misiak153 03.08.06, 14:09 ile czasu żeby zapomnieć ? nei widujemy sie juz 2miesiace, (najgorsza jest swiadomosc ze moge wpasc do niego lub na niego w okolicy) ciagle o nim mysle, nawet w snach nie daje mi spokoju ;( juz nie wiem co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek_vel_lol2 Re: ile ?? 03.08.06, 14:19 dluuuuuuuugo ... tutaj rok i ciagle pamietam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alowa Re: ile ?? IP: 80.51.247.* 03.08.06, 15:47 To zależy tylko od Ciebie. Jeżeli się rozstaliście to pewnie był ku temu jakis powód albo nawet kilka.. Nie ma co tracic czasu na rozmyślanie tylko trzeba rozejrzec sie dookoła. Tego kwiatu jest pół światu jak to moja babunia powiada, i napewno znajdziesz kogoś bardziej interesującego. Nic na świecie nie dzieje się przypadkiem...jeżeli sie rozstaliście to znaczy że nie byliście sobie przeznaczeni. Proste. Głowa do góry!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: ile ?? IP: 83.16.139.* 03.08.06, 15:56 Pół roku... rzuciłam się w wir imprez... nowi znajomi, ciągle cos się działo, nie było czasu na rozpamiętywanie. Tobie radzę to samo. Wkacje to nie jest czas żeby sie dołowac,imprezuj, szalej,poznawaj ludzi! Nie przejdzie odrazu ale z czasem będzie coraz lepiej! Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak153 Re: Właśnie mija ROK i 10mcy! IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:25 i nadal nei potrafisz zapomniec ? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Właśnie mija ROK i 10mcy! 03.08.06, 16:34 Nadal i nie zdziwie sie jeśli minie jeszcze kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: ile ?? 03.08.06, 16:28 hmmmm ja też myślę o byłym też mi się czasami przyśni ale bawię sie ile można (nei mylić zabaw z facetami), szaleje na imprezach, poznaje nowych ludzi nooo maxxx szaleństwa :) no i znalazłam kogoś kogo kocham...<3 a o byłym czasem wspomne...zerwaliśmy pół roku temu Odpowiedz Link Zgłoś