beatrix01 03.07.06, 18:28 hej pomozcie mi mam problem moj chlopak ma 30 lat i namietnie gra na komputerze i playstation ,czy to normalne czy raczej powinnam z tym walczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata781 Re: 30 lat i gry komputerowe 03.07.06, 19:00 Niech pogra,w końcu mu się znudzi.Wiem coś na ten temat bo mój robi tak samo,interweniuję dopiero wtedy kiedy siedzi przy kompie do 3 nad ranem albo od samego rana do wieczora bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: 30 lat i gry komputerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:23 z tego się nie wyrasta, więc jeśli Ci to nie odpowiada lepiej zmień chlopaka Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: 30 lat i gry komputerowe 04.07.06, 00:10 To normalne, chyba że zamiast zarabiać na życie - gra (w przypadku np, gdy nie ma co do garnka włożyć, a ma kogoś na utrzymaniu)... albo gra non stop- nawet nie je.... wówczas uważam, że ten nałóg powinno się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniawawa Re: 30 lat i gry komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 08:04 Nie ma w tym nic zlego a ogolem to chyba lepiej ze gra bo w tym czasie moglby robic wiele niemilych rzeczy. Ewentualnie sprobuj zainteresowac go czyms innym, np. soba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: 30 lat i gry komputerowe 04.07.06, 09:53 Hahahahhaha z tym nie wygrasz!!!!!!!!!!! :D A tak bardziej serio - ja przestałam z tym walczyć już dawno temu... obecnie daję czasmem do zrozumienia, że mam dość i zazwyczaj skutkuje ale zależy od człowieka.. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: 30 lat i gry komputerowe 04.07.06, 10:37 w przerwie miedzy poziomami możesz mu obrobic kiełbe ze skóry, bedzie zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalalalalala Re: 30 lat i gry komputerowe IP: *.chello.pl 04.07.06, 15:19 spoko to jak najbardziej normalne.. Moj kolega tez ma 30 lat i gra w gry komputerowe.. zbiera rozowe rzeczy i bardzo lubi damskie towrzystwo.. rozmowy o ciuchach i kosmetykach.. chociaz nie jest gejem... ma dziewczyne :) ma mentalnosc 5 latka... Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: 30 lat i gry komputerowe 04.07.06, 15:42 Obawiam się, że niekoniecznie. Niektórzy mają mózg o szerszym polu działania myśląc nie tylko w jaki sposób skłonić kobietę do zrobienia mu dobrze. Cóż, współczuję braku powodzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: 30 lat i gry komputerowe 04.07.06, 20:40 racja ,wg mnie granie na kompie to mentalnoc 10-no gora15 latka Odpowiedz Link Zgłoś