malgooo1 Re: calowanie 15.07.06, 23:57 hmmmm...no bardzo to dziwne mieć chłopaka i się nie calować??? to w takim razie co z nim robić :P jak to się nie złożyło????? po prostu nie pojmuję... przepraszam jeśli kogoś uraziłam :) ja miałam 15 a mój pierwszy ... 23 ... i chyba też się pierwszy raz całował ... bo pamiętam że mówił że nigdy nie chodził z dziewczyną za rękę... ale nie pamiętam niestety czy było dobrze czy źle...tzn było mi cudownie,technika nie miała znaczenia, ja chyba pochłonięta byłam "miłością" do niego... byliśmy razem ... tydzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: calowanie IP: *.telpol.net.pl 16.07.06, 11:50 Ja sie calowalam pierwszy raz jak mialam 15 lat z moim pierwszym chlopakiem, ale wiem ze sie balam wtedy ale jakos samo poszlo. Teraz uwielbiam sie calowac i robie to czesto, no i podobno dobrze mi to wychodzi, ale szkoda ze jest tak malo facetow co mozna to samo o nich powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietkaa_18 Re: calowanie IP: *.artnet.pl 16.07.06, 14:21 odpowiadajac na Wasze pytania- to byly zwiazki...tylko ze nie zlozylo sie do calowania- nie wiem dlaczego, ja zawsze dochodze do wniosku, ze ja nie pocaluje pierwsza, opryszczki nie mam jak ktos raczyl zasugerowac. a co robilismy:chodzilismy na spacery i tym podobne rzeczy....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: calowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:31 12 lat, to bylo niczym trzesienie ziemi, wspaniale odkrycie, kocham calowac do dzis:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka202 Re: calowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 20:19 ja mialam 15... czy to normalne....?? hm...troche dziwne moim zdaniem, tym bardziej,ze (jak piszesz) nie jestes brzydka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba (Germany) Re: calowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:15 Całowanie jest super, tylko że polskim dziewczynom często brzydko cuchnie z ust i mają brązowe, próchnicowate zęby. Więc to żadna przyjemność taką całować. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: calowanie 21.07.06, 21:16 oj, sebus, jak chcesz zgrywac germanskiego chama to sie chociaz zaloguj! od kiedy niemcy pisza z neostrady? hahahahahaahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: calowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:19 Jestem teraz od 2 miesięcy w Polsce. Czy to takie dziwne ????? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: calowanie 21.07.06, 21:20 tak? a z kim sie calujesz?> z polskimi chlopcami? im nie smierdzi z geby? super... a jestes passiv czu aktiv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: calowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:21 A ty chyba jesteś starą, zgorzkniałą panną. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: calowanie 21.07.06, 21:25 pudlo... jestes szczesliwą mezatką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: calowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:27 Coś ci się popieprzyło: najpierw ubliżasz mi od pedałów a potem od jakiś mężatek. Popiłaś sobie stara drinkowa pindo, co ??? Przyznaj się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: calowanie 21.07.06, 21:31 ups mialo byc " jesteM szczesliwą mezatką " :) a drinki chyba ty piles stary pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: calowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:43 Masz taką wielką c.ipę stara rozlatana ruro, że seks możesz uprawiać juz tylko z dorodnym ogierem. Żaden facet nie ma takiej grubej kiełbasy by cie zadowolić raszplo. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: calowanie 21.07.06, 21:46 oj, nie spociles sie, jak to pisales żałosny chlopczyku? hihi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: calowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:47 C.ipsko ci się spociło i cuchnie rybą Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Kobietka 22.07.06, 06:23 Moj pierwszy pocalunek (w usta) byl w pierwszej klasie szkoly podstawowej, 7 lat mialem a moja dziewczyna, wlasciwie predatorka ktora lazila za mna wszedzie miala na imie Asia :) No i pewnego dnia w klasie rzucila sie na mnie, i pocalowala mnie bardzo mokro po francusku, przy wszystkich. Wtedy myslalem ze spale sie ze wstydu, ale teraz mysle ze bylo to fajnie z jej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 22.07.06, 08:27 zrobilo Ci sie mokro w majtkach Agatka :) Kazdy sie zwierza, tylko nie Agatka...hmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll nr 3 Re: Kobietka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 09:01 mokro i smrodliwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 22.07.06, 10:00 Waldek, nie podniecaj sie tylko czytaj dokladnie - to jakas marna podróba Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 22.07.06, 10:06 rzeczywiscie, a ja juz myslalem ze Agatka przemowila ludzkim glosem :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 22.07.06, 10:08 ludzkim głosem? czyli jakim? niedorżnietej idiotki, ktora chwali sie tym, co ma w majtkach? to twoj ideał rozmowczyni? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 22.07.06, 10:19 agatka_to_ja napisała: > ludzkim głosem? > czyli jakim? > niedorżnietej idiotki, ktora chwali sie tym, co ma w majtkach? > to twoj ideał rozmowczyni? Nie, moj ideal to kobieta ktora wie ze to co ma w majtkach jest tak samo wazne jak jej intelekt, wiec potrafi ten atut wykorzystac. Ja uwielbiam kobiety ktore potrafia byc zalotne, tryskajace niezawoalowanym sex apealem i sa inteligentne zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 22.07.06, 11:12 waldek1610 napisał: > Nie, moj ideal to kobieta ktora wie ze to co ma w majtkach jest tak samo wazne jak jej intelekt, wiec potrafi ten atut wykorzystac. > > Ja uwielbiam kobiety ktore potrafia byc zalotne, tryskajace niezawoalowanym sex apealem i sa inteligentne zarazem. tylko szkoda, ze w swoich watkach pokazujesz kompletni inny ""ideał" kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 22.07.06, 11:29 Agatka, To tylko pozory, to ze mowi czesciej o kobiecej pupie niz o jej mozgu, to tylko dlatego ze nie ma potrzeby powtarzania "ze kobieta ma tez rozum" bo ty jestes od tego Agatka :) Moja zona zreszta ukonczyla studja matematyczne w Polsce, Junko studjowala turystyke, a Chanieng byla Managerem w firmie telekomunikacyjnej...no i wszystkie byly piekne i kazda z nich miala fajny sprzet :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 22.07.06, 11:33 studiuje sie ! a nie "studjuje"!!!!!!! tylko gratulowac tak wykształconych kobiet... szkoda tylko, ze ich intelekt nic dla ciebie nie znaczy - najwazniejsza spocona i o szczana ci... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 22.07.06, 12:33 a co ty myslalas ze kobieca pupa jest taka okragla i pulchna jak brzoskwinka po to zeby bylo tobie miekko siedziec na krzesle? :) Zapytaj sie seksuologa to powie tobie ze damska pupa spelnia funkcje rozrodcze, nie tylko jest uksztaltowana tak zeby moc urodzic dziecko, ale po to zeby je poczac, czyli innymi slowy musi podniecic faceta zeby ja chcial rznac i zaplodnic, stad wlasnie te wszystkie kraglosci i szalenie podniecajace szczegoly kobiecego ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 22.07.06, 12:38 dziecko nosi sie w pupie? oj, Waldus, musisz sie dokształcic z biologii! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 22.07.06, 12:43 Agatka, Nie, ale facetowi pokazujesz dupe, zeby go podniecic prawda, a nie swiadectwo ukonczenia UJ :) A te szerokie biodra i szeroko rozstawione nogi...wlasnie spelniaja podwojna funkcje; zeby kobieta mogla urodzic dziecko no i musi czyms mezczyzne zachecic do seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 22.07.06, 12:45 no i co z tego? gadasz teraz straszne banały... probelem jest to, ze dla ciebie tylko to jest wazne.. moze byc idiotką, byleby szeroko rozłożyła nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 22.07.06, 12:51 A wedlug Ciebie kobiety inteligentnie nie rozkladaja szeroko nozek na zawolanie....mylisz sie. Jedno nie wyklucza drugiego. To ze kobieta czasami zachowuje sie jak suczka dla mezczyzny nie odbiera jej honoru. Nie rozumiem ciebie, nie slyszalem zeby jakakolwiek kobieta nazekala na fakt ze mezczyzna traktuje ja jako obiekt seksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 22.07.06, 12:53 alez to cudownie byc zarazem inteligentną, piekną kobietą i obiektem seksualnym dla mezczyzny... ja na to nie narzekam :) bardzo to lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 22.07.06, 13:16 ciesze sie Agatka, ze rozumiesz. Mysle ze troche mylisz sie oceniajac mnie jako "prostaka ktory tylko lubi ojszczane cipki", owszem lubie to, ale na codzien traktuje moja zone jak dame. Mysle ze wlasnie to jest piekne ze oboje zreszta jestesmy na tyle inteligentni ze w lozku ona traktuje mnie jak ogiera a ja ja jak suczke, a zaraz potem gdy rozmwaiamy na powazne tematy ja trakuje ja jak inteligenta osobe, a gdy wychodzimy gdzies razem to trakuje ja jak dame :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 22.07.06, 13:17 szkoda, ze nie traktujesz tak innych kobiet... szkoda, ze inne kobiet obrazasz. zwlaszcza Polki szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 22.07.06, 13:24 Agatka, Byc moze jestes przyzwyczajona do tego staropolskiego zwyczaju ze kobiet sie nie ktytykuje, owszem w towarzystwie nie, ale zwlaszcza gdy chcesz byc traktowana jako rownozedny rozmowca na forum dyskusyjnym to musisz ponosic konsekwencje takiego rownouprawnienia. Czesto slyszymy krytyczne uwagi pod adresem Polskich mezczyzn, wlasnie od was Polek, ze niby faceci znad Wisly; nie myja rak po ubikacji, ze sa spasieni, grubi niechlujni, mniej atrakcyjni od latynosow itd.... Wiec dlaczego my mezczyzni nie mozemy was rowniez krytykowac? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 22.07.06, 13:28 czy tu jest duzo takich opinii o polskich facetach? nie! najwyzej jakas zdradzona czy porzucona bidulka pisze "faceci to swinie" natomiast jest MNÓSTWO twoich opinii obrazajacych w CHAMSKI sposob Polki! a ty NAS NIE ZNASZ! bo mieszkasz w Stanach! wiec NIE MASZ PRAWA oceniac Polek, skoro ich nie spotykasz ani nie widzisz na codzien! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 23.07.06, 07:29 Agatka, Kazdemu wolno oceniac kazdego, skoro Ty mozesz oceniac Amerykanow a bardzo chetnie to robisz... Przestan Agatka, jak ty pojedziesz na wakacje do Paris to co nie masz o nich opini, i checi jej wyrazanie? Oczywiscie ze tak. A ja z Polska jestem zwiazany w wiekszym stopniu...chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 23.07.06, 19:52 to ty zaczales do OBRAZANIA, a nie oceniania Polek... a na wakacje wole jechac do PARYŻA.. a nie do Paris snobie! Pariws to wy macie - wasza dume - kretynke-blondynke, o dymaniu ktorej kazdy moze obejrzec film w necie, ktora uwaza sie za nowa Marilyn... buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 24.07.06, 05:56 Ale jestes naiwna Agatka, Ty myslisz ze ja budze sie codziennie rano myslac o.... Paris Hilton. W USA sa tysiace tabuny takich "gwiazdek" a ze jest publika dla takich "indywidualnosci" to co, kazdemu wolno miec.... zly gust. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 24.07.06, 07:45 Sam jestes naiwny... i nie obchodzi, o kim myslisz budzac sie rano... ale nie zaprzeczysz ze idiotka Hilton jest wytworem WASZEJ kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Kobietka 24.07.06, 08:03 tak, zreszta tak samo jak Landryna jest wytworem WASZEJ kultury... :) Agatka, Zapametaj je USA to narod wielokulturowy, rownoczesnie obok siebie funkcjonuja rozne kultury popularne, dla kazdego cos dobrego. Ja to Paris Hilton wogule sie nie interesuje, jako ze przecietna Polkska blondynka sprzedajaca wedline w polskich delikatesach wyglada zdecydowanie lepiej od tej corki Hotelarza :) Gdybys sama nie koncentrowala sie na pop-kulturze dla mas, to wiedzialabys ze w tym kraju jest duzo bardziej wartosciowych indywidualnosci swiata artystycznego...prawdziwych indywidualnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobietka 24.07.06, 08:06 a ty gdybys nie koncentrowal sie na nienawisci do Polek to moze zauwazylbys, ze jestesmy pieknymi i madrymi kobietami, ktore sie cenią i ktore maja swoj honor i dume... ale ty wlisz bezmozgie, smierdzace idiotki, ktore poslusznie rozkladają nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż agatki Re: Kobietka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:08 ach ta WOŃ z c.ipki agatki, mniam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: calowanie 24.07.06, 09:30 o matko i corko!!! jak Ty sie uchowalas?? moj pierwszy taki kontakt z chlopakami byl w 4-5 klasie podstawowki jak klasowo gralismy w butelke.ale taki prawdziwy cudowny pocalunek udalo mi sie przezyc z chlopakiem 3 lata starszym w 6 klasie i bylo bosko. Dziewczyno tyle czasu stracilas nie praktykujac czegos tak cudownego jak pocalunek... ubustwiam pocalunki :D Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: calowanie 24.07.06, 16:55 jagodzianka86 napisała: > ubustwiam pocalunki :D tylko szkoda ze prze "u" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: calowanie 25.07.06, 08:45 czepiasz sie drobiazgow. nigdy nie palnelas czegos bo pisalas szybko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol2> Re: calowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:59 ja mialem prawie 19 wiec wszystko jeszcze przed Toba pozrdawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: calowanie 25.07.06, 11:56 no coz ja miałam lat 13 i było całkiem przyjemnie i mokro :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: calowanie IP: 81.15.223.* 25.07.06, 12:06 mokro w paszczy czy w majtkach? Odpowiedz Link Zgłoś