Dodaj do ulubionych

Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05.07.06, 16:13
Rozkochał,wykorzystał i porzucił!!Nienawidze takich facetów!Ej jak możecie
coś takiego kobiecie robić??Nie macie żadnych skrupułów??
Miałam jak mi sie oczywiście wydawało, :przystojnego,kochanego,troskliwego
faceta,a po 4 miesiącach zerwał ze mną bez zadnego wyjaśnienia.
Oto co usłyszałam od koleżanki:
(przyszedł do niej i mówi tak)
No było z nią dosyć często,fajnie było ale potrzebuje nowego mięcha.
Kur*** jak to usłyszałam to myślałam że mnie coś trafi,jak można tak
wykorzystywać kobiety!!!?? Myślałam że najlepsza zemstą będzie totalny
olew,zresztą znalazłam sobie nowego feceta,ale nie moge o tamtym
zapomnieć..To jest straszne,że sie kogoś kocha a ta druga osoba nie kocha,a
przez cały czas mówiła coś zupełnie innego..Ból nie do
zniesienia.Stwierdziłam że sie zemszcze tak na nim, że zapamięta to do końca
życia!!Co zrobic kobitki a może faceci??Co by Was najbardziej zabolało??
Pozdrofffki!!!!
Obserwuj wątek
    • nglka Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 16:14
      Postrasz go, że jesteś w ciąży ;-)
      • Gość: wiolka Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:35
        przespij sie z jego kolega,albo najlepiej z przyjacielem:)
    • Gość: sihaja Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.67.140.* 05.07.06, 16:17
      migotka, daj spokoj. nie rob nic, olej faceta, zamiast sie zadreczac. nie wart
      Twojej najmniejszej uwagii. zapomnij.
    • Gość: sss Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:19
      beeez kituuuu cąąża najlepszy patent,popieram, ja bym sie zesrał w gacie, no
      chyba ze nie bzykaliscie:>
      • jonowo Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 16:23
        A może jakas choroba weneryczna...... ;/
        • panna_migotka01 Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 16:29
          Heheh dobre ...:D Tylko nie wiem czy troche nie zapóźno, on może powiedziec że
          to nie on -bo już pewnie mój nowy mnie przeleciał ... wrrr...itd.. Ale z tą
          chorobą weneryczna jest dobry pomysł <lol2>. Jak mu to powiedzieć?? Pójść do
          niego do domu i prosto z mostu ???
          • trypel Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 16:43
            Zadzwoń najlepiej przed weekendem (przychodnie nieczynne) i powiedz że byłas u
            lekarza bo coś dziwnie się czułas. No i zrobiłas badania. I nie chcesz nikogo
            martwic ani denerwować bo to nic pewnego ale konieczna będzie jego wizyta w
            poradni WR. Na 100 pytań które się pojawią nic nie odpowiadaj tylko powiedz że
            być może to nic takiego ale powinien szybko iść się przebadać :) jak cham to
            niech ma za swoje - ale później nie zawracaj sobie nim już głowy
            pzdr
            • diablica880 Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 17:17
              hehhehe:D...dobre dobra popieram
              pomysl z choroba weneryczna....
              zachowaj powage...i najlepiej
              zrob tak jak trypel rdzil/radzila...:)
              • ronin202 Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 17:39
                rozpowiedz wszystkim ze ma " malego " faceci tego nie lubia .
                • Gość: ja Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 84.38.17.* 05.07.06, 20:43
                  hehe... dobre;)
        • cfaniakmiodowy Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.06, 15:24
          I tak to bywa jak się na opakowanie leci. Trzeba tak było wnętrze poznać a nie
          dmuchać sie po miesiacu znajomosci bo miał piękne loczki. NIektóre baby nigdy
          nie dorosną. Teraz to się sama w głowę stuknij - za co sie chesz mścić, za
          swoja głupotę?
    • Gość: Milena *** Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:43
      Dokop mu!!!!! Widze ze dostałaś juz niezłe propozycje, co by by mu tu
      wykręcić... Odwal mu jakies świństwo, i wycofaj sie w pięknym stylu!! "Ten sie
      śmieje, kto sie śmieje ostatni" trzymka
    • Gość: Marta Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 84.38.17.* 05.07.06, 20:47
      Co za pierdoła jedna. Ja bym mu chyba jaja skręciła. Palant. /sorry, za komentarz nie na temat. Pozdrawiam.
      • panna_migotka01 Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 22:34
        no nie pierdoła tylko cw.. zajeba*******y !!Uffff ...
        To tak na temat, zrobie te numery ale troche ich mało, może jeszcze jakieś
        pomysły.... :)???
        Aaa i dzienki Wam,nie ma jak Zemsta :D:D
        Całuski :*:*
    • weronika2262 Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 22:53
      patent o chorobie wenrycznej jest zaje*****. tez bym tak zrobila.....hehehehe..... a ile smiechu.....
    • dania_86 Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 22:59
      a ja nie ;/ facet rozpowie o niej "co za ku*** zaraziła mnie jakimś
      ciulstwem" :/
      nie mówię że tak musi byc ale prawdopodobnie, już lepiej wkrecić mu wała że
      jesteś z nim w ciazy, facet jawnei się przerazi...
      a najleoiej to badz pewna siebie, niech widzi jaka zajebista z Ciebie laska,
      flirtuj z jego kumplami a jego olewaj i daj mu odczuć by poczuł się zerem,
      olewka totalna !!
      pozdro !
      wiara tkwi w nas...w silnych kobietach :)
      • nglka Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.06, 01:12
        A najlepiej niech go o tym poinformuje ktoś inny niż Ty, wtajemnicz przyjaciółkę - jeśli jest Twoją prawdziwą przyjaciółką, to Ci pomoże. Niech Ona rozpowie.
        Jak wyjdzie, że od Ciebie, to może zostać potraktowane jako zemstę a jeśli dojdzie od koleżanki to zapewne inaczej będą na to patrzeć ;-)
        • ghostdogg Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.06, 10:48
          napisz pamietnik, zadzwon na milicje i sie nie zejszczyj. a i pie..ij sobie
          jeszcze prenumerate Cosmo.
    • Gość: a Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 11:33
      machnij mu grafitii na samochodzie. jakas farba albo spray nie zaszkodzi. tylko
      sie nie daj zlapac. nie wiem czy to nie za ryzykowne
      • nglka Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.06, 12:34
        Bardziej efektowne tak sobie myślę - będzie pomalowanie szyb w aucie :D
    • Gość: kasienka Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ks.k.pl / *.korbank.pl 06.07.06, 18:38
      A boli Cię to ze On Cie prędzej rzucił i zrobił to pierwszy co??? Widocznie
      zasłuzylas sobie na to!!!!!
      • Gość: DoDa Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.227.* 06.07.06, 18:49
        zamknij sie bo cIE zaboli malpo .... ehhh i zawsze jakas ci.. musi sie wylamac
        z babskiej solidarnosci ;/ ,a co kASIENKA moze to tY jestes tym
        kolejnnym "miechem"?!!!!!
        • Gość: Igor Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:29
          Aż dziw, że wytrzymał z taką kretynką 4 miesiące, wytrzymały jakiś.
    • Gość: ja klaudiusz Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:48
      mnie najbardziej bola pozdroffffki
      • panna_migotka01 Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.06, 09:03
        Igor jesteś żałosny,heh dziwi mnie tylko co takie osoby jak ty robią na tym
        forum??
        • Gość: Igor Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:26
          panna_migotka01 napisała:

> co takie osoby jak ty robią na tym
          > forum??

zabawiają się odpisując na debilne posty
    • waldek1610 Witamy w realu !!! 07.07.06, 09:17
      A co Ty myslisz ze kobiety tak nie robia??? A to ze Ty kogos kochasz to nie
      znaczy ze on Ciebie tez musi kochac, chcesz mu dawac ultymatum?...Serce nie
      sluga. A ze klamal...moja byla tez klamala. Zapamietaj ze nie wszyscy sa w
      zwiazkach dla milosci, sa tacy/takie ktorzy chca seksu i troche czulosci, a
      milosc to zobowiazania i nie kazdy jest na to gotowy.

Wyluzuj... nie jestes jedyna/jedynym ktory/ktora zostal/a wykorzysana/ny. Takie
      jest zycie.

• netka6666 Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.06, 14:34
      Często bywa tak, że wracają jak bumerang. Nawet po roku. Z sentymentu, braku
      łatwych towarów itp. Nie mściłabym się i zachowałabym swoją godność aby nie
      zniżać się do jego poziomu. Gdy odezwie sie ponownie - powiedz mu: "spierd...."
      a następne smsy ignoruj. Nic ich tak nie dołuje jak porażka i odrzucenie :)

-CO NAS NIE ZABIJE, TO NAS WZMOCNI
    • lillalu Re: Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.06, 16:40
      Słyszałam kiedyś stare przysłowie, że zemsta najlepiej smakuje na zimno. Lepiej
      poczekać jakiś czas, zanim zdecydujesz się na zemstę. Musisz na chłodno obmyślić
      jakiś plan i uważaj, żeby się nie skompromitować.Na pewno nie ma sensu działać
      histerycznie. Gdy zdradził mnie chłopak, popełniłam niestety ten błąd i moja
      zemsta obróciła się przeciwko mnie. Dobrze jest obmyślić misterny plan i
      zrealizować go, fajnie jest podsycić zazdrość w facecie, który zalazł ci za
      skórę. Jednak nie wkładaj w zemstę zbyt wiele energii, jeżeli teraz masz fajnego
      chłopaka, to radziłabym Ci skupić się na nowym uczuciu.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka