10.05.06, 09:14
witam :) czy ma ktoś może zestaw testów dla nauczycieli do książki The
English Fille (część pierwsza taka bialo-czerwona)??? jeśli tak to prosze
dajcie znać...dzięki :*
Obserwuj wątek
    • Gość: testarix Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:05
      Jasne, już wysyłam. Po pierwsze to nie Fille tylko File. Po co Ci te testy?
      Dziecko chce mieć lepszą ocenę na koniec roku i trzeba pomóc czy Ty nie miałaś
      czasu żeby się douczyć a chcesz zaliczyć? Wkurza mnie takie kombinowanie i tyle.
      • Gość: zagubiona_amazonka Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:28
        a Ty na klawiaturze pykasz bez literówek jasne... :D śmiech na sali :)
        i nie dziećko, mam praktyki i Mi poprostu potrzebne. jeny nie masz to po co
        wogóle piszesz?? dzieki za pomoć ludzie potrafią być naprawde życzliwi i pomóc
        w potrzebie...
        • Gość: zuza Re: angielski IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.05.06, 18:27
          jak masz praktyki to troche pocwicz i sama uloz test i juz. troche wysilku
          kobieto
    • Gość: mexicana22 Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:38
      pamietaj ze tu zawsze sa ludzie ktorzy wiedza lepiej ;)poszukaj na allegro moze
      tam ktos bedzie mial
      • Gość: zagubiona_amazonka Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:53
        dzięki.. az strach cokolwiek napisać...
    • merda Re: angielski 10.05.06, 12:31
      www.ang.pl/
      Sprobuj zapytac na tej stronie,ludzie sa bardziej uprzejmi i znaja sie lepiej
      na angielskim.
      Pozdrawiam
    • Gość: testatrix Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:35
      Witam ponownie. Jesli widzę w internecie, ze ktoś szuka testów do podręcznika -
      jak tutaj - dostaję białej gorączki. Jestem przeczulona na
      ściąganie/kombinowanie/wyuczenie się klucza na pamięć. Jak słusznie zostało
      zauważone, to jest książka d l a n a u c z y c i e l i a tłumaczenie że
      praktyki jakoś do mnie nie trafia, bo: 1. jest maj, a o ile mi wiadomo praktyki
      odbywa się we wrzesniu i w marcu; 2. jesli na praktykach korzystasz z
      podręcznika English Files tzn że Twój opiekun praktyk raczej ma ta książkę z
      testami; 3. literówki literówkami, ale to jak piszesz wskazywałoby na poziom
      gimnazjum, zdecydowanie nie na studentkę.
      Pozdrawiam.
      • stodola2005 Re: angielski 11.05.06, 06:29
        daj se spokój...testatrix....mądzrysz sie ....az wstyd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka