Dodaj do ulubionych

odebrać??

07.08.06, 11:57
byłam z kolegą z pracy na kawie ( on żonaty ja mężatka ) i jego żona
przetrzepał mu kieszenie, znalazła paragon z kawiarni , natępnie sprawdziła
jego telefon, znalazła mój numer telefonu i postanowiła ze mną
porozmawiać.....odebrać??? czy lepiej nie odbierać?? nie mam pojęcia o czym
bym miała z nią rozmawiać....
Obserwuj wątek
    • waldek1610 o o :) 07.08.06, 11:59
      chyba zamiast kawki z jej mezem, masz teraz na piwo z jego zona :)
      • saba63 Re: o o :) 07.08.06, 12:02
        Wiesz jak jest: tłumaczą się winni, więc daruj sobie rozmowę z nią. Oczywiście
        jeżeli uważasz, ze to była tylko zwykła kawa z kolegą.
        • irmina1976 Re: o o :) 07.08.06, 12:02
          powiem tak... ona wie tylko o kawie:)
          • saba63 Re: o o :) 07.08.06, 12:04
            Czyli nie tylko kawa? Rozumiem, ale skoro ona właściwie nic nie wie to po co
            wdawac się w dyskusję? To może tylko pogorszyć sprawę. Chyba, że kolega sie
            wychlapie....
    • satelitka Re: odebrać?? 07.08.06, 12:03
      jesli masz czyste sumienie odbierz.
    • agatka_to_ja Re: odebrać?? 07.08.06, 12:04
      no jasne, ze odebrac... chyba ze masz cos na sumieniu.
    • agatka_to_ja Re: odebrać?? 07.08.06, 12:05
      pytanie: byliscie na kawie czy "na kawie" (...)?
      • irmina1976 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:05
        tym razem NA KAWIE
      • saba63 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:06
        Wtedy byli na kawie, ale wychodzi z tego, że "na kawie" też.
        • irmina1976 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:07
          ale czy to zmienia postać rzeczy?? po prostu co bym jej miała powiedzieć?? że
          jej mąż sie we mnie zakochal? banalnie to brzmi...
          • saba63 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:08
            Tak jak mówię daruj sobie. Grzecznie ją odeślij i po sprawie.
            • irmina1976 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:10
              chyba tak zrobie,ze powiem zeby o swoich prywatnych sprawach rozmawiała ze
              swoim malzonkiem a nie ze mna:/
              • saba63 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:14
                Nie wdawaj się w dyskusję. Dokładnie, jeżeli chce wiedzieć niech zapyta męża.
          • kaatie3 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:09
            a co z Twoim mezem? jak ona zadzwoni do niego? lub zadzwoni na Twoja komorke a
            on odbierze i sie wyda?
            • irmina1976 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:12
              moj mąz jest lekko wprowadzony w to,zeczasami pije kawe z kolega i w to, ze
              jego zona ma obsesje na moim punkcie...czasami prawda ( nie cala ) jest
              najlepszym alibi....
          • Gość: agunia26 Re: odebrać?? IP: *.cable.satra.pl 07.08.06, 12:11
            Powinnas odebrac i jesli bedzie pytala to mowic prawde. Sama jestes mezatka i
            postaw sie w jej sytuacji. Tez chcialabys wiedziec z kim zyjesz pod jednym dachem.
            Faceci potrafia sie doskonale maskowac. Z wlasnego doswiadczenia moge ci
            powiedziec ze zapewne nie tylko w Tobie sie zakochal, hehe. Jestes jedna z wielu
            jego kochanek.
            • irmina1976 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:15
              agunia ja nie jestem naiwna panienka, po prostu lubie z nim byc , rozmawiac,
              pochlebia mi jego adoracja... i to wszystko:) na pewno sie nie zakocham
              • saba63 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:18
                Z tym zakochaniem różnie bywa. Życzę powodzenia i pomyślnego załatwienia sprawy.
                • irmina1976 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:22
                  saba63 obawiam się,że ja nawet nie wiem co znaczy kochac....jedynej milosci
                  jakiej jestem pewna to milosc matki do dziecka , reszta to dla mnie jakas
                  fikcja...wyszlam za maz niby z milosci ale po latach widze,ze to byla potrzeba
                  bezpieczenstwa , strach przed samotnoscia i inne takie rzeczy...
                  • saba63 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:26
                    To chyba najgorsze co może nas spotkać, strach przed samotnością. Póżniej gorzej
                    się z tego wyplątać i trwa się w takim związku. Trochę o tym wiem. Mam nadzieję,
                    że jednak Twoje życie nabierze jakiegoś sensu, nowych barw. Spróbuj to dostrzec.
                    • irmina1976 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:28
                      najgorzej ,ze jak sie spotka kogos z kim sie rozumiesz prawie ze bez slow,
                      smiejecie sie razem z tych samych rzeczy to coraz bardziej sie nie chce wracac
                      do domu i walczyc o szczescie....
                      • saba63 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:30
                        Wszystko przestaje się liczyć..... Znam to uczucie, tylko pamiętaj, że możesz
                        kogoś zranić np. dziecko.
                        • irmina1976 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:32
                          dlatego wiem ,ze nigdy nie odejde od meza...nawet jak sie zakocham. nauczylam
                          sie cieszyc małymi chwilkami szczescia, ładuje akumulator i jade z tym wozem
                          jakim jest zycie...
                          • saba63 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:35
                            Ale z drugiej strony każdy ma prawo do szczęścia...... Może jednak z mężem
                            spróbujesz to szczęście odnależć?
                          • Gość: Agunia26 Re: odebrać?? IP: *.cable.satra.pl 07.08.06, 13:25
                            Mimo wszystko powinnas powiedziec kobiecie prawde jesli juz sie domysla. Predzej
                            czy pozniej to i tak wyjdzie na swiatlo dzienne. Szkoda mi tej zony. Marnuje z
                            nim czas a moze jeszcze sobie ulozyc zycie z kims innym. Ty jej mozesz to
                            uswiadomic mowiac jej cala prawde. Wtedy nie bedziesz w jej oczach ta najgorsza.
                            Piszesz ze ci z nim dobrze itd. Myslisz troche egoistycznie. Pomysl co ona musi
                            czuc. My kobiety powinnysmy trzymac sie razem. Faceci sa podstepni i zdolni do
                            wszystkiego.
                            • saba63 Re: odebrać?? 07.08.06, 13:34
                              Nie nam ją oceniać. My możemy tylko pomóc, a i tak decyzja należy do niej.
                      • karolcia972 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:51
                        Marzę o takim szczęściu.....
                        • Gość: IRMINA Re: odebrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:29
                          karolcia uważaj o czym marzysz..., marzenia czasami sie spełaniają...
                          • karolcia972 Re: odebrać?? 07.08.06, 14:30
                            Wiem o czym marzę, ale jakoś się spełnić nie chce.
    • cienmotyla Re: odebrać?? 07.08.06, 12:33
      Odbierz:) Nie jesteś nic winna prawda?
      • saba63 Re: odebrać?? 07.08.06, 12:34
        Poczytaj od początku.
        • cienmotyla Re: odebrać?? 07.08.06, 12:36
          hmm później:) Włosy wysusze:)
          • aashenta Re: odebrać?? 07.08.06, 13:45
            Ja bym odebrała!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka