roisin83 31.05.06, 23:34 dziewuszki, pomóżcie wybrać jakiś dobry depilator... i tak przy okazji - kto chce dołączyć do mojej bandy? ;) klikać i logować się, a potem ssać ;) s5.bitefight.pl/c.php?uid=29392 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzz Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:45 depilatory forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=42663193 a z bitefight - s.p.i.e.r.d.a.l.a.j kretynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:48 uuu... złość piękności itd. (irytacja wpadką? :>) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:49 jaką wpadką?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:52 łoj... mięcho w ruch poszło... a szare komórki gdzieś daleko, daleko w tyle... i - to tyle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzz Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:00 Gość portalu: roisin83 napisał(a): a szare komórki gdzieś daleko, daleko w tyle... no to ich szukaj dziewczynko! zaraz po tym jak sobie wydepilujesz cialo! a na drugi raz : poslugiwanie sie wyszukiwarką nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:08 hehe... dziewczynko ;) mam się poczuć urażona tym kpiącym czy innym takim żenującym tonem? a druga sprawa - to mój biznes czego i gdzie szukam, więc ta kwestia nie powinna podlegać dyskusji... pozdrawiam mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:05 Szczerze mówiąc to mnie też do szału doprowadza to bitefight, co to w ogóle QRVa, za zabawa? Nie możeta wziąć kijów i bawić się w jaką wojnę, policjantów i złodziei, sejm, albo jaką inną niehumanitarną zabawe na dworze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:09 Gość portalu: lobotomia story napisał(a): Nie możeta wziąć kijów i bawić się w jaką wojnę, policjantów i złodziei, sejm, > albo jaką inną niehumanitarną zabawe na dworze? każdy się bawi tak, jak lubi, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:12 czyż nie :P nie wszyscy maltretują innych niedorzecznymi linkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:19 racja... ale też nie wszyscy maltretuja innych odbieraniem im prawa do swobody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: pomocy - depilator ;) IP: *.ztpnet.pl 01.06.06, 00:51 > ale też nie wszyscy maltretuja innych odbieraniem im prawa do swobody Czyli spam Ci nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:01 owszem, przeszkadza, ale dopiero wtedy, kiedy pozostawia się mnie bez wyjścia... ja pozostawiłam wyjście - zlać to jeśli się chce... tak więc ta nagonka jest zupełnie niepotrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:03 Jak to niepotrzebna? Dobra nagonka nie jest zła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:10 hehe... chyba dla frustratów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:14 Nie... dlaczego? Wystarczy mieć tylko delikatne inklinacje sadystyczne i przyczepić się do jakiegoś idiotyzmu (tego jakoś nigdy nie brakuje) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:19 taaak... i z uporem maniaka bić linijką po łapach, żeby wyplenić idiotyzmy (albo odmienne preferencje) ;P ... jak to zajeżdża polaczkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:23 A z uporem! a co! ;P Niestety idiotyzmy są niewyplenialne (nie mylić z odmiennymi preferencjami - za łatwo było). Jak Ci zajeżdża to zerknij pod biurko - może kot Ci zdechł, albo przynajmniej trzeba go wykąpać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:34 idiotyzmy - pojęcie subiektywne... aby tego doświadczyć wystarczy zerknąć na forum bitefightowe - moja racja będzie racją tamtejszego ogółu, Twoja - idiotyzmem ;) a co do zajeżdżania - kurczę, kiepsko Ci to wyszło ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:36 że co? że nie zgadłem? To może się zesrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:39 też nie... uruchom wyobraźnię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:46 Słuchaj, pojęcia nie mam co sie z tym Twoim kotem dzieje - może tylko bąka puścił - jest późno w nocy i nie mam zamiaru sie domyślać czym Ci tam zajeżdża - bo u mnie nic nie czuję, a to był Twój pomysł z tym zajeżdżaniem - więc tak sobie palnąłem, a Ty się czepiasz i ograniczasz moje swobodę palnięcia czegoś od niechcenia. Do rana mam się z tego śmierdzącego kota tłumaczyć? To by było bardziej niedorzeczne niż ten cały bitefight ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:52 niedorzeczność niedorzecznością, ale wygląda na to, że trochę Cię ona wciągnęła... koty, psy i inne takie - nieważne; ważne, że macki po Ciebie wyciągnięto i przez chwilę płynąłeś/aś tym nurtem - kto wie, czy tak do końca bez przyjemności ;P a pora - racja, późna... więc znikam, miło było w oparach absurdu przez chwilę się unieść ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:58 Dobra to dobranoc ;P Może i łaska to towar deficytowy, ale ja będę dzisiaj szczodry: odpuszczę :P ... Ale jak Ty będziesz tego kota depilować? - w głowę zachodzę... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: pomocy - depilator ;) IP: *.ztpnet.pl 01.06.06, 01:17 > owszem, przeszkadza, ale dopiero wtedy, kiedy pozostawia się mnie bez > wyjścia... ja pozostawiłam wyjście - zlać to jeśli się chce... tak więc ta > nagonka jest zupełnie niepotrzebna Rownie dobrze mozesz zlac spam, tylko czy go chcialas dostac. Trzymaj cycat z faq z tej swojej rozrywki "Pamiętaj jednak, że nie wszyscy życzą sobie oglądać twoje linki na swoich forach itp. Przed zamieszczeniem linka przeczytaj regularni danego forum i skontaktuj się z jego administracją." Zastosowalas sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:29 owszem, regulamin jest mi znany... netykieta również... do spamu się zaliczyć wg niej nie mogę, reklama też to żadna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: pomocy - depilator ;) IP: *.ztpnet.pl 01.06.06, 02:05 Czy zastosowalas sie do regulaminu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:51 ależ przecież możesz sobie szerzyć to swoje bitefight ile chcesz i nikt Ci tej swobody nie zabiera. Ja tylko twierdzę, że to głupie i irytuje mnie to, bo co jakiś czas wyskakuje w najdziwniejszych miejscach ni z gruchy ni z pietruchy... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:09 wyskakuje, bo taka gra - i nic nie poradzisz na to, że użytkownicy szukają różnych dróg pozyskiwania nowych osób; a co do swobody - jak czuć się swobodnie, gdy jeden bluzgami w nerwowej dla siebie sytuacji sypie, a inny z kolei drwi nie biorąc pod uwagę tego, że ktoś może mieć jakieś - choćby najdziwaczniejsze - rozrywki... żyć dajcie po swojemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:16 no cóż - jak spiewała swego czadu sutka buflera: "nic nie boli tak, jak szycie", jakoś trzeba sobie radzić. -- Ktoś drwi, żeby nie musiał drwić ktoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:23 a ja mam ryczeć jak ranny - powiedzmy - ktoś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:26 Gość portalu: roisin83 napisał(a): > a ja mam ryczeć jak ranny - powiedzmy - ktoś ;) Możesz sobie ryczeć, miałczeć, szczekać - do wyboru, do koloru Na tą swobodę z pewnością nastawał nie będę, chyba, że zaczniesz ryczeć pod moim oknem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:36 hehe... wtedy uruchomią się Twoje delikatne inklinacje sadystyczne? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:38 Wtedy to nie będą już ani inklinacje, ani one będą delikatnie. Wtedy to już będzie czysty sadyzm ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:41 ach... czyli prawdziwa zwierzęca natura? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:42 dlaczego od razu zwierzęca? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:46 a bo wydaje mi się, że sadyzm ma jakieś podszycie zaczerpnięte z tych stron... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobotomia story Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:48 Gość portalu: roisin83 napisał(a): > a bo wydaje mi się, że sadyzm ma jakieś podszycie zaczerpnięte z tych > stron... ;P Gdybyś była łaskawa odrobinę sprecyzować... Chodzi Ci o to forum? Czy te zwierzęta nieszczęsne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:54 łaska - towar deficytowy na tę chwilę; dobranoc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J nie kupuj tego potworka, bo blizny bedziesz miec IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.06.06, 11:44 tak , jak ja i kilka innych kolezanek. Masakra jedna wielka - nic tylko zaskarzyc producentow, o skutkach ubocznych zero info na ulotkach:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: nie kupuj tego potworka, bo blizny bedziesz m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:59 hmm... a jakie blizny? nigdy nie słyszałam o takim efekcie depilacji:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: nie kupuj tego potworka, bo blizny bedziesz m 02.06.06, 17:40 Jak się włosy z nosa depiluje, albo z kota to zostają blizny :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: nie kupuj tego potworka, bo blizny bedziesz m IP: *.ztpnet.pl 02.06.06, 18:33 Jak sie depilowala siekiera to ma blizny. PS. Rozumiem, ze nie stosujesz sie do regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megaruchańsko najlepiej Wibrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:40 jakiś wielki, czarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: najlepiej Wibrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 17:54 taaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:47 3170 SoftPerfection Solo - nie taki dorgi i dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin83 Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 01:11 braun, jak mniemam? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:01 dzięki tym nielicznym, którzy wypowiedzieli się na temat:) innym - za pomoc w krwiożerczych postępkach;) pozdrawiam ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: pomocy - depilator ;) 09.06.06, 00:28 Gość portalu: roisin napisał(a): > dzięki tym nielicznym, którzy wypowiedzieli się na temat:) innym - za pomoc w > krwiożerczych postępkach;) > pozdrawiam ciepło! Ależ proszę bardzo, że się tak wypowiem w imieniu tych którzy pospieszyli z pomocą - zawsze do usług. W imieniu Madzi (i jej krwiożerczych postępków) również deklaruję bzwględną gotowość, jestem pewien, że nie będzie miała mi tego za złe ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisin Re: pomocy - depilator ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:14 mądrala... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: pomocy - depilator ;) 12.06.06, 00:10 no cóż ja mogę na to poradzić?... ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś