Dodaj do ulubionych

Nafta & Opalenizna

13.06.06, 23:50
Dziewczyny co sądzicie o tym, żeby do olejku do opalania dodac troszke nafty?
Murzyn na miejscu! Próbował ktoś?

Ps.
Kolega wysmarował się cały naftą (20 lat:D) i był poprostu czarnyjak
Portugalczyk i trzymała mu się ta opalenizna pare długich lat...
Obserwuj wątek
    • Gość: AaaaaaaaaaaaTO JA Re: Nafta & Opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:54
      nafta ??? pierwszy raz slysze zeby nafta sie smarowac na opalanie :) Ja sie
      ostatnio wysmarowalam cala olejem do smazenia :D 3 godziny na sloncu i bylam
      zjarana jak murzyn :D
      • zbuntowany_aniol2 Rta nafta i podpalic 14.06.06, 22:57
        • annia251 Re: Rta nafta i podpalic 15.06.06, 20:13
          Kolega wysmarował się cały naftą (20 lat:D)
          Czy to znaczy ze to bylo 20 lat temu??Jesli tak to mozesz sie mylic i to nie
          opalenizna ale plmay watrobowe.
    • Gość: Zuzka Re: Nafta & Opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:55
      mózg sobie wysmaruj kretynko!
    • Gość: Mariola Re: Nafta & Opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:57
      ja pi.er.dole, kto wam durne babska płaci za pisanie takich kretynskich tekstów?
      olej?
      nafta?

po.je.bało was?
      • angelea Re: Nafta & Opalenizna 14.06.06, 00:06
        Wiesz jak to działa? Chwile i masakra, olej kuchenny i miesiąc opalania
        codziennie to 1 dzień na nafcie i to nie długi dzień
        • Gość: Mariola Re: Nafta & Opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:10
          ty nafte chyba wdychasz!

nie pisz takich bzdur kretynko!!!
        • rrose7 Re: Nafta & Opalenizna 14.06.06, 12:16
          ale z olejem to prawda!!! myslicie, ze olejki do opalania są od zawsze??!!
      • neskafe Re: Nafta & Opalenizna 14.06.06, 00:07
        a z główką wszystko w porzadku???

Nafta - ciekła frakcja ropy naftowej wrząca w granicach 150-320°C, mająca
        gęstość 0,78-0,81g/cm3. Żółtawa, palna ciecz o charakterystycznym zapachu,
        będąca mieszaniną węglowodorów, których cząsteczki zawierają 9-16 atomów węgla.

Nafta jest częściowo przerabiana na benzynę i in. produkty w procesach krakingu
        i reformingu, ponadto znalazła zastosowanie głównie jako paliwo do silników
        odrzutowych, turbośmigłowych i dieslowskich oraz jako rozpuszczalnik, dawniej
        również do celów oświetleniowych w lampach naftowych.
        I Ty tym chcesz sie smarowac?
        Intelignecja chyba nie grzeszy.
        • angelea Re: Nafta & Opalenizna 14.06.06, 00:45
          Nie chce sie smarowac, ale do olejku do opalania dodac:/
          Nie wiesz że działa a gadasz:/
          • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 14.06.06, 08:08
            śmieszna jestes dziewczynko.... a smaruj sie! potem bedziesz latac do
            dermatologa i pukac sie w łeb, jaka glupia byłas....

wysmarowac sie mozesz nawet krowim łajnem, jak cie to ma uszczesliwic i uczynic
            brązową :))))))

powodzenia
    • Gość: mk Re: Nafta & Opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:02
      Ja slyszalem o smarowaniu sie olejem napedowym (popularna ropa). Podobno
      rzeczywiscie dziala.
    • Gość: evel86 Re: Nafta & Opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:20
      posmaruj sie benzyna i zapal papierosa. to dziala!!! naprawde!!!
      • gwiazdka69 Re: Nafta & Opalenizna 14.06.06, 14:20
        hehehe evel dobre, dobre ;]
        to się uśmiałam.. ;]
      • dzika.limetka Re: Nafta & Opalenizna 14.06.06, 17:32
        Gość portalu: evel86 napisał(a):

> posmaruj sie benzyna i zapal papierosa. to dziala!!! naprawde!!!

no!!! ti to naprawdę działa, po tym to masz opaleniznę w kilka minutek ale taką
        suuuper!!!

...ale się uśmiałam buhehehehe
    • Gość: milka Re: Nafta & Opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:57
      w malych ilosciach dziala to tak jak na twojego koplege ale jezeli chociaz
      odrobine przesadzisz z iloscia lub ze sloncem mozesz miec niezle poparzona
      skore i nieprzyjemne konsekwencje wiec radze uwazac
    • kohinor Re: Nafta & Opalenizna 14.06.06, 14:25
      rownie skuteczne jest kocie g...wno na porost wasow :)
    • jessica26 Re: Nafta & Opalenizna 14.06.06, 14:36
      naprawde istnieją takie idiotki czy to prowokacja?
      • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 14.06.06, 14:38
        tez sie nad tym zastanawiam.... ale widac takie idiotki istnieją ....
        • Gość: nadia Re: Nafta & Opalenizna IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 15.06.06, 20:31
          dziewczyny przeciez tutaj chodzi o nafte kosmetyczna!!!Sama uzywam takiej do
          wlosow i jest naprawde rewelacyjna.Mozna ja dostac w aptece.To wystepuje jako
          kosmetyk.A jezeli ktos stosuje olej do opalania to nafta tez mnie nie zdziwi:)
          Efekt pewnie podobny
          • fabiankaa Re: Nafta & Opalenizna 15.06.06, 20:33
            co innego nafta do wlosów, a co innego nafta do opalania!!!!!
            ci,ktorzy uzywaja nafte do opalania są po.je.bani!
            • telka_es Re: Nafta & Opalenizna 16.06.06, 08:38
              . .. . znam takich co się ropą smarowali do opalania i nic im nie było . . .
              bynajmniej zyją . . . .
          • Gość: beatka1406 Re: Nafta & Opalenizna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:33
            nadia,dziewczynie chodzi o prawdziwą nafte,nie ta kosmetyczną.Kiedys ludzie
            rzeczywiscie uzywali czegos takiego bo nie było takich specyfików w aptekach
            czy sklepach kosmetycznych.Za wszelka cene opalenizna.kazdy chce sie opalić.Na
            rope jest bardzo neiubezpiecznie sie opalac bo mozna sie ostro poparzyc,noi
            sama ropa...hmm co tu wiecej mowic bedziesz smierdziała! a co do nafty
            kosmetycznej to tak owszem opala szybko,można ja kupic w skelpeie
            kosmetycznym,badz w aptece kosztuje ok 4 zł,pierwotnie przeznaczona jest do
            włosów przeciw łup[iezowi.Jesli jednak wysmarujez nia całe ciało,to zaopatrz
            sie w srodek nawilzajaxcy bo strasznie wysusza skóre,noi jednak trezba uważac
            ile sie smaruje i gdzie,bo mohja kolezanka strasznie sie poparzyla,ale mysle ze
            to zalezy glownie od karnacji i ile kto na sloncu przesiaduje.co do innych
            specyfików opalajacych to świetnie opala masło kakaowe,mozna je kupic w
            aptece,slicznie pachnie i opala na taki sliczny złoty brąz.Witamina A także
            ejst świetna kosztuje ok 3 zł w aptece,bardzo dobrze nawilża skóre,zmiekcza i
            regeneruje naskórek a dodatkowo bardzo szybko na nia bierze słońce.Al;e
            oczywiscie naleije opalac sie na plazy,słoneczko prazy wystraczy wejśc do wody
            wrocic polozyc sie na recznik i nie wycierac sie bo najlepiej bierze na wode:)
            Mówie to ja totalny maniak opalenizny:)ale oczywiscie bezpiecznej,zeby nie
            bylo:) A co do tej pani ktora zaczela dyskusje o tej nafcie...to czemu tak na
            nia napadacie??chcaila wymienic sie swoim spostrzezeniem,a wyszlo tak ze jej
            temat zmieniacie na dyskusje jaka z niej kretynka że sie nafta smaruje,i
            przescigacie sie w epitetach na jej temat..mysle ze nie o to tu chodzi
            • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:22
              a slyszalas beatko o BEZPIECZNYM opalaniu????????????????

o kremach z filtrem???????????????????

o raku skóry zwanym czerniakiem???????????????????????????\

słuchanie rad nbeatki i innych kretynek z tego wątku to PROSTA DROGA DO RAKA
              SKÓRY!!!!!!!!!!! a rak skóry to niestety jeden z NAJZŁOŚLIWSZYCH raków!!!!!!!!!!

MYŚLCIE!!!!!!!!!!!! i uzywajcie KREMÓW, BALSAMÓW z FILTRAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!
              unikniecie poparzeń i ochronicie skóre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a opalenizna bedzie trwałą i bedzie sie dlugo trzymac!
              • Gość: beatka1406 Re: Nafta & Opalenizna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:39
                słuchaj no,ja Cie nie wyzywam wiec ty tez mogłabys zachować odrobine
                kultury,choc widze że to dla ciebie trudne..to ty chyba nic nie wiesz o
                bezpiecznym opalaniu,opalanie na masło kakaowe i na witamineA jest jak
                najbardziej bezpieczne,pisalam cos o ropie radziłam zebys ie na nia opalac??
                nie! widze ze nie masz nic lepsezgo do roboty,jezeli sie nudzisz wyjdz na ulice
                i naubliżaj przechodniom ,może ci ulzy.
                • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:48
                  NIE!!!!!!!!!! opalania na masło kakaowe BEZ FILTRÓW jest NIEBEZPIECZNE!!!!!!!!
                  filtry są PODSTAWĄ przy opalaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ublizac mozesz sama.. tulko przestan pisac tu te glupoty!
                  • beatka1406 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:51
                    dziewczyno a ty wiesz wogole co to jest masło kakaowe??widocznie nie, zajmij
                    sie soba odpowiedziałas juz na ten post wiec po co tu jesczez
                    przesiadujesz,załóż własny temat i bedziesz mogła sobie podyskutować,ludzie tu
                    piszą by wymienić zdanai na jakis temat a nie użerac sie z Tobą.
                  • czarna.pantera.83 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:52
                    A co Was takj naprawde obchodzi ze ktos uzywa nafty, ropy czy cokolwiek innego.
                    To ich sprawa ! Ich skóra ! I nie ma co jeździć takim osobom. Robią co chcą.

A Agatka mysli ze pozjadała wszystkie rozumy, a tak naprawde jakby włozyc jej
                    mózg do główki od szpilki to by była grzechotka.

Zajmij sie czymś dziecko a nie non stop na forum siedzisz.
                    • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:53
                      hehe/... bo sie przejme......... buahahahahahah
                      • czarna.pantera.83 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:54
                        W dupie mam to co zrobisz. Czy sie przejmiesz czy nie.
                        Dla mnie jest wazne co o Tobie mysle :]

• Gość: kinga_88 Re: Nafta & Opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:51
      jesli chcesz byc ciemna po opalaniu w szybkim tepie oraz z efektem nafty to pojdz do solarium na godzine. na pewno oszczedzisz sobie dlugie lezenie na plazy jak i rowniez cudowny aromat nafty.
      • beatka1406 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:54
        dobrze mowisz solarium jest ow iele zdrowsze od słońca i osczedzizsz sobie
        pocenai na plazy ,12 min i jestes brązowiutka.
        • czarna.pantera.83 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:55
          Beaciu ale tutaj nie masz racji :) Solarium jest bardziej szkodliwe niż
          słońce :)
          • czarna.pantera.83 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:57
            www.qz.pl/glowna.php?id=zdrowie/046
            • czarna.pantera.83 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:57
              Hmm nie ma nic w tym linku a wczesniej było, sorry :)
              • beatka1406 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 12:01
                wiesz ja uważam ze jest zdrowsze,spędzasz tam mniej czau i nie jestes narazona
                na szkodliwe promienie,z reszta w godzinach od 11-14 na sloncu nie wolno
                pzrebywac bo to niebezpieczne,a w solarium jestes pare minut i raczej
                przeciwskazan nie ma,choc wiadomo i to i to skzodzi skorze.no nie wiem byc moze
                nie mam racji:)przynajmniej nie bede pisac ze kterynka z ciebie bo masz inne
                zdanie,tak jakby zrobila to agatka:)
                • czarna.pantera.83 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 12:05
                  Beatko ale w solarium masz inna dawkę promieni słonecznych :) Duuuuuzo
                  wiekszą :) Ok wychodze :) Agatko, ja na solarium jesli juz ide to ide na 15
                  min. Dla mnie isc na 5 min to strata czasu i pieniedzy. Że Ty jestes blada jak
                  gó.. wywiniete na lewą strone i opalasz sie na czerwono to juz nie nasz
                  problem. Wrzuć na luz i przestań jeździc po innych, bo tylko o sobie złe zdanie
                  wyrabiasz :)
                  • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 12:07
                    to ty pantero jestes blada jak gowno...

hehe.. kulturalna pantera sie odezwała... buahahahahaha
                    • czarna.pantera.83 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 12:09
                      I znowu mi pojechałas buehehehehehe, zamkne sie w sobie chyba :)
        • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 11:59
          beatka1406 napisała:

> dobrze mowisz solarium jest ow iele zdrowsze od słońca i osczedzizsz sobie
          > pocenai na plazy ,12 min i jestes brązowiutka.

nuahahaha...no, co za idiotka...

12 minut i jestes ZAJEBIŚCIE POPARZONA!!!!!!!!!!!!!!

cytuję wczorajszy watek z forum kobieta
          Jestem idiotką ale to juz wiem po fakcie. Teraz potrzebuje pomocy. Całe ciało
          mam ogniście czerwone.jak wzięłam chłodny prysznic i zawinęłam sięw ręcznik to
          czułam jak zbiera się pod nim gorące powietrze. Jest mi zimno i bolą mnie
          wszystkie mięśnie. Nigdy tak nie robiłam nie wiem co mi do głowy strzeliło. To
          było tylko 10 minut. Co powinnam zrobić,zarzyć pomóżcie bo siewścieknę aleto
          tez nic nie da:-(
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=43721444

i co? dziewczyna byla na 10 minut.. i poparzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na solarium, jesli juz sie chodzi, trzebba chodzic co kilka dni na KILKA, a nie
          kilkanascie minut!

no, chyba, ze csie chce wygladac jak kurczak pieczonuy
          • czarna.pantera.83 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 12:03
            Yyyy Ty naprawde masz coś z głową :>
            • beatka1406 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 12:08
              potwierdzam,brawo wreszcie ktos zrozumiał ze agate trzeba stad wyeksmitowac!
          • beatka1406 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 12:07
            słuychaj no prostaczko, przestan ubliżac tu ludziom,naprawde nie wiem w lesie
            cier wychowali??co do solarium,to lepiej dziewczyno idz do kosciola bo widze ze
            zagorzala katoliczka z ciebie,moze modliwta ci te glupoty z glowy wyrzuci.
            opalanie w solarium zalezy od jakosci łózka ,jego siły,i karnacji dziewczyny!
            nie bylas chyba nigdy na solarium to sie nei wypowiadaj,na kilka minut..chcesz
            to idz..zmarnujesz pieniadze nakilka minut to mozesz isc zwłoki wygrzać. na
            solarium chodzi sie z głową i tyle dziecwyzna głupia była,poprostu ,panie w
            solarium zazwyczja radza na ile isc i na jaie łozko,a ty agatko moze wreszcie
            wyszlabys z domu co??
            • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 12:17
              beatko, pieczony kurczaku, widze, ze jestes typową solaryjką, z pomaranczowym
              pyskiem, tipsami i toną makijażu...

rzeczywiscie sie nie zrozumiemy...
              • beatka1406 Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 12:24
                mylisz sie i to grubo agatko,bo wogóle nei masz racji,bo wogle nie mam
                pomaranczowego pyska ani tipsow i prwie wogole sie nei maluje.mieskam nad
                morzem mam ciemna karnacje,i nie potrzebuje chodzic czesto na solarium,chodze
                tylko w zime i to raz na ruski rok tylko po to by nie wygladac jak zmora przy
                czarnyxh włosach.mam poprostu swoje zdanie i tyle,rozumiem tez ciebie masz
                swoje poglady,ale musisz pamietac ze inni moga miec tez swoje zdanie z reszta
                te forumm chgyba nie sluzy po to by ublizac ludziom co??
              • Gość: Ktoś mądrzejszy Re: Nafta & Opalenizna IP: *.169.wmc.com.pl 17.06.06, 12:41
                od „agatka_to_ja”

Powiem szybko i krótko bo szkoda mi na ciebie zużywać klawisze mojej
                klawiatury. Ja czytam twoje wypowiedzi to nie wiem, czy śmiać się z twojej
                głupoty, czy jesteś tak beznadziejna, że mam płakać. Ludzie chcą pomóc a ty
                wpier***** swoje nie potwierdzone niczym zdanie (które z resztą nikogo nie
                obchodzi). Je moją winą jest to, że jesteś brzydka, masz krzywe zęby i nawet
                opalenizna nie da ci piękna, ale to nie oznacza, że innym opalenizna nie doda
                piękna...np. mi J Oczywiście w przeciwieństwie do ciebie. Tak się składa że
                jestem studentem psychologii i wiem co to jest portret psychologiczny, a dla
                ciebie specjalnie go sporządzę. Zapewne w podstawówce byłaś wskazywana palcami
                przez inne dzieci, bo byłaś wyjątkowo brzydka. Do tego jeszcze nie potrafiłaś
                zaakceptować swojego zwisającego brzucha. Problemy takie masz do tej pory i
                dlatego bardzo rzadko wychodzisz z domu.... Taka jest prawda
                • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 12:47
                  hahaha... ales mnie teraz rozbawił :)
                  student psychologi..l. hehe.. pewnie pierwszego roku.. takim sie wydaje, ze sa
                  madrzejsi od profesorów :)

OTóż uwazam, ze opalenizna OCZYWISCIE dodaje urody :) ALe zdobywanie opalenizny
                  powinno odbywac sie mądrze i ZDROWO! Zwlaszcza ZDROWO!
                  Sama cenie u siebie lekko brązowy kolor skóry :)
                  A z urodą nigdy nie mialam problemów, podobnie jak powodzeniem u płci
                  przeciwnek.. wiec twoj pseudoportret psychologiczny jest bardzo nietrafiony.
                  Wychodze bardzo czesto z domu, bo chodze do pracy :) Pracy, ktora baaaaardzo
                  lubie :) I nie tylko ze wzgledu na jej k=charakter, ale i na ludzi, ktorzy w
                  tej pracy są.

wiec studenciku - do ksiazek.. bo ten egazmin oblałes na całej linii :)
                  • Gość: student Re: Nafta & Opalenizna IP: *.169.wmc.com.pl 17.06.06, 13:14
                    Tak się składa, że wywarcie określonego zachowania na niektórych osobach można
                    wywrzeć tylko i wyłącznie przez pewne bodźce, którym była właśnie moja
                    wypowiedź. Celem, który chciałem osiągnąć to kultura z twojej strony. Jak widać
                    w twojej uprzedniej wypowiedzi udało mi się to... A to, że jestem studentem to
                    po części prawda. Po części ponieważ skończyłem uczelnie 7 lat temu, a teraz
                    pracuje w poradni, a takie zachowania traktuje jako wyzwania dla mnie i
                    pseudo „hobby”.
                    Mam nadzieje, że to czegoś cię nauczyło...
                    • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 13:23
                      czego mnie to nauczyło? zeby nie gadac z osobami, ktore bredzą :)
                      • Gość: "student" Re: Nafta & Opalenizna IP: *.169.wmc.com.pl 17.06.06, 13:27
                        Potraktuj to jak chcesz. Stosowanie różnego rodzaju przekleństw, ubliżeń służy
                        jedynie umocnieniu swojej wypowiedzi, gdzie argumenty nie są na tyle mocne, aby
                        mogły potwierdzić daną tezę.
                        • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 13:29
                          oczywiscie, wzmocnienie :) jasne, zgadzam sie...

ale argumenty tez mam.. i to mocne :)
                          • Gość: "student" Re: Nafta & Opalenizna IP: *.169.wmc.com.pl 17.06.06, 14:18
                            To skoro masz argumenty to po co "wzmocnienia"??? Aby pokazac brak kultury??? A
                            jezeli tak to w jakim calu???
                            Wystarczy troche pomyslec.... A kazde slowo mozna zastapic innym...
                            • agatka_to_ja Re: Nafta & Opalenizna 17.06.06, 14:34
                              po co wzmocnienie? bo jestem temperamentną osobą i nie potrafie sie czasami
                              powstrzymać. Poza tym niektore osoby nie rozumiejeą zwyklych argumentów.

a z myśleniem nie mam najmniejszych problemów :)
                          • Gość: Tulipan Re: Nafta & Opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:21
                            a może wysmaruj sobie broszkę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka