Gość: MOBIE IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 08:44 mAM 25-LAT I UWAZAM ŻE MAM ZA MAŁE PIERSI .mÓJ ROZMIAR TO 0!!!!!!!!cO ROBIĆ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: owieczka Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 30.01.03, 13:29 no wiesz jest wyjscie...SYLIKONY :) a tak apropo to dlaczego cie to tak martwi ze sa małe? czy kobieta bedzie dopiero kobieta jak bedzie miała duze piersi? to bezsensu! jesli tak sie tym naprwde przejmujesz to są staniki podnoszące i powiększajace piersi no i operacja...ale czy to konieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 18:33 moze to banalnie zabrzmi , ale nie myslalas o lekkim przybraniu na wadze?, ja kiedy choc troszke przytyje automatycznie moje piersi robia sie wieksze i to one pierwsze w kolejnosci a nie np, uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? IP: 62.233.185.* 30.01.03, 23:04 Mi pomogly pigulki antykoncepcyjne,troche mi po nich piersi urosly,tylko ze jak pojdziesz do ginekologa to musisz mu to powiedziec...chociaz...czy warto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza do Kasi IP: *.chello.pl 31.01.03, 12:53 Kasiu, jakie pigułki? naprawdę to coś dało??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do Kasi IP: 62.233.185.* 31.01.03, 17:12 W sumie to pomogly mi chyba najpopularniejsze tabletki-Cilest,wczesniej uzywalam Logest ale nie zmienily nic.Biust urosl mi z B do C wiec roznice mozna bylo zauwazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: do Kasi IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 18:02 Urosly ci tylko piersi,czy rowniez przytylas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do Kasi IP: 62.233.185.* 01.02.03, 12:45 Tylko piersi,ale slyszalam ze moze urosnac tez pupa.Nie wiem czy tak samo dzialaja na kazda osoba ale mi na pewno pomogly.Jestem juz dawno po okresie dojrzewania,w ciazy jeszcze nie bylam<ani nie jestem>wiec raczej niemozliwoscia jest zeby mi tak same urosly,a zmiana nastapila jak zaczelam uzywac tych pigulek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilar Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? IP: 213.227.72.* 31.01.03, 12:59 jasne ze warto jesli ma to poprawic samopoczucie! Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? 31.01.03, 21:25 To ja może odpowiem zbiorowo. Nie wierzę w piersi rosnące od pigułek. Od pigułek nie tyje się (jeśli nie łamie się jakichś przeciwskazań) już od dobrych kilkunastu lat, kiedy to pigułki przestały być megabombą hormonów wpakowanych byle jak w tabletkę. Małe piersi są tak samo atrakcyjne jak duże. Poprawianie samopoczucia operacją za grubą forsę (która to operacja, notabene, w znacznej części przypadków kończy się fatalnie) to kaprys, porównywalny z zakupem kabrioletu na biegunie. Tylko, że na kabrio eskimoska nie przyzwoli, a eskimos na implanty tak (strrrraszny ten świat). Zarówno w moim odczuciu, jak i w odczuciu wielu moich znajomych nie ma znaczenia czy piersi są małe, średnie, duże, gigantyczne. Co mi po kobiecie, która ma kształtne piersi, jeśli poza tym niczego sobą nie reprezentuje? Nie wiem, czy ktoś dotychczas na to zwrócił uwagę, ale zdaje mi się, że faceci raczej zwracają uwagę na sutki, a nie piersi. Choć te ostatnie "widać na pierwszy rzut oka" (że się tak wyrażę). Poprostu zaakceptuj swoje ciało. Pozwolę sobie na zacytowanie pewnego wulgarnego człowieczka, który odpowiedział kiedyś błyskotliwie na innym forum Gazety. Problem brzmiał: "Mam problem - mam małe piersi". Odpowiedź: "Ciekawe dlaczego kobiety nigdy nie przejmują się tym, jakiej wielkości mają rozumek?...". To nie jest przytak. Zwyczajnie zastanówcie się nad tym, co piszecie/mówicie. Te same osoby jończą na facetów oglądających się tylko za "fajnymi dupami", bluźnią na to, że faceci nie podrywają ich, chociaż są ładne i narzekają, że nie są wystarczająco atrakcyjne. To jak to jest?! Nie godzicie się na postrzeganie Was przez pryzmat ciała, jednocześnie jednak starcie się być tymi "naj"? Toż to hipokryzja w najczystrzej postaci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilar Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? IP: 213.227.72.* 01.02.03, 01:20 tak tylko gwoli scislosci...piszac sutki masz na mysli brodawki? bo sutek to cala piers:) A jesli chodzi o poprawianie urody czy tez samopoczucia chirurgicznie to, jak to zwykle bywa, czasami jest kaprys, a czasami duzo powazniejszy problem powaznie utrudniajacy zycie. Sadze oczywiscie, ze brak akceptacji samej siebie i niskie poczucie wlasnej wartosci to problemy, w ktorych rozwiazaniu powinien pomagac psycholog, a nie chirurg plastyczny. A jesli kogos stac na operacje, chce tego i sie nie boi-prosze bardzo. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? 01.02.03, 02:18 Gość portalu: pilar napisał(a): > tak tylko gwoli scislosci...piszac sutki masz na mysli brodawki? bo sutek to > cala piers:) Tak. Widzę, że nie tylko ja skutecznie się czepiam. ;) > A jesli chodzi o poprawianie urody czy tez samopoczucia > chirurgicznie to, jak to zwykle bywa, czasami jest kaprys, a czasami duzo > powazniejszy problem powaznie utrudniajacy zycie. Jak miseczki-nie-C-czy-B-czy-cokolwiek-w-tym-stylu może utrudniać życie? Ja rozumiem, że jeśli ktoś uległ wypadkowi i wymaga operacji jakichś widocznych defektów (podkreślam: _defektów_ i _widocznych_ - małe piersi to nie defekt, a np. blizna na biodrze nie jest przeważnie widoczna, choć to akurat można negocjować ;), to operacja plastyczna jest nawet wskazana. > Sadze oczywiscie, ze brak > akceptacji samej siebie i niskie poczucie wlasnej wartosci to problemy, w > ktorych rozwiazaniu powinien pomagac psycholog, a nie chirurg plastyczny. Tu się zgadzamy. :) > A jesli kogos stac na operacje, chce tego i sie nie boi-prosze bardzo. Racja. Tylko żeby później nie było okrzyków: a ja nie wiedziałam, że operacja może się nie udać. :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.02.03, 20:30 Uważam, że piersi zbyt małe nie są żadnym problemem. Jest to chory wymysł babskiej wyobraźni. DANIEL :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cardamon Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? 04.02.03, 14:45 Gość portalu: MOBIE napisał(a): > mAM 25-LAT I UWAZAM ŻE MAM ZA MAŁE PIERSI .mÓJ ROZMIAR TO 0!!!!!!!!cO ROBIĆ wcierac sok z cebuli, masowac i odmawiac zdrowaski do allacha, z pewnoscia pomoze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika katalog vero mody IP: *.chello.pl 04.02.03, 19:31 hej! wszystkim paniom, które mają kompleksy z powodu zbyt małego biustu polecam obejrzenie katalogu vero mody z najnowszą kolekcja (luty 2003) - dostępny w sklepach v.m. Na okładce ( w środku też na kilku zdjęciach) jest naprawdę piękna kobieta z... małymi piersiami - i co z tego? jest tak atrakcyjna, że z pewnoscią niejedna z nas chciałaby tak wyglądać - jeżeli ktoś się dobrze czuje w swoim ciele, to rozmiar nie gra roli! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-24 Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 07.02.03, 11:19 PIGUŁKI TO CHYBA NAJLEPSZE ROZWIĄZANIE. UZYWAM CILESTU OD 2,5 ROKU I PRZEZ TEN CZAS Z ROZMIARU 70B PRZESKOCZYŁAM NA 70D. NAWET MÓJ GINEKOLOG MILE SIĘ ZASKOCZŁ. ALE DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE. PS.ZNAM WIELU FACETÓW UWIELBIAJĄCYCH MAŁE PIERSI-DLA NICH WZÓR KOBIETY-PANNY Z CKMU NIE ISTNIEJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilza Re: CZY SĄ ZA MAŁE ? IP: *.dial.pl 13.05.03, 13:31 A ja bym się chętnie z Tobą zamieniła, nie ma nic gorszego jiż moje ogromniaste cycory nr 5 Odpowiedz Link Zgłoś