Dodaj do ulubionych

pomocy - depilator ;)

31.05.06, 23:34
dziewuszki, pomóżcie wybrać jakiś dobry depilator...

i tak przy okazji - kto chce dołączyć do mojej bandy? ;)
klikać i logować się, a potem ssać ;)
s5.bitefight.pl/c.php?uid=29392
Obserwuj wątek
    • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzz Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:45
      depilatory
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=42663193
      a z bitefight - s.p.i.e.r.d.a.l.a.j kretynko
      • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:48
        uuu... złość piękności itd. (irytacja wpadką? :>)
        • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:49
          jaką wpadką??????????????????
          • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:52
            łoj... mięcho w ruch poszło... a szare komórki gdzieś daleko, daleko w tyle...
            i - to tyle ;P
            • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzz Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:00
              Gość portalu: roisin83 napisał(a):
              a szare komórki gdzieś daleko, daleko w tyle...

no to ich szukaj dziewczynko!
              zaraz po tym jak sobie wydepilujesz cialo!

a na drugi raz : poslugiwanie sie wyszukiwarką nie boli
              • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:08
                hehe... dziewczynko ;) mam się poczuć urażona tym kpiącym czy innym takim
                żenującym tonem? a druga sprawa - to mój biznes czego i gdzie szukam, więc ta
                kwestia nie powinna podlegać dyskusji... pozdrawiam mimo wszystko
        • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:05
          Szczerze mówiąc to mnie też do szału doprowadza to bitefight, co to w ogóle
          QRVa, za zabawa?
          Nie możeta wziąć kijów i bawić się w jaką wojnę, policjantów i złodziei, sejm,
          albo jaką inną niehumanitarną zabawe na dworze?
          • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:09
            Gość portalu: lobotomia story napisał(a):
            Nie możeta wziąć kijów i bawić się w jaką wojnę, policjantów i złodziei, sejm,
            > albo jaką inną niehumanitarną zabawe na dworze?
            każdy się bawi tak, jak lubi, czyż nie?
            • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:12
              czyż nie :P
              nie wszyscy maltretują innych niedorzecznymi linkami
              • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:19
                racja...
                ale też nie wszyscy maltretuja innych odbieraniem im prawa do swobody
                • Gość: kali Re: pomocy - depilator ;) IP: *.ztpnet.pl 01.06.06, 00:51
                  > ale też nie wszyscy maltretuja innych odbieraniem im prawa do swobody

Czyli spam Ci nie przeszkadza.
                  • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:01
                    owszem, przeszkadza, ale dopiero wtedy, kiedy pozostawia się mnie bez
                    wyjścia... ja pozostawiłam wyjście - zlać to jeśli się chce... tak więc ta
                    nagonka jest zupełnie niepotrzebna
                    • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:03
                      Jak to niepotrzebna?
                      Dobra nagonka nie jest zła.
                      • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:10
                        hehe... chyba dla frustratów ;)
                        • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:14
                          Nie... dlaczego?
                          Wystarczy mieć tylko delikatne inklinacje sadystyczne i przyczepić się do
                          jakiegoś idiotyzmu (tego jakoś nigdy nie brakuje) ;P
                          • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:19
                            taaak... i z uporem maniaka bić linijką po łapach, żeby wyplenić idiotyzmy
                            (albo odmienne preferencje) ;P ... jak to zajeżdża polaczkami ;)
                            • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:23
                              A z uporem! a co! ;P
                              Niestety idiotyzmy są niewyplenialne (nie mylić z odmiennymi preferencjami - za
                              łatwo było).
                              Jak Ci zajeżdża to zerknij pod biurko - może kot Ci zdechł, albo przynajmniej
                              trzeba go wykąpać ;P
                              • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:34
                                idiotyzmy - pojęcie subiektywne... aby tego doświadczyć wystarczy zerknąć na
                                forum bitefightowe - moja racja będzie racją tamtejszego ogółu, Twoja -
                                idiotyzmem ;) a co do zajeżdżania - kurczę, kiepsko Ci to wyszło ;P
                                • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:36
                                  że co? że nie zgadłem? To może się zesrał?
                                  • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:39
                                    też nie... uruchom wyobraźnię ;)
                                    • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:46
                                      Słuchaj, pojęcia nie mam co sie z tym Twoim kotem dzieje - może tylko bąka
                                      puścił - jest późno w nocy i nie mam zamiaru sie domyślać czym Ci tam zajeżdża -
                                      bo u mnie nic nie czuję, a to był Twój pomysł z tym zajeżdżaniem - więc tak
                                      sobie palnąłem, a Ty się czepiasz i ograniczasz moje swobodę palnięcia czegoś od
                                      niechcenia. Do rana mam się z tego śmierdzącego kota tłumaczyć? To by było
                                      bardziej niedorzeczne niż ten cały bitefight ;P
                                      • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:52
                                        niedorzeczność niedorzecznością, ale wygląda na to, że trochę Cię ona
                                        wciągnęła... koty, psy i inne takie - nieważne; ważne, że macki po Ciebie
                                        wyciągnięto i przez chwilę płynąłeś/aś tym nurtem - kto wie, czy tak do końca
                                        bez przyjemności ;P a pora - racja, późna... więc znikam, miło było w oparach
                                        absurdu przez chwilę się unieść ;P
                                        • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:58
                                          Dobra to dobranoc ;P
                                          Może i łaska to towar deficytowy, ale ja będę dzisiaj szczodry: odpuszczę :P
                                          ...
                                          Ale jak Ty będziesz tego kota depilować? - w głowę zachodzę... ;P
                    • Gość: kali Re: pomocy - depilator ;) IP: *.ztpnet.pl 01.06.06, 01:17
                      > owszem, przeszkadza, ale dopiero wtedy, kiedy pozostawia się mnie bez
                      > wyjścia... ja pozostawiłam wyjście - zlać to jeśli się chce... tak więc ta
                      > nagonka jest zupełnie niepotrzebna

Rownie dobrze mozesz zlac spam, tylko czy go chcialas dostac.

Trzymaj cycat z faq z tej swojej rozrywki

"Pamiętaj jednak, że nie wszyscy życzą sobie oglądać twoje linki na swoich
                      forach itp. Przed zamieszczeniem linka przeczytaj regularni danego forum i
                      skontaktuj się z jego administracją."

Zastosowalas sie?
                      • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:29
                        owszem, regulamin jest mi znany... netykieta również... do spamu się zaliczyć
                        wg niej nie mogę, reklama też to żadna...
                        • Gość: kali Re: pomocy - depilator ;) IP: *.ztpnet.pl 01.06.06, 02:05
                          Czy zastosowalas sie do regulaminu?
                • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:51
                  ależ przecież możesz sobie szerzyć to swoje bitefight ile chcesz i nikt Ci tej
                  swobody nie zabiera.
                  Ja tylko twierdzę, że to głupie i irytuje mnie to, bo co jakiś czas wyskakuje w
                  najdziwniejszych miejscach ni z gruchy ni z pietruchy... ;P
                  • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:09
                    wyskakuje, bo taka gra - i nic nie poradzisz na to, że użytkownicy szukają
                    różnych dróg pozyskiwania nowych osób; a co do swobody - jak czuć się
                    swobodnie, gdy jeden bluzgami w nerwowej dla siebie sytuacji sypie, a inny z
                    kolei drwi nie biorąc pod uwagę tego, że ktoś może mieć jakieś - choćby
                    najdziwaczniejsze - rozrywki... żyć dajcie po swojemu!
                    • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:16
                      no cóż - jak spiewała swego czadu sutka buflera: "nic nie boli tak, jak szycie",
                      jakoś trzeba sobie radzić.
                      --
                      Ktoś drwi, żeby nie musiał drwić ktoś...
                      • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:23
                        a ja mam ryczeć jak ranny - powiedzmy - ktoś ;)
                        • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:26

> a ja mam ryczeć jak ranny - powiedzmy - ktoś ;)

Możesz sobie ryczeć, miałczeć, szczekać - do wyboru, do koloru
                          Na tą swobodę z pewnością nastawał nie będę, chyba, że zaczniesz ryczeć pod moim
                          oknem...
                          • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:36
                            hehe... wtedy uruchomią się Twoje delikatne inklinacje sadystyczne? ;P
                            • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:38
                              Wtedy to nie będą już ani inklinacje, ani one będą delikatnie.
                              Wtedy to już będzie czysty sadyzm ;P
                              • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:41
                                ach... czyli prawdziwa zwierzęca natura? ;P
                                • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:42
                                  dlaczego od razu zwierzęca? ;P
                                  • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:46
                                    a bo wydaje mi się, że sadyzm ma jakieś podszycie zaczerpnięte z tych
                                    stron... ;P
                                    • Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:48

> a bo wydaje mi się, że sadyzm ma jakieś podszycie zaczerpnięte z tych
                                      > stron... ;P

Gdybyś była łaskawa odrobinę sprecyzować...
                                      Chodzi Ci o to forum? Czy te zwierzęta nieszczęsne?
                                      • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:54
                                        łaska - towar deficytowy na tę chwilę; dobranoc ;P
    • Gość: J nie kupuj tego potworka, bo blizny bedziesz miec IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.06.06, 11:44
      tak , jak ja i kilka innych kolezanek. Masakra jedna wielka - nic tylko
      zaskarzyc producentow, o skutkach ubocznych zero info na ulotkach:((
      • Gość: roisin83 Re: nie kupuj tego potworka, bo blizny bedziesz m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:59
        hmm... a jakie blizny? nigdy nie słyszałam o takim efekcie depilacji:/
        • lobotomia_story Re: nie kupuj tego potworka, bo blizny bedziesz m 02.06.06, 17:40
          Jak się włosy z nosa depiluje, albo z kota to zostają blizny :PP
        • Gość: kali Re: nie kupuj tego potworka, bo blizny bedziesz m IP: *.ztpnet.pl 02.06.06, 18:33
          Jak sie depilowala siekiera to ma blizny.

PS. Rozumiem, ze nie stosujesz sie do regulaminu.
    • Gość: megaruchańsko najlepiej Wibrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:40
      jakiś wielki, czarny
      • Gość: roisin83 Re: najlepiej Wibrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 17:54
        taaaa
    • Gość: madzia Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:47
      3170 SoftPerfection Solo - nie taki dorgi i dobry
      • Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 01:11
        braun, jak mniemam? dzieki!
    • Gość: roisin Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:01
      dzięki tym nielicznym, którzy wypowiedzieli się na temat:) innym - za pomoc w
      krwiożerczych postępkach;)
      pozdrawiam ciepło!
      • lobotomia_story Re: pomocy - depilator ;) 09.06.06, 00:28
        Gość portalu: roisin napisał(a):

> dzięki tym nielicznym, którzy wypowiedzieli się na temat:) innym - za pomoc w
        > krwiożerczych postępkach;)
        > pozdrawiam ciepło!

Ależ proszę bardzo, że się tak wypowiem w imieniu tych którzy pospieszyli z
        pomocą - zawsze do usług.
        W imieniu Madzi (i jej krwiożerczych postępków) również deklaruję bzwględną
        gotowość, jestem pewien, że nie będzie miała mi tego za złe ;P
        • Gość: roisin Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:14
          mądrala... ;P
          • lobotomia_story Re: pomocy - depilator ;) 12.06.06, 00:10
            no cóż ja mogę na to poradzić?... ;PPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka