panna_migotka01 25.07.06, 15:37 Zastanawiam sie jak to jest z wami? Jaki jest wasz wymarzony typ faceta?? Czego oczekujecie od swego faceta jako od osoby z którą zamierzacie spedzić całe swoj życie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_migotka01 Re: Wymarzony partner :D 25.07.06, 17:18 Ej no.... co nie macie wymarzonego partnera?? Podciągam wątek :P !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Wymarzony partner :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:19 nudny temat moim jest waldek Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi zeby byl madry i ladny 25.07.06, 20:10 za choja takiego nie znajde...same palanty chodza po tym swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusidupedusi Re: zeby byl madry i ladny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:01 palanty ? masz na myśli, że nie chce cię żaden z kasą ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: zeby byl madry i ladny 25.07.06, 22:11 nie mam na mysli to ze ci z kasa to bezmozgi Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: zeby byl madry i ladny 25.07.06, 22:12 a kasy mam w brod,wiec nie masz sie czego czepic palancie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol2> Re: zeby byl madry i ladny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:39 z takim podejsciem do facetow do zycze powodzenia ! ... <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuś Re: Wymarzony partner :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:59 Żeby był bogaty. Reszta mnie nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: Wymarzony partner :D 25.07.06, 22:10 Jak mi sie trafi ten wymarzony to dam znac jakie ma cechy ;) A na serio.....ja oczekuje partnerstwa. (pomijam droby fakt ze nie ma ludzi idealnych) pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś
ula.stawikowska Re: Wymarzony partner :D 25.07.06, 22:12 wybacz ze nie na temat ale wyslalam Ci to zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fani Re: Wymarzony partner :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:38 niesamowicie trudne pytanie, nawet ten ideał męczy swoimi zaletami na dłuższą mete. Mimo to stawiam na poczucie bezpieczenstwa przy nim i indiwidualnosć...i musi mnie naprawde kochac. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wymarzony partner :D 25.07.06, 22:42 WON NEDZNA PODRÓBO załóz sobie włąsnego nicka wredna.suko! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Chciałaś - to mas (Np. Taki.) 25.07.06, 22:43 - W Y S O K I !!!!!!!!!!! (błagam powyżej 180, a jak masz 185 wzwyż to się nawet nie zastanawiaj;)))) - inteligentny, ale nie bardziej ode mnie - niebieskooki (niekoniecznie), chociaż bardzo mi sie podobają faceci o niebieski oczach i w dodatku bruneci:) - z Z*A*J*E*B*I*S*T*Y*M poczuciem humoru, facet musi mnie rozbrajać, żeby mi się ryjek nie przestawał uśmiechać - dający poczucie bezpieczeństwa - szczery, ale delikatny zarazem, chamstwa niezniese :P - oddany - romantyczny - wylewny - miło jak by był przy kości ;), nie jakiś grubasek, ale też nie chudzielec, tak żeby było się do czego przytulić:) - niebogaty "Razem dotrzeć możemy tam gdzie nie dotarł nikt" I podobnie jak ja również: - błyskotliwy - elokwentny ale nie jakiś tam filozof... ;) * który będzie wariował i wygłupiał się razem ze mną * który będzie tarzał się ze mną w śniegu i rzucał śnieżkami albo zakopywał w piasku na plaży * który będzie nosił mnie na plecach * który będzie ganiał mnie po ulicy * który będzie potrafił mnie przytulić * który będzie potrafił mnie rozbroic * który nie będzie nudny * który nie będzie gadał tylko o piłce nożnej (chociaż popatrzeć mogę) * który lubi spacery * który nie będzie udawał inteligentnego * który lubi domowe zacisze a nie tylko klubowe szaleństwa * który pokocha mojego psa * który lubi robić różne rzeczy w różnych miejscach * który... no wiecie... * który po prostu będzie mnie chciał taką jaką jestem * który nie będzie mnie na siłę zmieniał. * który pójdzie za mną w ogień (ale nie dosłownie bo nie mam ochoty zmieniać opatrunków po oparzeniach...) * który zaakceptuje moje wady (jeśli w ogóle takie znajdzie;) * KTÓREGO NIE PRZERAŻAJĄ TE SUGESTJE... A po pewnym czasie (czyt. miesiącach, latach;) KTÓRY: * z przyjemnością bez zrzędzenia coś ugotuje od czasu do czasu * odmówi kolegom wyścia na piwo gdy w domu dużo prasowanaia ( i choćby dla ściemy ale nie pójdzie) * rozpozna na ulicy (ale tylko mnie, bez względu na to z kim będzie szedł) * czasem kupi kwiaty (byle takie jakie lubię) * weźmie na spacer, dobrowolnie bez przymusu czy szantazowania * nigdy nie odmówi sexu... * który nie będzie mnie na siłę ciągną do kina bo 3eba się odchamić * nie bedzie celowo okupowal ubikacji tylko aby wyslac smsa, albo przeczytac nowy nr Autosukcesu... (Playboya czy inne fajne pisemko poczytamy RAZEM:)) * bedzie myslal powaznie o przyszlosci (ale tylko wtedy kiedy ja będę i nic na siłę) * bedzie pamietal o wazniejszych datach niz mundial czy poczatek ligi zuzlowej.. * nie bedzie podniecal sie nowoczesna technologia (ale pozwole zeskanowac niesforne czesci ciala itp...) * zauwazy nowa fryzure * nie bedzie opowiadal sprosnych dowcipow przy kolezanka w/w * ani robil w ich towarzystwie "teatru cienia" i innych zgadywanek.. * przytuli, poglaszcze i.... * bedzie wodzil na pokuszenie - jesli trzeba... * przywola do porzadku - jesli ochota... * powtorzy - jesli zawiedzie... * zapewni rekreacje na swiezym powietrzu ( czyt. NA koldrze...) * nie bedzie nalegal, choc bedzie przylegal.. * jesli rozgladnie sie za inna to z litosci... * rano przyniesie sniadanie do lozka.. * bedzie wspolnie podziwial male, milusie stworzonka nie robiac im jednoczesnie krzywdy * bedzie wspolnie sluchal muzyki... * bedzie wynosil tylko smieci a nie to co uzna za śmieci * w zimie ulepi balwana * wysłucha wszystkiego z pokora * obroni w razie niebezpieczenstwa ( w granicach rozsadku...) * dostrzeze radosc w wielogodzinnym podziwianiu ksztaltow garnkow w supermarkecie.. * nie bedzie robil na starosc glupich dowcipow ( np poruszanie ustami bez wydawania dzwiekow..) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ia Re: Chciałaś - to mas (Np. Taki.) 25.07.06, 22:47 wredna.suka napisała: > - inteligentny, ale nie bardziej ode mnie no ten warunek to spelni kazdy glupek Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Chciałaś - to mas (Np. Taki.) 25.07.06, 22:49 Taki jak TY, owszem. Ale mamy inne pojęcie inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ia Re: Chciałaś - to mas (Np. Taki.) 25.07.06, 22:50 do podeszw mi nie siegasz Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ia Re: Chciałaś - to mas (Np. Taki.) 25.07.06, 22:50 a Ty skoncz bo sie nudna robisz Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Chciałaś - to mas (Np. Taki.) 25.07.06, 22:51 WON idiotko! WON idiotko! WON idiotko! WON idiotko! WON idiotko! WON idiotko! WON idiotko! WON idiotko! WON idiotko! WON idiotko! WON idiotko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol2> Re: Chciałaś - to mas (Np. Taki.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:53 ahhahahahahahah wredna dobra jestes ;) usmialem sie jak nigdy >=) P.S. szukasz takiego pisz do mnie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Chciałaś - to mas (Np. Taki.) 25.07.06, 22:55 Hahahahaha. Nie szukam :D Skopiowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol2> Re: Chciałaś - to mas (Np. Taki.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:57 * dostrzeze radosc w wielogodzinnym podziwianiu ksztaltow garnkow w supermarkecie.. ;D cos genialnego naprawde ! Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 Re: Wymarzony partner :D 25.07.06, 23:37 1. Dobrego pieprzenia co noc, 2. Przynoszenia do domu sporej kasy, 3. Względnego posłuszeństwa, 4. Miłosci do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aja Re: Wymarzony partner :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 00:00 musi byc po prostu wyjątkowy ,no i na ktorego widok ugna mi się nogi;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_migotka01 Re: Wymarzony partner :D 27.07.06, 13:13 Zaproszonko zachwilke sprawdze. A co do wymarzonego partnera to taki facet ,który spojrzeniem mówi "nie zadzieraj ze mną", typowy twardziel i cwaniak ,który pod tą powłoką jest troskliwy i czuły ,z którym można "konie kraść" z którym nie ma nudy i przedewszystkim czuje sie bezpieczna.Mmmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka22 Re: Wymarzony partner :D IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.06, 13:25 Hmmm...wymarzony partner?? To dla Mnie ten którego ja mam:D Musi przede wszystkim kochać mnie do szaleństwa,by był troskliwy,opiekuńczy,by układało nam sie w łózku,by zawsze miał swoje zdanie,ale by umiał czasami ustępować(po nocy ze mną Mój zawsze zgadza sie na wszystko).Wszystko jest kwestią dopasowania się dwóch osób,jeżeli się kocha to ta druga osoba zawsze jest dla nas "wymarzona" no ale nie czarujmy się IDEAłóW NIE MA:D Każdy ma jakieś wady,mniejsze lub większe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: Wymarzony partner :D IP: 212.219.92.* 27.07.06, 20:51 zarosniety jak dziki agrest!!! pijany dzien w dzien, z podniecajacym garbatym noskiem,slicznie odstajace uszy i zabojczy oddech-po prostu SHREK:-) Odpowiedz Link Zgłoś