zxcvbnm 05.05.06, 19:30 ha ha ha, ideały chodzą po świecie!!!! znalazłam swoje bóstwo, ktos absolutnie bez wad, druga połowa duszy, ktoś komu oddałabym nerkę, życie i kolekcje znaczków no i nie będziemy razem ktoś to wszysko ch..owo urządził Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stodola2005 Re: ale bryndza 05.05.06, 19:47 czegos tutaj nie rozumiem...........dlaczego nie bedziecie razem..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: ale bryndza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 19:50 No właśnie czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
zxcvbnm Re: ale bryndza 05.05.06, 20:10 dlatego, że musiałam zrobić coś złego w poprzednim życiu. no i dlatego też, że on ma pannę oraz dlatego, że nie spotykamy się nigdzie poza salą wykładow oraz dlatego, że .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 nikt nie jest idealny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:48 jestes zauroczona ale gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
zxcvbnm Re: nikt nie jest idealny 05.05.06, 23:52 a ja gratuluje temu koledze, który sie pociął z zauroczenia. ktoś jest idealny dla mnie, w tym szkopuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cziki Re: ale bryndza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:25 a to peszek...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ale bryndza IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 06.05.06, 10:50 No wlasnie mama podobnie.Jest facet z ktorym chcialabym spedzic reszte zycia ale jest zonaty i ma dwoje dzieci!!!Ja tez chyba bylam zla kiedys bo za grosz nie mam szczescia w milosci:( Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: ale bryndza 06.05.06, 20:59 > ha ha ha, ideały chodzą po świecie!!!! Niestety to nie prawda. Nie ma ideałów....niektórzy tylko stwarzaja pozory bycia takowymi. > no i nie będziemy razem Zdarza sie. > ktoś to wszysko ch..owo urządził Jezeli jestes wierzaca to odpowiedz brzmi BOG. A jezeli przyjmujesz taka teze to On napewno ma plan dla Ciebie. Jezeli jestes niewierząca to odbowiedz brzmi, że poprsotu tak jest. pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś