panna_migotka01 18.07.06, 23:12 Kobietki znacie jakieś fajne stronki z wzorami,bo te które znajduje to albo mało wzorów albo mi nie odpowiadają bo np. same męskie. Jaki tatuaże macie i gdzie umiejscowione?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolka Re: wzory tatuaży IP: *.domenka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:17 Ja mam znak chinski po lewej stronie na szyi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wzory tatuaży IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 23:19 w studiu na pewno znajdziesz cos dla siebie, tammaja baaaaaaaaaaaaardzo duzo wzorow:)) ja tez nie moglam znalezc w internecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Re: wzory tatuaży 18.07.06, 23:25 na taki z profesjonalnego gabinetu to pewnie nie będzie mnie stać, ale znam jednego gościa który robi po znajomości u siebie w domu, igły ma nowe, wszystko czyste no i tanio jest, na żółtaczkę szczepienia mam jakby co ;) no i byłam już kiedyś u niego, oglądałam motywy, kilka tysięcy wzorów, ale nie byłam zdecydowana nawet na to czy to mają być delfinki, kwiatki, czyjakieś maźgaje po prostu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala też chętnie poczytam :) 18.07.06, 23:19 planuję tatuaż na biodrze, ale nie mam kompletnie pomysłu na motyw; musi być oryginalny, totalnie odjechany, najlepiej jakaś abstrakcja, pokręcone wzory, nie wiem, może jakieś motywy roślinne; szukałam też wśród jakichś znaków chińskich albo talizmanów, ale to raczej nie, bo jak zmienię poglądy to będzie cięzko usunąć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: też chętnie poczytam :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 23:30 ja mysle,ze lepiej zrobic w studiu, bo to bezpieczniejsze. moj jest duzy(13cm), a kosztowal 200zl. mysle,ze to nie jest bardzo duzo,a chodzi przeciez o Twoje cialo. robila w studiu w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abey Re: też chętnie poczytam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:34 co zrobicie z tymi tatuażami , jak wyjdą z mody i będą obciachowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: też chętnie poczytam :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 23:37 mi sie moj podoba i to moja decyzja,ze chce go miec na zawsze. jezeli Tobie to nie odpowiada, nikt Cie nie zmusi do posiadania wlasnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abey Re: też chętnie poczytam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:45 Gość portalu: ja napisał(a): > mi sie moj podoba i to moja decyzja,ze chce go miec na zawsze. zapytałem z ciekawości, bo znam taką co też chciała na zawsze, ale już nie chce, zrobiła go 3 lata temu jezeli Tobie to > nie odpowiada, nikt Cie nie zmusi do posiadania wlasnego:) to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: wzory tatuaży 18.07.06, 23:58 jelsi chcesz robic tatuaz w warszawie to nie polecam studia 666 tam podobno nie maja biezacej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: wzory tatuaży 20.07.06, 22:27 hej napisalam Ci wiadomosc na privie. sprawdz poczte Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: wzory tatuaży 05.08.06, 18:03 hej ..ja poszukuję wzoru z tugrysem, ale nigdzie w necie nic ciekawego nie znalazłam..zna ktoś? i może macie jakiegoś dobrego tatuażystę ale bez przesady w cenach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Re: wzory tatuaży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:47 pie..ij sobie na plecach kaczora Donalda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichodajka Re: wzory tatuaży IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 06.08.06, 15:05 ja mam na ramieniu gwiazdę Dawida wpisaną w logo platformy obrzygatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: wzory tatuaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:45 ja posiadam róże na podbrzuszu. Sama robie wzory tatuazy mam ich spora kolekcje rowniez tygrysy Odpowiedz Link Zgłoś