Dodaj do ulubionych

styl retro, styl pin-up

20.08.06, 13:52
czy podobaja wam sie ciuchy w klimacie retro? i w stylu pin-up?
zajrzyjcie sobie np. na strone sklepu zagranicznego ktory takie ciuchy
sprzedaje:
www.daddyos.com/retro/retroldy.html
pytam sie, bo robie 'research';) chcialabym szyc takie ciuchy i sprzedawac je
w swoim sklepie netowym, ale zastanawiam sie czy bedzie u nas na taki
styl popyt?
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 14:04
      Sukienki przepiekne.. ale gdzie takie założyc? do pracy? raczej nie.. raczej na
      jakas impreze.. na sylwestra tez sie raczej nie nadają...do tego wiekszosc to
      typowo letnie sukienki... a ile u nas trwa lato? zaledwie 2 miesiace.. potem
      taka sukienka wisi w szafie...
      pomysł masz fajny, ale na twoim miejscu przemyslalabym te projekty i bardziej
      przystosowala do naszych warunków pogodowych i stylu ubierania kobiet... ja na
      przyklad cenie rzeczy, ktore sa uniwersalne, czyli moge je zalożyc na wiele
      okazji, a nie tylko wyciagnac z szafy raz w roku..... na nasz klimat juz ta
      jest bardziej dostosowana
      www.daddyos.com/retro/j03.html
      życze powodzenia :)
      PS. jak juz zaczniesz handlowac - daj znać :) moze bede twoją klientką :)
      • Gość: ~obserwatorka Re: styl retro, styl pin-up IP: *.range86-130.btcentralplus.com 20.08.06, 22:33
        Zupełnie nie mój styl.Szczerze powiem,że jak dla mnie beznadzieja...ale może
        innym paniom się spodoba?:)
        Powodzenia
        • Gość: lejdi Re: styl retro, styl pin-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 02:08
          mnie sie bardzo podobaja, ale to, czy bym kupila zalezy od tego, jakie bylyby
          mniej wiecej ceny:)
    • myosotis86 Re: styl retro, styl pin-up 21.08.06, 08:38
      uwielbiam retro:) wlasnie szukalam takiej fajnej "malej czarnej" na wesele, ale
      nic nie bylo :( szkoda, ze wczesniej nie napisalas o tej stronie :D
      rzeczywiscie, gdy otworzysz taki sklep daj znac! ma byc internetowy?
      • bavvaria Re: styl retro, styl pin-up 21.08.06, 15:58
        tak sklep ma byc internetowy:)
    • unicat6 Re: styl retro, styl pin-up 21.08.06, 08:59
      jasne ze tak bo sa sliczne. ah alta 50 i 60 cudo. szkoda ze przed moja
      studniowka nie bylo takich sklepow szukalam sukienki w stylu lat 50 60 ale
      nigdzie nie bylo same gorsety i spodnice (bleee). wazna jest tez cena tych
      ciuszkow bo gdyby byly bardzo drogie to ja odpadam.
      • bavvaria Re: styl retro, styl pin-up 21.08.06, 16:05
        jesli chodzi o ceny, to mam nadzieje ze beda adekwatne na nasze warunki..tzn
        nie 300-400 zł tylko jakies bardziej realne ceny:) ja mimo iz cos mi sie podoba
        i snie o jakims ciuchu to i tak raczej nie wydam na niego 300-400zl;) dlatego
        patrze ze swojej perspektywy;) wszystko oczywiscie wyjdzie w praniu:) dzieki za
        odpowiedzi i trzymajcie kciuki, pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka