" Bo my i tak
      wiemy, ze was nie boli tylko nie macie ochoty na seks. Ale to brzmi bardzo
      zalosnie...Wierzcie mi.
      ---------------------------------------------------------------
      JAK PODERWAC FACETA?
      -usmiechac sie do niego
      -pomagac mu jesli dana sytuacja tego wymaga
      -zrobic ten pierwszy krok
      -nakarmic go...Najlepiej czyms co mu bardzo smakuje, a potem przytulic. NIE ma
      bata, aby nie odwzajemnil!
    • Gość: Ryszard Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:07
      dać dupy, zrobić laskę itp. i jest twój
      • gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 22:34
        My się wysilamy,
        dogadzamy,
        doradzamy, troszczymy się o nich,
        przytulamy,
        ciągle pytamy czy nas kochają,
        głaskamy,
        wycieramy nosek,
        myjemy plecki,
        prasujemy koszule,
        robimy herbatkę,
        pytamy czy ładnie dziś wyglądamy,
        czy pójdą z nami do naszych rodziców,
        opowiadamy o naszych przyjaciółkach, o dzieciach sąsiadów, o nowej fryzurze i
        nowej fryzjerce
        i już sama nie wiem po co skoro sami faceci mówią, że wystarczy ich nakarmić a
        potem dać co trzeba :)
        My chyba za dużo do nich mówimy... mam 30 lat i dopiero zaczynam ich
        rozumnieć...
        lepiej póżno niż wcale :)
        • Gość: niutek Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:35
          a chcesz pieniążki od faceta moja droga? to rób co trzeba i nie marudź
          • gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 22:41
            :)he he
            tak jest! uległa też wobec niego jestem oczywiście.
            Wszystko leży jak należy.
            Mój pan i władca jest zadowolony.
            • Gość: niutek Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:47
              wam wszystkim chodzi tylko o pieniądze, za nie będziecie z każdym obleśnym
              typem i zrobicie mu wszystko
            • gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 22:49
              ech ci faceci...
              od nadmiaru naszej dobroci dla nich, się im w tych ich małych móżdżkach czasem
              przewraca...
              zapominają dzięki komu wyszli na ludzi.
              Gdyby nie kobiety zeszli by na psy ech...
              • Gość: Jamochłon Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:52
                innych tak sprzedajnych istot jak kobiety ziemia nie zna !!!
                • gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 22:54
                  to jakieś pomówienia!
                  sprzedajnych istot...
                  chyba mowa o facetach!
                  żeby kupić swój ukochany samochód mój mąż gotów byłby zrobić wszystko... tak
                  podejrzewam :)
                  • Gość: Irena Santor Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:55
                    może skobieciał ?
                    • gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 23:03
                      na pewno!
                      zaraz idę, sprawdzę!
                      :)
                      • gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 23:09
                        był tutaj i widział jakie bzdury (he he...) tutaj wypisuję
                        kazał mi się zając czymś pożytecznym a nie podrywać nastolatków przez
                        internet...
                        ciekawe czy jakieś konkretne zajęcie miał na myśli :)

• Gość: listonosz Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:11
                          a ile ty masz lat sexy lady ?
                          • gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 23:16
                            pisałam już wyżej...
                            • Gość: Michał Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:19
                              no to jesteś w moim targecie - ja mam 35 ;) może się poznamy ?
                              • gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 23:26
                                jestem też wierna jak na żonę przystało...
                                mój mąż nie wie co to zazdrość!
                                hmm :) kiwa że wie i że niby jest o mnie zazdrosny, ale przy najbliższej okazji
                                sprzedałby mnie za paczkę fajek
                                powiedział że najlepszych!
                                • Gość: Michał Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:29
                                  to może ja ciebie kupię, obecnie jestem sam, zapytaj męża co by chciał za
                                  ciebie ? :) tylko żeby nie tak drogo jak w filmie "Indecent proposal" za Demi
                                  Moore, pamiętasz ?
                                  • gadalinska Re: Klucze do serca mężczyzn 27.04.06, 23:39
                                    nie pamiętam:)
                                    powiedział że nie sprzeda mnie i za jakiegoś tam bmw:)
                                    ech aż mi ulżyło że nie będę musiała się pakować!
                                    ale jutro mam mu uprać koszulę! i na obiad ma być wątróbka bleeeee świństwo!
                                    • Gość: Michał Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:22
                                      no zastanów się jeszcze ja jestem przystojnym facetem: 35 lat, wymiary:
                                      190/91,5/17;))))) i uprawiam sporty...
        • Gość: Barba Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 14:38
          masz całkowitą racje!
    • Gość: mexicana22 Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:56
      do kazdego serca potrzeby jest inny klucz;)jak by byl jeden klucz to swiat
      stalby sie nudny
    • Gość: matty Re: Klucze do serca mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:23
      Jak tak sobie czytam te niektóre wypowiedzi to zaczynam sie wstydzic za
      społeczeństwo, w którym zyje. Ciagle tylko "dac dupy"...Ludzie zastanówcie sie
      co piszecie.
      I na koniec dobra rada od serca i dla kobiet i dla mężczyzn- trochę szacunku
      dla siebie samych i dla siebie nawzajem!
    • Gość: klucz francuski Klucz jest w rozporku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 00:46
      musisz po niego sięgnąć
      • gadalinska Re: Klucz jest w rozporku 29.04.06, 09:52
        usidlić... czyli złapać w sidła już na wieki...
        a nie na chwilę, na moment...
        trzeba się więc czasami bardziej postarać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka