Gość: Karolajna IP: *.kalisz.mm.pl 09.02.03, 17:39 Sex na extazy jest najlepszy! Nie wierzysz!? Sprobuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Sex na extazy IP: 62.233.185.* 10.02.03, 19:29 Bralam to i uwierz ze nie raz,sexu nie uprawialam ale mam prosbe...nie namawiaj nikogo na to...nie warto brac tego gowna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALKA Re: Sex na extazy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 00:23 BRAŁAM 2 RAZY PIERWSZY RAZ FAJNIE DRUGI TRAGEDIA SERCE PRAWIE BY MI STANĘŁO A WZIĘLAM MNIEJ NIZ ZA PIERWSZYM RAZEM.BŁAGAM DZIEWCZYNY NIE BIERZCIE TEGO ZA DUZE RYZYKO A NIE JEST NIE WIADOMO JAK! Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: Sex na extazy 13.07.03, 08:18 dziwne.. dotychczas wszyscy z ktorymi sie stykalam mowili, ze jest bosko pod kazdym wzgledem.. sama chcialam sprobowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: Sex na extazy IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 17:26 Ludzie po co wam te prochy? Czy naprawdę warto, zastanówcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinred2 Re: Sex na extazy 14.07.03, 00:20 Współczuję Ci, ze nie potrafisz odczuwać ogromnych rozkoszy bez brania dragów. Biedactwo... i nie namawiaj innych do tej metody czerpania przyjemności z seksu bo to niemoralne. Życzę Ci powodzenia i dużo "zdrówka"... Odpowiedz Link Zgłoś