Dodaj do ulubionych

Polki są grube...

18.06.06, 15:50
nawiązuje do wypowiedzi za przeproszeniem jakiegoś bęcwała (bodybuilder37)że
niby polki są grube itp. A faceci to co??? Wielkie brzuchy obwisłe klaty
jednym słwoem flaki. Pokusze się o stwierdzenie, że teraz mężczyźni się
zaniedbują a kobiety dbają o siebie jak nigdy.
Obserwuj wątek
    • vivien1987 Re: Polki są grube... 18.06.06, 15:54
      Jak ktos uwaza Polki za grube niech spojrzy na Amerykanki... Tylko nie jakies
      gwiazdy tv czy muzyki, a zwykle obywatelki Stanow!?
      • Gość: lili Re: Polki są grube... IP: *.sztab.pl / 217.153.7.* 18.06.06, 16:13
        nie ma co uogolniac calego narodu, sa szczuple kobiety, jak i te co maja wiecej
        cialka, i takie, ktore maja nadwage. nigdy nie bedzie tak, ze wszyscy beda
        szczuplutcy i piekni, to chyba logiczne...
        • Gość: troll ale wszystkie mają bimbały n/t IP: *.csk.pl 18.06.06, 16:59
          • bitch.with.a.brain Re: ale wszystkie mają bimbały n/t 18.06.06, 17:07
            nie wszystkie:)
            • Gość: troll Re: ale wszystkie mają bimbały n/t IP: *.csk.pl 18.06.06, 18:06
              jak to możliwe??
              • iw78 Re: ale wszystkie mają bimbały n/t 18.06.06, 18:29
                ano mozliwe :)
                • Gość: kloss Re: ale wszystkie mają bimbały n/t IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.06, 18:35
                  oświeccie mnie co to są bimbały?
                  • Gość: troll Re: ale wszystkie mają bimbały n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 18:38
                    to jaja trolli
                    • Gość: troll Re: ale wszystkie mają bimbały n/t IP: *.csk.pl 18.06.06, 18:40
                      podszywaczom dziekujemy....
                      • Gość: troll Re: ale wszystkie mają bimbały n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 18:41
                        bimbałom dziekujemy...
                      • Gość: kloss Re: ale wszystkie mają bimbały n/t IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.06, 18:42
                        a co miała oznaczac ta inteligentna wypowiedz?
                    • Gość: kloss Re: ale wszystkie mają bimbały n/t IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.06, 18:41
                      taaaaa czuje sie powalony na łopatki...
                      rozumiem ze twoja kobieta je ma?
          • iw78 Re: ale wszystkie mają bimbały n/t 18.06.06, 17:46
            a trole 1,5m w kapeluszu :)
            • Gość: beer Re: ale wszystkie mają bimbały n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 18:45
              bimbały fajna rzecz, można sobie nimi pobimbać
              • Gość: troll Re: ale wszystkie mają bimbały n/t IP: *.csk.pl 18.06.06, 18:47
                najlepiej sie je ssie
                • milusidopodusi to ssij glupi trolu swe bimbaly 18.06.06, 18:57
                  • nina_m Re: to ssij glupi trolu swe bimbaly 18.06.06, 19:20
                    bimbały to są cyce!
    • milusidopodusi tak? 18.06.06, 19:24
      myslalam ze ja jaja trolla
      • agatka_to_ja Re: tak? 18.06.06, 19:26
        no pewnie, ze to jaja trolla.. przeciez wszyscy o tym wiedzą :)
    • gacusia1 Re: Polki są grube... 19.06.06, 02:56
      Polki sa piekne,zadbane i w wiekszosci szczuple i NORMALNE!!!!Tu,gdzie mieszkam
      to sa dopiero BARYLY!!!Wczesniej nie widzialam tyle chorobliwie otylych kobiet
      (ludzi).Gdyby jedna z nich pokazala sie na ulicach np.Poznania w ciuchach,w
      jakich tu chodzi,to ludzie ogladaliby sie za nia.W Polsce kobiety nawet do
      sprzatania zakladaja lepsze ciuchy,niz tu "laski" idac do banku np.
    • Gość: jakas... Re: Polki są grube... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:57
      haha ale dupek:):) chcesz chudych?? jedz do Anglii..:)
      • Gość: jakas... Re: Polki są grube... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:58
        kurcze, nie tu wpisalam:):) haha
    • razatroc Re: Polki są grube... 23.06.06, 16:18
      ktos gadal glupoty :))...
      polki sa szczuple jak zapalki ;)...zdarzaja sie wyjatki,ale bardzo rzadko:)

• elamodela Re: Polki są grube... 23.06.06, 17:31
        A ja jestem nawet chuda;p
        • razatroc Re: Polki są grube... 24.06.06, 00:09
          hehe skoro modela to chyba nawet za chuda (?) :DD
          czy taka w sam raz ? :)
          • elamodela Re: Polki są grube... 24.06.06, 10:31
            No to jest moja najładniejsza ksywa:D Bo innymi typu szkieletor nie będę się
            chwalić:)) Ale nie jest ze mną źle, hehe. Teraz to co innego, bo mam kształty
            do tej szczupłości. Ale takie chude dziecko jak jest jeszcze dzieckiem to ma
            przerąbane. Nikt nie rozumie, że niektórzy naprawdę jedzą i naprawdę mają dobrą
            przemianę, i nie mają anoreksji.. Ale za to potem można na tym trochę
            pozarabiać. Na waciki;DD
            • razatroc Re: Polki są grube... 24.06.06, 22:19
              elamodela napisała:

>mam kształty
              > do tej szczupłości.

co to za ksztalty ? ;) ...domyslam sie ze usta pelne i wydatne..tak? ;))

>Ale za to potem można na tym trochę
              > pozarabiać.

tzn ze po mediolanskich wybiegach spacerujesz ? ;)

• elamodela Re: Polki są grube... 27.06.06, 17:42
                Te kształty co zwykle mają kobiety o ładnej budowie:D Usta też. I to własne. A
                po mediolańskich jakbym spacerowała, to by mnie na tym forum nie było, jak sam
                się zapewnie bystrzacho domyślasz. Zresztą na to już jestem za stara. Niestety
                ale 21 lat w tej branży to emerytura:D
    • Gość: io Polsi są OK !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:28
      Cudze chwalicie swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie. A byliście kiedyś w stanach, Jezu jak wyszłem z lotniska pierwsze co zobaczyłem to cholernie gróbą murzynkę, to był potwór bbllleeee
      • evel86 Re: Polsi są OK !!!! 23.06.06, 20:31
        Polki sa najladniejsze!! "naaaaaajwiecej witaminy maja polskie
        dziewczyny..." !!!!!!!!!!!!!!!! :)
    • stodola2005 Re: Polki są grube... 23.06.06, 22:44
      puszyste kobiety to jest coś pieknego....
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Polki są grube... IP: 195.69.82.* 23.06.06, 23:18
      > nawiązuje do wypowiedzi za przeproszeniem jakiegoś bęcwała (bodybuilder37)że
      > niby polki są grube itp

O tak tak! I jeszcze gadal na twoja matke!

> A faceci to co???

A faceci to nie polki

> Pokusze się o stwierdzenie, że teraz mężczyźni się
      > zaniedbują a kobiety dbają o siebie jak nigdy

No i co, lepiej ci, rozryczany bachorze?

• Gość: carla Re: Polki są grube... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 03:31
        buhahhahahahha... dobre :D
    • Gość: MICHAEL DUDIKOFF Re: Polki są grube... IP: *.lodz.mm.pl 23.06.06, 23:21
      wszystkie kobiety to grube baby! tylko zrą zrą i zrą
      pasztety zamiast na mcdonaldsa brac sie do roboty i na aerobik
      • elamodela Re: Polki są grube... 24.06.06, 10:32
        buahahaha a to dobre
        • Gość: Ama Re: Polki są grube... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:32
          Ja jestem bardzo gruba 55kg i 170 wzrostu :)) hehe
          • razatroc Re: Polki są grube... 24.06.06, 22:33
            prawdziwy tluscioch z Ciebie ;))...
            mozesz sie schowac za znakiem drogowym :D
            • Gość: Ama Re: Polki są grube... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 08:17
              tylko gdzie Ja takiwielki znak znajde :PPP
    • Gość: marco Re: Polki są grube... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:57
      Gadanie.. Dbają o siebie a tyle opasłych doop chodzi po ulicach :-)
      • Gość: troll Re: Polki są grube... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:30
        ...a ten cellulit... koszmar
      • Gość: t Re: Polki są grube... IP: *.icpnet.pl 27.06.06, 18:47
        a ile tłustych facetów łazi po ulicach (oblecha). Najgorsze są posklejane włosy
        pod pachami i ten smród. Staniesz koło takiego w tramwaju - grozi zaczadzeniem.
        • vivien1987 Re: Polki są grube... 27.06.06, 18:49
          Zgadzam sie z przedmowca!! Faceci golcie pachy i uzywajcie dezodorantow i
          antyperspirantow!! Uwierzcie to nie boli...
          • Gość: fryzjer amator każecie golić pachy a co z włochami dookoła penisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:59
            czy tez mamy wygalać ????
            • Gość: t Re: każecie golić pachy a co z włochami dookoła p IP: *.icpnet.pl 27.06.06, 19:04
              wokól penisa moze zostac chociaz wole jak są skrócone:P
              • vivien1987 Re: każecie golić pachy a co z włochami dookoła p 27.06.06, 19:05
                Ja nie lubie wlosow wszedzie oprocz nog i glowy, masz moja odpowiedz!!
                • Gość: fryzjer amator Re: każecie golić pachy a co z włochami dookoła p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:09
                  :-) ja już tak dawno robię, moja dziewczyna też lubi jak mam krótkie, choć jak
                  widzę pod prysznicami na siłowni czy na basenie to inni goście trzymają tam
                  wielkie krzaczory. Nie mają kobiet????
                  • vivien1987 Re: każecie golić pachy a co z włochami dookoła p 27.06.06, 19:12
                    Sa amatorzy i amatorki krzaczorow!! Dla Agatki lysi to pedofilia (chyba nie
                    zrozumiala tego terminu) pamietam jak zucala gryspy na ten temat!!
                    • Gość: fryzjer amator Re: każecie golić pachy a co z włochami dookoła p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:18
                      :-) to Agatka w takim razie jest fanką takich włochatych mężczyzn-zwierzaków :-
                      ) ja osobiście też wolę mieć krótkie, bo takie wielkie włochy powodują że nie
                      wiem ile byś się mył/myła to po np. 8 godzinach w pracy taka gąbka z włochów
                      absorbuje pot i nie pachnie już świeżyzną :-)
                      • vivien1987 Re: każecie golić pachy a co z włochami dookoła p 27.06.06, 19:20
                        Boze a gdzie wiecej takich madrych ludzi??!!

ehh
                        • Gość: fryzjer amator Re: każecie golić pachy a co z włochami dookoła p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:24
                          myślałem, że innni faceci też tak myślą, choć tak jak już wspomniałem, to co
                          widze pod prysznicami to "fanklub włochatego misia z brzuchem-daszkiem" :-)
          • Gość: t Re: Polki są grube... IP: *.icpnet.pl 27.06.06, 19:00
            TAK golcie pachy.
    • monciapioncia Re: Polki są grube... 02.07.06, 00:58
      taaaa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka