angel840515 11.07.06, 11:53 czy jest mozliwosc ze moj partner sie ubrudzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: analny sex 11.07.06, 11:57 No jasne, przede wszystkim Twoim brudnym umysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: analny sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:13 to ze jedyna rzezca jaka cie podnieca jest czytanie forum cosmopolitanu, nie znaczy ze musisz byc uszczypliwa. poczytaj troche o zaburzeniach zachowania... biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD WAZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:40 to jak to w koncu jest? mozna sie ubrudzic? i jak powstrzymac to uczucie parcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: WAZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:02 owszem... i sie podobało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: WAZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:07 wiec czy w koncu dowiem sie czegoś? bez głupich uwag??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic_man Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:14 Jeśli chcecie wiedzieć czy można sie pobrudzić, zróbcie mały eksmeryment. Paluszek w pupcie w ramach imitacji członka. Wtedy same sie przekonacie czy można sie pobrudzic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: WAZNE 11.07.06, 13:17 Nie, nie można sie pobrudzić, przynajmniej nie powinno się. No chyba, że biegunkę ma laska... (Dzięki K). Ale ogólnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: WAZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:20 kurde, jak fajnie gdy w końcu normalnie odpowiadasz. to mjeszcze jedna sprawa. gdy pierwszy raz uprawiałam anal było zajebiście(moze dlatego ze bylo to ok 3 tygodni po porodzie). a terz czuje takie parcie straszne, ze mam wrazenie ze zaraz zrobie ku.. spinam sie wtedy, no i po zabawie. tylko bardzo prosze bez głupich komentarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic_man Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:23 a ja uwazam ze mozna sie pobrudzić, wszystko jednak zalezy od kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic_man Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:24 moze smierdziec;-) ale to tez zalezy od kobiety:D Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: WAZNE 11.07.06, 13:26 A ja bym powiedziała, że raczej od cyklu jej wypróżniania :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: WAZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:27 dlaczego uważasz że można??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic_man Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:30 Jeśli nie wierzysz to sprobuj z paluszkiem w roznych porach dnia( chodzi o cykl wypróznienia:D), wtedy się przekonasz. Palec mozna zamienic na wibrator, wtedy proba jest wiarygodniejsza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: WAZNE 11.07.06, 13:35 Generalnie chodzi o to, że możesz sobie w dupkę wsadzić co tylko chcesz, ale sama to sprawdź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic_man Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:43 Ale uwazajcie co wkładacie, zeby nie było tak jak w słynnym przypadku z kaszanką:D Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: WAZNE 11.07.06, 14:29 Hehe ona była surowa prawda? Bo już nie pamiętam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic_man Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:30 Przy duzej szybkosci ruchów mogla sie ugotowac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: WAZNE 11.07.06, 14:31 Haha, albo jak już tam wpadła to od noszenia się podgotowała. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: WAZNE 11.07.06, 13:23 Wazelinka, relask, dogodna pozycja i jazda. (Nie próbowalam nigdy, ale tak mi sie wydaje). A parcie będziesz czuła tylko na początku, później na skutek rozluźnienia parcie się zmniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
netka6666 Re: analny sex 11.07.06, 14:26 Jest możliwość. Jak już tu koleżanka stwierdziła przed mną-np. gdy kobieta ma biegunkę. Ogólnie bardzo rzadko i nie ma wpływu na dalsze kontynuowanie zabawy następnym razem. Polecam żel z Durexu dla nawilżenia lub po prostu ślinę. Fajna zabawa i kosmiczne przyjemności dla obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
angel840515 Re: analny sex 11.07.06, 14:28 nie biore pod uwage biegunki. tylko jak sie wyluzowac. ma stresa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: analny sex 11.07.06, 14:30 Piwko, winko... coś na rozluźnienie. Ew. trawka... coś po czym czujesz sie komfortowo, lekko ciało Ci więdnie i ... no to się czuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic_man Re: analny sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:32 Zamknij oczy i wyobraz sobie ze robisz to z ...(tu wstam sowjego ulubionego aktora, piosenkarza) :D Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: analny sex 11.07.06, 14:32 Szczerze mowiac,to najlepsza metoda na wyluzowanie jest wypicie alkoholu. Oczywiscie w rozsadnych ilosciach. Poza tym po alkoholu w mniejszym stopniu odczuwa sie bol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: analny sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:34 nie chodzi o ból. chodzi o uczucie takie jakbym miała za chwilę kloca zwalić Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: analny sex 11.07.06, 14:38 Hahahah, to normalne, bo zwieracze pracują. Ale pzreciez umiesz panowac nad swoim ciałem i swoją fizjologią i wiesz, ze tego nie zrobisz. To uczucie jest tylko na początku. Później jak dziurka zrobi się większa nie bedziesz tego czula... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic_man Re: analny sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:59 Są kobiety ktore mają nawet orgazm w trakcie takiego sexu, wiec probujcie , moze odkryjecie swoje nowe hobby:d Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: analny sex 11.07.06, 15:05 Z tym orgazmem,to moze nie,ale jest fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANGEL84 Re: analny sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:06 najgorsze jest to , ze ja wiem ze to zajebiste, ale jakos po ciazy balam luzniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: analny sex 11.07.06, 15:08 Nie znam sie na ciazy,ale co to ma wspolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANGEL84 Re: analny sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:12 krotko po porodzie bylam porościągana we wszystkie strony... teraz jest juz trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona anal IP: 62.233.178.* 11.07.06, 15:23 no coz powiedzila asuka wszystko co trzeba za to recze ze orgazmy sa zaaaajebiste tylko mam pytanie wredna jak nie probowalas to sakd tyle wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: anal 11.07.06, 16:52 Bladego pojęcia nie mam. Tak mi się po prostu wydaje. Z tego co się orientuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: analny sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:10 a czy to prawda ze potem po czestych tego typu zabwaach ma sie problem utrzymaniem kalu? tak slyszalam. no i to logiczne w koncu dziurka sie rozpycha. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: analny sex 20.07.06, 12:16 o tym, ze przez praktykowanie anala mozna miec problem z utrzymaniem kalu to nie slyszalam, ale slyszalam za to ze mozna nabawic sie chemoroidow. czy ktos potrafi obalic mity?? Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Re: analny sex 19.07.06, 15:53 Ja trochę z innej beczki ale w tym samym wątku. Czy w czasie seksu analnego macie orgazm ? Bo ja mam, ale tylko gdy dodatkowo pobudzam sobie łechtaczkę. Zastanawiam się czy możliwy jest orgazm w seksie analnym wskutek samej penetracji. Którejś z was się to udało ? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: analny sex 20.07.06, 12:22 moje doswiadczenie z analem bylo dalekie od przyjemnego, a juz z pewnoscia nie zblizylam sie do orgazmu. przez tydzien caly tylek mnie bolal bo bylam cala porozrywana... i teraz mam uraz, ktory z nowym chlopakiem staram sie przezwyciezyc. Macie jakas rade na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Re: analny sex 20.07.06, 15:56 uniwersalnej rady chyba nie ma poza zawsze słusznym "nic na siłę !". Dużo zależy od właściwego "smarowania". Wazelina, jakiś tłusty krem, oliwka (polska Bambino dla dzieci jest świetna), nawet olejek do opalania (zwłaszcza w pewnych okolicznościach). Najistotniejszy jest początek, czyli delikatne wprowadzenie członka i pierwsze ruchy. Potem o ile jest dobre natłuszczenie to jest już z górki (niezła jazda z górki ;). Mnie do analu zachęcił mąż i jako urozmaicenie jest świetny, jak również bezpośrednio po porodzie, w czasie okresu, i gdy jesteśmy sami na plaży a zapomnieliśmy gumek ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: analny sex 21.07.06, 08:28 moze to po prostu nie jest dla mnie.. mam wrazenie ze jestem za waska, poza tym sa dwie rzeczy, ktorych sie boje - robale(szczegolnie pajaki)i bol, a anal kojarzy mi sie z bolem. nie odrzucalo Cie, ze to jest niehigieniczne? poza tym, to glupie, ale kiedy facet mnie prosil o sex analny to na mysl mi sie nasuwal, ze moze miec jakies sklonosci homoseksualne..ale beznadzieja- nie dosc, ze mam beznadziejne doswiadczenia z analem to jeszcze mam wiecej argumentow przeciw niz za. Jezeli anal bedzie jedynym ograniczeniem w lozku to swiat na tym nie straci :P Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: analny sex 20.07.06, 11:56 angel840515 napisała: > czy jest mozliwosc ze moj partner sie ubrudzi??? chyba zawsze istnieje taka mozliwosc. po internecie krazyl filmik niemiecki gdzie babka piescila faceta analnie ustami,a ten zrobil jej wkladke.. obrzydlistwo <bleee> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: analny sex IP: *.zetosa.krakow.pl / *.zetosa.krakow.pl 20.07.06, 12:45 jak znależć ten filmik hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: analny sex 20.07.06, 13:31 ludzie na gadu gadu sobie to przesylali. nie mam zapisanego tego adresu, bo nie jestestem bulimiczka. Wystarczylo raz obejrzec to cos i chaftowalo sie dalej niz widzialo.. malo tego bylo to zaaranzowane na lonie natury, kobieta byla w stoju zakonnicy, a facet ksiedza. na poczatku wygladalo to komicznie w jezyku niemieckim a potem zaczynalo sie puszczac pawie.. Nie chcesz tego zobaczyc, uwierz mi na slowo! Odpowiedz Link Zgłoś
zgrabna_pupcia Re: analny sex 20.07.06, 16:09 mogę powiedzieć, że jestem w tym temacie bardzo doświadczona. nigdy jeszcze nie zdarzyła mi się żadna nieprzyjemność z tym związana. wręcz przeciwnie - to bardzo fajna i ekscytująca odmiana, gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
vega123 Re: analny sex 21.07.06, 12:41 na kilakdziesiąt razy - raz się pobrudziłem ---------------------- a co to? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtazkk Re: analny sex 21.07.06, 21:58 Faceci mogą tego chcieć z dwóch powodów. 1) Chcą zobaczyć jak to jest (zawsze przyjemne) 2) Chcą spróbować z partnerką czegoś innego, lub inanczej mówiąc pokonać granice o której wspominała jagodzianka :) Myśle że kobiety można szybko zniechęcić do takiej zabawy brakiem delikatności na początku,lub jak to czasami my faceci robimy... Bez odpowiedniego nawilżenia.A szkoda bo z tego co tu przeczytałem może być całkiem niezła zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś