beaciulka 16.05.06, 18:28 Mam pytanie - kto bardziej wyczuje u mnie zapach papierosów albo w pomieszczeniu - osoba która pali i jest tym zapachem przesiąknięta czy osoba niepaląca?? I jak sie takiego zapachu pozbyc?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamajka Re: Zapach papierosów 16.05.06, 18:30 niepaląca prędzej wyczuje. Jak sie pozbyc? Umyc włosy, zęby, rece, wyprac ubranie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna30 Re: Zapach papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:36 jak w mieszkaniu to moze jakis odsiwerzac by sie przydal:) albo w ewentulanosci okna pootwierac i wywierzyc. heh pamietam jak byłam mloda i ukrywalam przed mama to ze pale.. po 5 latach sie dowiedziała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piparipa Re: Zapach papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:23 mimo, ze ja jestem juz stara dupa to mojej mamie tez nic nie powiedziałam :) a tatusiowi to w ogole! Załamałby sie, my z siostra zawsze takie grzeczne dla nich byłysmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Smrod papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:43 Masz na mysli zapewne SMROD papierosow, a nie zapach :< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi Re: Zapach papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:01 A co zrobic zeby sie zapachu pozbyc z ust albo z rak... Np nie mam szansy umyc zebow a guma srednio pomaga... Moze sa jakies sposoby - bo stałym palaczom nawet po umyciu zebow czuc... jakies wywary, napary...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Zapach papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 08:35 Najlepszym sposobem jest rzucenie tego wstretnego nalogu :P Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Zapach papierosów 17.05.06, 08:44 JA NIE NAWIDZE PAPIEROSU TEGO SMRODU WYCZUJE NA KILOMETR FAJKI I kto by pomyslał ze nie znosze tego smrodu.A moi rodzce sa nalogowymi palaczami Gość portalu: mk napisał(a): > Najlepszym sposobem jest rzucenie tego wstretnego nalogu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beaciulka Re: Zapach papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:47 A słuchajcie...czym sie roznia papierosy light od super light i noramlne od light?? Sa slabsze, mniej szkodliwe czy co?? A na cos ie patrzy na substancje smoliste/nikotyne/tlenek wegla?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Zapach papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:34 Te wszystkie super hiper light'y, to sciema marketingowa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Zapach papierosów IP: *.ztpnet.pl 17.05.06, 19:48 Sa slabsze i pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
beaciulka Re: Zapach papierosów 17.05.06, 19:57 A patrzac na slabosc to an co zwracac uwage - subst smoliste/nikotyne czy tlenek wegla?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Zapach papierosów IP: *.ztpnet.pl 17.05.06, 20:11 Substancji nie porownywalem. Super lighty sa slabsze od lightow, a te od zwyklych w smaku i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Zapach papierosów IP: *.aster.pl 17.05.06, 21:18 beaciulka:zważając na pytania, które zadajesz,wnioskuję,że jesteś bardzo młoda.SAma jestem właśnie w trakcie rzucania palenia,paliłam 7 lat i powiem Ci:NIE WARTO!Zaczęłam jako gó..ara,potem było coraz trudniej, a rzucić jest mi bardzo trudno.Żałuję że zaczełam.Moja rada:nie zaczynaj!nie rób tego,dlatego że większość Twoich koleżanek(nie mówię że tak musi być)pali.Niech one się trują.Ty nie musisz.A odpowiadając na Twoje pytania:to że jakiś jest super light nie znaczy,że mniej szkodzi.Jest po prostu lżejszy,a tak naprawdę to jedna wielka ściema,substancji szkodliwych jest tak samo dużo.Pozbycie się zapachu?Nie da rady,możesz "psikać" się w nieskończonosc,osoba niepalaca na bank wyczuje.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anett Re: Zapach papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 00:16 kurde nie radze sie pchac w to gowno kurna ja che rzucic ale obawiam sie jendego..ze przytyje mi sie :(( i tu moj problem .. ehhh zaluje ze w ogole zaczynalam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Zapach papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:22 dokladnie,slyszalam tez,ze jakies tam zastepcze substancje w lightah sa szkodliwsze od normalnych papierosow. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_86 Re: Zapach papierosów 18.05.06, 11:40 beaciulka napisała: > Mam pytanie - kto bardziej wyczuje u mnie zapach papierosów albo w > pomieszczeniu - osoba która pali i jest tym zapachem przesiąknięta czy osoba > niepaląca?? Moim zdaniem niepaląca (czuję jak sąsiad pali na korytarzu, a od niego dzielą mnie 3 piętra;-))) >I jak sie takiego zapachu pozbyc?? Nie palić? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
veratio Re: Zapach papierosów 29.05.06, 00:07 osoba niepalaca wyczuje zawsze, osoba palaca ktora akurat skonczyla palic nie wyczuje ale wyczuje jak nie palila z 15-20 min. moze nie w takim stopniu ale jednak. a rodzaj fajek to bez znaczenia. light superlight to wszystko takie samo gowno jest. sam palilem 8 lat. zaczalem jako 16 letni gnojek, teraz nie pale juz od 3 miesiecy i ciagle mnie ciagnie do fajek. jak mnie ktos czestuje to jest horror bo baaardzo trudno jest mi sie powstrzymac od palenia a ciagnac tego dalej nie zamierzam. to jest tak jabys wysmuchiwala z siebie zdrowie a z kieszeni kase. i wierz mi ze bedziesz tego zalowala na 1000000000000000000%. Powodzenia. PS. Lepiej pij piwo i uprawiaj sex. :P Odpowiedz Link Zgłoś
stodola2005 Re: Zapach papierosów 29.05.06, 09:16 nie palić..!!!!!!!!!!! i po problemie....:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: Zapach papierosów 29.05.06, 17:55 Oczywiście, że zapach papierosów bardziej wyczuje osoba niepaląca. Potrafię wyczuć ten zapach u mojego chłopaka, który dzień wcześniej palił. I on czasem w żaden sposób nie może się tego pozbyć, ani porządne umycie zębów + zmiana ubrania + umycie twarzy i włosów tego nie zmienia:) Ja czuję i już. Choć nie, przyznam się, że nie wyczuwam zapachu fajek, gdy czuję zapach czosnku, którego szczerze nienzawidzę:) Ale człwoiek musi zjeść naprawdę dużo tego czosnku:P Odpowiedz Link Zgłoś