Dodaj do ulubionych

Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!!

29.08.06, 18:55
Dziewczyny właśnie przeczytałam na onecie artykuł, że na nowo paniue moda na
chudzielców. Nowe, idealne rozmiary to 80/55/80. W Ameryce są już nowe
rozmiarówki - 0. A żeby było śmieszniej w Los Angeles wprowadzono double zero.
Powiedzcie mi czy ja jestem nienormalna, czy rzeczywiście takie wieszaki są
piękne??? Nie chcę tu w żadnym stopniu ubliżyć chudzielcom, ale chcę znać
zdanie innych. Szczerze - chciałybyście ważyć 44kg (niby nowa idealna waga...)
czy nie???
Obserwuj wątek
    • katja_24 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 29.08.06, 19:00
      Nie no, takich wymiarow to ja bym nie chciala miec...Mam 24 lata a nie 14...
    • daphny1 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 29.08.06, 19:02
      Tam było napisane, że nawet Kate Moss uważana jest teraz za gruba. Natomiast
      idealną figurę - zdaniem autorów, ma nie kto inny, jak nasza ukochana Paris
      Hilton!!! Anoreksja górą!!!
      • katja_24 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 29.08.06, 19:14
        Mam to gdzies. Nie zamierzam sie odchudzac...:)
        • monica233 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 29.08.06, 19:18
          a ja wlasnie mam problemy z ciuszkami a najbardziej ze spodniami dzinosywmi a
          zbluzkami to mam gites i z butami tez wszytsko ok ale zze spodniam to szok
          wszysctko mnie wisi i sie wkurzam bo pieknie wygladam w dzinsach ale kuzwa
          rozmiar 36za duze:|a normlanie mam 36 i mnie szlag trafia ze u nas nic
          niema.Waże 47 przy wroscie 164cm staramn sie przytyc do 55 kg ale niedarady
          fuck!!!!!!
          • katja_24 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 29.08.06, 19:27
            Fajnie masz...Tez bym chciala nie moc przytyc...
          • Gość: :/ Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:53
            Witaj w klubie. mam 48 kg przy wzroscie 165 cm. Najwiecej, ile wazylam, to 52
            kg. Jakies dwa lata temu schudlam przez stres i do tej pory nie moge nadrobic.
            Jem slodycze, pizze itp i nic. A rodzice mysla, ze ja sie odchudzam albo co...
            • monica233 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 29.08.06, 20:25
              a idz kobito tez wszyscy mysla ze sie odchudzam tez wszystko jem oprócz flakóf
              hihi ata kto jem wszystko a najbardziej cos tłustego jem np frytki mieso pizze
              chamurgery wszytsk oco jest zwiazane z macdonaldem i dupa z tym.Ale wszyscy m
              izazdorszcza ze mam figure modelke wiec szczerze nienarzekam ale wolałabym
              wygladac bardziej kobiecy niz jak szkielet.
              • Gość: unicat6 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:26
                nie radze wam sie teraz opychac bo przyjdzie taki moment ze to co teraz jecie
                da znac o sobie. nie przytyjecie w ten sposob przez miesiac. ale za kilka
                lat...bedziecie marzyc zeby zrzucic kilka kilogramow. nalezy jesc normalnie.
                jesli nagle sie przytyje to problemy z kregoslupem gwarantowane. co z tego ze
                bedziesz miala wilekie piekne piersi skoro nie bedzies zmogla chodzic? no moze
                nie tak drastycznie w kazdym badz razie pamietajcie ze piekne to zdrowe. jesli
                jestescie chude naturalnie czyli zdrowe to wszystko ok.
            • ksiezniczka_kapucha Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 29.08.06, 21:15
              Ehh ten rozmiar to dobra rzecz ;) Szkoda ze w Polsce jeszcze takiego nie
              wprowadzili ;-) Nie no żartuje oczywiście, choc mam 170cm i waże 46 kg :/ W
              sumie czuje się dobrze choc wkurzają mnie dziwne spojrzenia obcych ludzi... a
              najbardziej dręczące jest to, jak ktoś się pyta czy mam anoreksje,, otóż nie,
              mam to już w genach, i chocbym jadła niewiadomo ile to i tak zawsze będę taka
              jaka jestem ;) Pozdrawiam wszystkie wieszaki i nie wieszaki :D
              • Gość: :)) Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:34
                pozdrawiam wszystkich;]
                szczegolnie te,ktore tak jak ja maja problem ze znalezieniem ciuchow w
                rozmiarze 34... :/ buźka;]
                ps. tez przytyc nie moge, przy 1,60m ważę 43kg a jem wiecej niz niejeden facet..
                • olianka Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 29.08.06, 21:52
                  Ja przy wzroście 161 obecnie ważę 44 kg, nigdy nie ważyłam więcej, nigdy się nie
                  odchudzałam i nie jestem bardzo chuda! Tyłek mam dość "okrągły", do anoreksji to
                  mi baaardzo dużo brakuje. Jestem XS-ką i bardzo mi z tym dobrze. W mniejszy
                  rozmiar się na pewno nie wbiję. A jeśli się wbiję, to przestanę się podobać
                  mojemu mężczyźnie:-)
                  O.
    • natixb Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 29.08.06, 21:31
      mi tam to odpowiada!
      • Gość: Marta Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl 29.08.06, 22:36
        Do wszystkich, którzy chcą przytyć a nie mogą - spróbujce jeśc więcej produktów
        mącznych, a szczególnie makaronów. Mi po nich dupsko urosło jak cholera!
        Żartuję, ale w miesiąc przytyłam upragnione kilka kilosów. Pozdro!
    • evel86 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 29.08.06, 22:41
      mnie sie nie podoba figura wieszaka, ale musza byc chudsi i grubsi zeby bylo
      jakies urozmaicenie;) ja nie zamierzam sie odchudzac :D
    • Gość: unicat6 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:01
      pewnie zaraz mnie tu wszyscy zlinczujecie ale zaryzykuje. ja tam wole wysuszone
      dziewcznyny niz grube falujace ciala i tluszcze wylewajace sie ze spodni!!!
      lubie wystajace obojczyki i uwazam ze to jest ladne. swoja droga czemu nikt
      nie odwazy poweidziec otylej dziewczynie ze jest gruba jak cos tam ale chudej
      wszyscy mowia ze wyglada jak szkieletor?
      • daphny1 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 30.08.06, 08:26
        No bo właśnie taki wizerunek kreują media.Gdy powiesz grubej dziewczynie, że
        jest gruba to sprawisz jej prawdopodobnie przykrość, natomiast dla chudej,
        komentarz, że jest wieszakiem, będzie komplementem. I nie miałam na myśli
        grubasów ważących 100kg, tylko - moim zdaniem -normalne dziewczyny ważące
        np.60kg. Czy one są grubasami??? Ja ważę 55 i co? Jestem grubasem??? W życiu nie
        mam zamiaru się odchudzać do 40kg żeby wyglądać jak peprzony szkielet. Wystające
        obojczyki są sexy? Chyba jak ktoś lubi trupy! Sorry, ale każdy dorosły facet, z
        którym rozmawiałam woli dziewczyny normalne, do których można się przytulić nie
        obijając sobie niczego na kościach. Nie chcę obrazić żadnej chudej dzewczyny,
        która jest taka bo np.ma to w genach i za cholerę nie może przytyć. Wyrażam
        tylko swoje zdanie na temat tej ogromnej większości, która całe życie jest na
        diecie, na obiad je listek sałaty i cieszy się, że ma wystające kości biodrowe.
        TO JEST PO PROSTU CHORE!!! Nie lepiej być normalną, zadowoloną z życia kobietą
        niż wiecznie smętną, wychudzoną anorektyczką? Spójżcie na J.Lo. TO JEST KOBIETA!
        KObieta musi mieć piękne kształty, wyostrzoną talię, okrągłe boderka, za taką
        obejżałabym się na ulicy, a nie za chudzielcem, któremu trzeszczą wszystkie
        kości. Jeżeli kogoś obraziłam przepraszam. To jest tylko moje zdanie!
        • Gość: ja Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.08.06, 10:01
          daphny1 popieram Cię w 100%!!!
        • Gość: unicat6 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:55
          nie kazda chuda dziewczyna jest wychudzona i smętna anorektyczka. i uwierz ze
          sa takie ktore ciesza sie swoim cialem bo jest chude.
          • Gość: ulcia Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 30.08.06, 11:19
            no nie zabardzo rozumiem czym tu sie cieszyc... wystajacymi kosciami??????? ja
            bym juz plakala... rowniez nie znam zadnego faceta ktory lubi takie
            chudzinki... moj facet jakby sie dowiedzial ze schudlam chociaz 1kg a waze nie
            tak malo bo 60 kg szybko by zadbal o tu abym przytyla dwa razy tyle... moze
            jestes typem czworonoga? a konkretnie typem pieska ktoremu cieknie slinka na
            widok kosteczek heh tylko ze z tego co mi wiadomo to czlowek nie jest w stanie
            nasycic swego apetytu kosteczkami... moj facet jest zdania ze stach sie brac za
            chudzinki bo mozna niechcacy polamac... a pozatym prawdziwa kobieta powinna
            miec ksztalty tam gdzie trzeba a chudzinki to z przodu plecy z tylu plecy (
            moze Bog je stworzyl dla checy? ;)) jesli kogos uazilam to sorka ale taka jest
            prawda...
        • Gość: chudateżczłowiek Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.ec.pl 30.08.06, 11:01
          dla chudej,
          > komentarz, że jest wieszakiem, będzie komplementem
          - a to ciekawe. Ja nie traktuję jak komplementów tych wszystkich wieszaków i
          szkieletów. I wkurzają mnie babskie gazety, które pogrywają sobie równo ze
          wszystkimi i na jednej stronie litują się nad otyłymi, pisząc o niekobiecych
          wieszakach na następnej drukują dietę i zdjęcia z superchudymi modelkami. A
          niech to wszystko piekło pochłonie.
    • Gość: unicat6 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:59
      a nazywanie kogos wieszakiem wcale nie jest komplementem tylko leczeniem swocih
      kompleków. ja jestem chuda ale taka moja natura. jestem drobna i juz (chociaz
      ostatnio coraz bardziej zmieniam sie w pączka;)) a te wszystkie
      teksty "życzliwych" kolezanek tylko utwierdzaja mnie w przekonaniu zewcale te
      wieksze nie sa szczesliwe ze maja tylek jak j.lo i piersi jak pam anderson.
      btw. wazne zeby czuc sie dobrze w swoim ciele.
      • daphny1 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 30.08.06, 11:29
        JA tylko wyraziłam swoje zdanie. A to, że media lansują wręcz chude dziewczyny
        to prawda, niestety. W wielu filmach słyszałam teksty typu: "Ale ty chudo
        wyglądasz..." (mające zabrzmieć ironicznie) i odpowiedź: "Jezu, naprawdę?
        Dzięki!".No ale każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, po to jest to forum :)
        Oczywiście, że ważnym jest aby czuć się dobrze we własnej skóze, ale jak? Skoro
        będąc przy kości jesteśmy traktowani jak gorsi, chudość jest w modzie. Wele
        dziewczyn katuje się dietami nie po to, żeby czuć się dobrze, ale po to żeby być
        na topie! To jest chore. Ja sę czuję dobrze we własnej sorze, mam fajne
        bioderka, tyłek, płąski brzuszek i za nic w świecie nie ulegnę modzie na
        wystające kości, bo chcę być po prostu sobą! Nic na siłę kosztem zdrowia i
        dobrego samopoczucia!
        • Gość: unicat6 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:30
          paradoks chude jest modne ale wszyscy stwierdzaja ze obrzydliwe.
          • Gość: =P Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.netcity.pl 30.08.06, 21:12
            Moim zdaniem dziewczyny, które tu wypisują, że chude jest obrzydliwe poprostu
            są za tłuste i mają kompleksy.Ktoś napisał (nie chce mi sie sprawdzać kto), że
            waży 60kg!!!!jak bym tyle ważyła to bym nie jadła nic przez tydzien!!!!ja nie
            chciałabym być grubasem,sądze że to niesmaczne jak dziewczynie wyplywa tuszcz z
            biodrówek:-Płłłeee ochyda jestem chudasek i chudasków popieram=)anoreksią nie
            jestem ale wyłażących schabów nienawidze:P
            • daphny1 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 30.08.06, 21:33
              Uważasz, że 60kg przy wzroście 170cm to dużo??? To oblicz sobie współczynnik
              BMI, który dla takich proporcji wynosi 20,7. Norma jest do 25, a do 19 to
              niedowaga. Myślisz, że ile powinna ważyć dziewczyna przy takim wzroście? 40kg?
              Nie mówię, że grube dziewczyny są piękne - oczywiście, że nie. Mówię cały czas o
              tych normalnych.A dla mnie normalna dziewczyna musi mieć trochę ciałka a nie
              wystające kości.
              • unicat6 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 30.08.06, 22:08
                no przy wzroscie 170 to sporo. tzn. to moje zdanie.
            • unicat6 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 30.08.06, 22:07
              o widze ze ktos mnie popiera. bo poki co bylam tu jedynym chudzielcem:) pozdro
              for you!!!
              • Gość: jedna taka Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.08.06, 09:00
                może być dziewcyzna, ktora ma 60kg i 1,7m wzrostu i kazdy facet się za nią
                obejrzy na ulicy,bo ma co pokazać i jest ładna po prostu:) i taka co jest
                niewychudzona tylko drobniutka i ma 45kg przy tym samym wzroście i tez sie beda
                za nia ogladac:) bo od razu widac czy dziewczyna jest drobna z natury czy
                wychudzona od diet!

Ja tam mam 60kg 1,7m i z podniesionym czołem chodze po ulicy:D bo nie mam się
                czego wstydzić,a wrecz przeciwnie!!
                • daphny1 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 31.08.06, 10:54
                  No i dokładnie o to mi chodziło. Nie wyrażam się źle o dziewczynach, które są
                  drobniutkie z natury. Nie rozumiem tylko tych, które przy wzroście 180cm ważą
                  niecałe 50kg! Albo np. wpieprzają narkotyki, żeby nie przytyć. znałam taką jedną
                  dziewczynę. Wcale nie była gruba. A nawet powiedziałabym szczupła, normalna i
                  bardzo ładna blondynka. Wkręciła sobie, że jest gruba. A że nie mogła nijak
                  schudnąć, zaczęła brać amfetaminę. Po miesiącu wyglądała jak cień samej siebie,
                  a na dodatek uzależniła się od tego gówna. Dziewczyny naczytają się o takiej
                  głupiej narkomance jak KAte Moss i chcą jej dorównać. A media lansują ją jako
                  super-modelkę. Co ma w głowie 14-letnia dziewczynka czytająca o jej przebojach i
                  pragnąca rozpocząć karierę modelki? "Hm, zacznę ćpać, to będę chuda i zrobię
                  taką samą karierę jak ona!". Super. Popieram w 100% !!!
    • Gość: katia Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 31.08.06, 12:28
      po prostu inaczej wyglądaja dziewczyny drobne z "urodzenia "- sa na ogół
      proporcjonalne, a poza tym to sie widzxi od razu :0 niż panny wychudzone przy
      1.70do 45 kg ! ja waze ok 46 , mam 1.63 jestem xs, ale czasem s sie zadrzy (
      rzadko) nie jestem anoreksja , naprawdę :)co innego waga 44 przy 1.55- ok, co
      innego ta sama przy 1.70 ...
      mnie nie przeszkadza rozmiar mój, fajkt , nawet orsay, który myślałam ma małe
      rozmioary - spodnie kupiłam 32 i sa luzne, więc ewentualnie tylko to,,ze zawsze
      pasek musze mieć.Natomiast nie podobaja mi się , co chyba oczywiste dziewczyny
      z charakterysrtycznym meszkiem, którym kosci przebijaja dzinsy- starośc odda
      im z nawiazka dzisiejszą głupotę - na bank :))
    • daphny1 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 31.08.06, 18:56
      Zobaczcie jak pownna wyglądać piękna, rozrywana przez wszystkich aktorka:

uroda.onet.pl/38767,0,3,,,czy_chude_sa_sexy,galeria_spec.html
      • zbuntowany_aniol2 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 01.09.06, 12:15
        ona w ogle nie ma cyckow!jejku masakra..ladna z buzi ale jak ona wyglada?jest
        chudsza ode mnie!boze...
        • Gość: magda Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:59
          a ja mam 93/65/100 i założe sie że jestem bardziej sexy niż te wieszaki. Nie
          zamierzam nic w sobie zmieniać.
          • daphny1 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 01.09.06, 14:56
            Gość portalu: magda napisał(a):

> a ja mam 93/65/100 i założe sie że jestem bardziej sexy niż te wieszaki. Nie
            > zamierzam nic w sobie zmieniać.

I tak trzymaj!!! Najważniejsze to czuć się dobrze we własnej skórze! :)))
    • Gość: mili Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:38
      Niby waze 45 kilo, ale wcale nie czuje sie zajebiście chuda! Może dlatego że
      nie jestem wysoka niespełna 163 :) Rozmiar 0? też o tym czytałam... i uważam ze
      to najgorsza glupota odchudzać się żeby tylko wcisnąć się w ten rozmiar. Jak
      juz ktoś jest takich rozmarów to bardzo odbrze, bo powiem szczerze, że cieżko
      jest sobie coś w ogole dobrać, zazwyczaj wszystko jest za duze, zawsze gdzieś
      odstaje... :/
      • daphny1 Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! 01.09.06, 15:57
        Gość portalu: mili napisał(a):

> Niby waze 45 kilo, ale wcale nie czuje sie zajebiście chuda! Może dlatego że
        > nie jestem wysoka niespełna 163 :)

Ja przy Twoim wzroście ważę 55kg i mój facet chce mnie dokarmiać, bo stwierdził,
        że wyglądam jak dziecko z Etiopii. Nie wspomnę już o mojej kochanej babuni,
        która stwierdziła, że wpadnę w anoreksję (a to kompletna bzdura, bo NIGDY się ne
        odchudzałam i nie zamierzam) i o przyszłej teścowej, która powiedziała ostatnio,
        że mam dupę jak orzeszek. Tak więc kochana - ważysz baaaaaaardzo malutko i
        jesteś zajebiście chuda! Mam tylko nadzieje, że taka już po prostu jesteś i nie
        jest to wynik drakońskiej diety...
    • Gość: ZDROWA Re: Nowy rozmiar "0" !!!!!!!!!!! IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 03.09.06, 15:41
      mam 173cm i waze 65 kg.
      zapewniam was dziewczyny ze to ile kto wazy nie zapewnia o ich wygladzie.
      nie jestem gruba mam szczuple dlugie nogi, plaski brzuch, jedrne piersi i
      ogromne powodzenie u normalnych facetow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka