mariuszzkrakowa 09.08.06, 20:38 kiedy kobieta przestaje być dziewicą, a kiedy mężczyzna przestaje być prawiczkiem? Niby proste pytnia, ale na mysli takie sytuacje jak: seks analny i oralny, zabawy wibratorem, sztucznym penisem i paluszkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megus7 Re: dziewica 09.08.06, 20:44 no mi sie wydaje, ze tak na 100% to w czasie stosunku płciowego :) aczkolwiek np dziewczyna mzoe stracic błone dzieki paluszkom czy wibratorkom :P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszzkrakowa Re: dziewica 09.08.06, 20:50 czyli uważasz ze dziewica po stosunku analnym jest nadal dziewica? Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: dziewica 09.08.06, 20:52 chyba bardzo cie to interesuje skoro zadałeś ten wątek równiez na innych forach. Skąd wynika Twoja ciekawość? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszzkrakowa Re: dziewica 09.08.06, 20:55 chce po prostu wiedziec, jakie jest zdanie na ten temat innych osob, i tak samo z facetami, a wg Ciebie jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
megus7 Re: dziewica 09.08.06, 21:05 no wiesz błona dziewicza nie znajduje sie w pupci, wiec teoretycznie moim zdaniem jest dziewica a co do pkartyki to mozna dyskutowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszzkrakowa Re: dziewica IP: *.localdomain / 84.38.95.* 09.08.06, 21:36 a prawiczek nadal jest prawiczkiem po takim stosunku analnym? jesli nie to jakis paradoks bedzie, bo wczasie stosunku on straci cnota, a ona nie! Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: dziewica 09.08.06, 21:43 Moim zdaniem dziewczyna traci dziewictwo podczas "normalnego" stosunku. Z facetem rzecz ma sie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: dziewica 09.08.06, 22:08 raczej dziewica nei zdecyduje sie na sex analny :/ raczej "dziewica" moim zdaniem to nie tylko błona to świadomość, bo co to za "kobieta" która ma nienaruszona błone a rźnie się z 10cioma w dupe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stefex Re: dziewica 10.08.06, 01:17 Kobieta ktora lubi seks analny? ma tylozgiecie szyjki macicy i seks "dopochwowy" sprawia jej bol? i setki innych powodow... Odpowiedz Link Zgłoś
normalso Re: dziewica 10.08.06, 08:39 po sexie anal czy oral już nie jest dziewicą, może tylko ją udawać bo ma buone. Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: dziewica 10.08.06, 11:30 Bo są dziewice psychiczne i fizyczne:D To tak jak z dziwkami.. Odpowiedz Link Zgłoś
doorciaa Re: dziewica 10.08.06, 11:51 dokladnie, dla mnie dziewictwo to stan duchowy, to ta "czystosc i niewinnosc". Uwazam, ze jak chlopak dotyka dziewczyne w miejscach intymnych, to juz jej ta niewinnosc odbiera. A blona to tylko..kawalek skory! Ja w wieku 15 lat przebilam sobie ja niechcacy aplikujac tampon..czy zdaniem niektorych od tego czasu nie powinnam sie czuc dziewica? ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
motylek831 Re: dziewica 10.08.06, 13:05 dorcia masz racje i zgadzam sie z Tobą. Tylko nie wiem o co chodzi z tym analem, co na ten temat ostatnio tak głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: dziewica IP: *.itpp.pl 10.08.06, 13:15 Mężczyzna przestaje być prawiczkiem w chwili, gdy jego prącie zagłębia się w kobiecą waginę do głębokości 7/12 całkowitej długości prącia, mierzonej w linii prostej od punktu 2mm poniżej ujścia cewki moczowej do najdalej wysuniętego w przód punktu spojenia łonowego, na czas dłuższy niż okres połowicznego rozpadu izotopu 262 Dn (pierwiastka o skądinąd wdzięcznej nazwie dubn). Cieszę się, że mogłem pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: dziewica 10.08.06, 22:23 co to jest dziwka psychiczna, czy ktoś mi może wytłumaczyć?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: dziewica IP: *.itpp.pl 11.08.06, 11:05 Kolokwialnie "psychiczna" = "psycholka", "psycho", osoba chora psychicznie. Dziwka psychiczna - kobieta czerpiąca zyski z nierządu, chora psychicznie, cierpiąca na zaburzenia psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś