margolcia85 25.08.06, 21:00 Podoba mi sie pewien chłopak i nie wiem jak mam go sobą zainteresować. Może mi coś doradzicie? dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlahaha Re: PoMoŻeCiE? 25.08.06, 21:25 hehehe powana sprawa dla ciebie co hihi a ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: PoMoŻeCiE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 23:12 :DDDDDd i powiedz Wrauuu tiger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: PoMoŻeCiE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:21 wiesz margolia, mysle ze jesli on nie jest toba zainteresowany to nic nie mozesz zroboic, po prostu przestan zwracac na niego uwage, moze wtedy on sie zainteresuje toba, czasami tak bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik Re: PoMoŻeCiE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:50 Ubierz się sexy,nałóż fajny makijaż pasujący do Twojej urody i zagadaj do niego, a sprawa będzie załatwiona :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PoMoŻeCiE? IP: *.wro.vectranet.pl 28.08.06, 13:46 Widzę,że super rady dostałaś...Dziewczyny chyba zapomniały,że kiedyś też miały po kilkanaście lat (nie ubliżając Tobie, jeżeli masz cutek więcej).Powiem Ci co ja zrobiłam (miałam wtedy 19 lat) aby zainteresować sobą chłopaka, z którym jestem już dwa latka. Podeszłam do niego na imprezie integracyjnej, gdy byliśmy na parkiecie i już był mój.Przetańczyliśmy cały wieczór.Odwagi więc - ubierz się ładne, ale nie wyzywająco (chłopak lubi myśleć co tam masz pod spodem), zrób delikatny makijarz (ne nakładaj kg tapety bo sę wystraszy i weźmie za sztuczną, ne chcesz chyba wyglądać jak DODA?!), uśmiechnj się ładnie i do boju! Spytaj co robi wieczorem i czy ne poszedłby z Tobą np. do kina (c.d. dalej bo mi się nie zmieści :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PoMoŻeCiE? IP: *.wro.vectranet.pl 28.08.06, 13:53 Tylko nie gadaj czegoś w stylu - podobasz mi się i takie tam, no bo po co ma się potem z Ciebie śmiać (jeżeli nic z tego nie wypali).Bądź miła i usmiechaj się a na pewno go oczarujesz. Gdy już dojdzie do spotkania, nie narzucaj się - to pierwsza randka, będziecie mieli jeszcze na wszystko czas. Pomyśl sobie wczesniej o czym chciałabyś z nim pogadać, żeby nie zapadła głupia cisza - faceci uwielbiają mądre, ineligentne dziewczyny, z którymi można o wszystkim pogadać. Nie wyznawaj mu tez za żadne skarby, że go od dawna kochasz - miłość to uczucie, które dojrzewa stopniowo. Jak mu powiesz, że go kochasz przestraszy się i ucieknie! Faceci nie lubią deklaracji na pierwszym spotkaniu.I przede wszystkim - to on musi zaproponować kolejne spotkanie. Możesz dać mu swój nr - np.zapisać szminką na karteczce (żartuję!), ale powtarzam - nie narzucaj sę - to ON ma zdobyć Ciebie (choć Ty wiesz, że jest inaczej).On jest łowcą, a ty mała, bezbronną zwierzyną. Gdyby nic z tego nie wyszło (np. odmówi spotkania)nie histeryzuj przy nim, uśmiechnij się i powiedz - a myślałam, że masz dobry gust! POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doves Re: PoMoŻeCiE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:31 NiE PoMoŻeMy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamzegarek Re: PoMoŻeCiE? IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 25.09.06, 23:21 to zalezy czy jestes ladna czy brzydka, wiadomo na poczatku jest najwazniejszy najlepiej nie dawaj mu jasno do zrozumienia, ze na niego lecisz wtedy gwarantuje nie masz szans, jesli jestes inteligentna, dobrze by bylo tez oczytana, to zapewne zawiaze sie miedzy wami jakas ciekawa rozmowa nawet o szkolnych lekturach, no chyba, ze to burak, to wtedy tylko o serialach Odpowiedz Link Zgłoś