Dodaj do ulubionych

wzory tatuaży

18.07.06, 23:12
Kobietki znacie jakieś fajne stronki z wzorami,bo te które znajduje to albo
mało wzorów albo mi nie odpowiadają bo np. same męskie.
Jaki tatuaże macie i gdzie umiejscowione??
Obserwuj wątek
    • Gość: lolka Re: wzory tatuaży IP: *.domenka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:17
      Ja mam znak chinski po lewej stronie na szyi
      • Gość: :) Re: wzory tatuaży IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 23:19
        w studiu na pewno znajdziesz cos dla siebie, tammaja baaaaaaaaaaaaardzo duzo
        wzorow:)) ja tez nie moglam znalezc w internecie:)
        • kurka.mala Re: wzory tatuaży 18.07.06, 23:25
          na taki z profesjonalnego gabinetu to pewnie nie będzie mnie stać, ale znam
          jednego gościa który robi po znajomości u siebie w domu, igły ma nowe, wszystko
          czyste no i tanio jest, na żółtaczkę szczepienia mam jakby co ;) no i byłam już
          kiedyś u niego, oglądałam motywy, kilka tysięcy wzorów, ale nie byłam
          zdecydowana nawet na to czy to mają być delfinki, kwiatki, czyjakieś maźgaje po
          prostu ;)))
    • kurka.mala też chętnie poczytam :) 18.07.06, 23:19
      planuję tatuaż na biodrze, ale nie mam kompletnie pomysłu na motyw; musi być
      oryginalny, totalnie odjechany, najlepiej jakaś abstrakcja, pokręcone wzory,
      nie wiem, może jakieś motywy roślinne; szukałam też wśród jakichś znaków
      chińskich albo talizmanów, ale to raczej nie, bo jak zmienię poglądy to będzie
      cięzko usunąć :)))
      • Gość: :) Re: też chętnie poczytam :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 23:30
        ja mysle,ze lepiej zrobic w studiu, bo to bezpieczniejsze. moj jest duzy(13cm),
        a kosztowal 200zl. mysle,ze to nie jest bardzo duzo,a chodzi przeciez o Twoje
        cialo. robila w studiu w warszawie.
        • Gość: abey Re: też chętnie poczytam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:34
          co zrobicie z tymi tatuażami , jak wyjdą z mody i będą obciachowe?
          • Gość: ja Re: też chętnie poczytam :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 23:37
            mi sie moj podoba i to moja decyzja,ze chce go miec na zawsze. jezeli Tobie to
            nie odpowiada, nikt Cie nie zmusi do posiadania wlasnego:)
            • Gość: abey Re: też chętnie poczytam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:45
              Gość portalu: ja napisał(a):

> mi sie moj podoba i to moja decyzja,ze chce go miec na zawsze.

zapytałem z ciekawości, bo znam taką co też chciała na zawsze, ale już nie
              chce, zrobiła go 3 lata temu

jezeli Tobie to
              > nie odpowiada, nikt Cie nie zmusi do posiadania wlasnego:)

to oczywiste
    • wredna.suka GOOGLE 18.07.06, 23:38

• wredna.suka Np. 18.07.06, 23:41
        naklejki.clw.pl/
    • unicat6 Re: wzory tatuaży 18.07.06, 23:58
      jelsi chcesz robic tatuaz w warszawie to nie polecam studia 666 tam podobno nie
      maja biezacej wody.
      • panna_migotka01 Re: wzory tatuaży 20.07.06, 14:52
    • unicat6 Re: wzory tatuaży 20.07.06, 22:27
      hej napisalam Ci wiadomosc na privie. sprawdz poczte
      • panna_migotka01 Re: wzory tatuaży 22.07.06, 13:55
        Oki oki juz sprawdzam :)
        • sanyu Re: wzory tatuaży 05.08.06, 18:03
          hej ..ja poszukuję wzoru z tugrysem, ale nigdzie w necie nic ciekawego nie
          znalazłam..zna ktoś? i może macie jakiegoś dobrego tatuażystę ale bez przesady
          w cenach:)
    • cienmotyla Re: wzory tatuaży 05.08.06, 18:18
      Mam znaki chińskie na plecach.
      • Gość: roger Re: wzory tatuaży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:47
        pie..ij sobie na plecach kaczora Donalda
    • Gość: Cichodajka Re: wzory tatuaży IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 06.08.06, 15:05
      ja mam na ramieniu gwiazdę Dawida wpisaną w logo platformy obrzygatelskiej.
      • Gość: natali Re: wzory tatuaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:45
        ja posiadam róże na podbrzuszu. Sama robie wzory tatuazy mam ich spora kolekcje
        rowniez tygrysy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka