Dodaj do ulubionych

Ciekawy pomysł!

29.08.06, 19:24
Nasz wspólny kolega opwiadał nam jakiego kawała zrobiła mu panna, z którą
kiedyś był. Mianowicie ona robiła mu felltio i gdy skończył w jej ustach ona
pocałowała go, ale w ustach miała spermę. Wydaje mi się, że to dość ciekawy i
oryginalny pomysł! Może wtedy faceci przestaną mówić, że sperma to najlepsze
co mają, ze same witaminki itp. itd. Nie lubię, gdy moje kochanie kończy w
moich ustach, więc może jeśli to zrobię to nigdy więcej nie usłyszę, że tego
pragnie. Jak myślicie jaka byłby reakcja mężczyzny? Już widzę jak "święte"
dziewczyny mnie zbesztają, więc darujcie sobie, bo mnie to nie ruszy! :)
Pozdrawiam gorąco!
Obserwuj wątek
    • truskawa21 Re: Ciekawy pomysł! 29.08.06, 19:26
      sposob dawno wypróbowany:)))!!!!
      • Gość: nadia Re: Ciekawy pomysł! IP: *.azartsat.pl 29.08.06, 20:12
        ja tak zrobilam i to za pierwszym razem!:):):)
        • Gość: rrose7 nadio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:40
          i jak zareagowal?
    • Gość: amelka Re: Ciekawy pomysł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:50
      u mnie wystarczy ze powiem ze nie chce polknac... nie musze robic zadnych tego
      typu kawalow...
      • tini83 Re: Ciekawy pomysł! 29.08.06, 19:56
        glupi pomysl. jaka masz pewnosc ze facet sie nie wkurzy. ja tam nie mam nic do
        polykania. chyba lepiej tuz po dac mu namienego buziaka?
        • ghostdogg Re: Ciekawy pomysł! 29.08.06, 20:05
          psłuchajta Barry White'a i połykajta
          • rrose7 Re: Ciekawy pomysł! 29.08.06, 20:06
            Sam połykaj jak Ci smakuje!
        • rrose7 Re: Ciekawy pomysł! 29.08.06, 20:06
          To będzie właśnie namiętny buziak! A dlaczego ma sie wkurzyć skoro tak pragnie
          bym połknęła, niech sam też spróbuje!!!
          • ghostdogg Re: Ciekawy pomysł! 29.08.06, 20:14
            o pissingu jak widze nie porozmawiamy :(
    • evel86 Re: Ciekawy pomysł! 29.08.06, 22:08
      moja kolezanka tez tak zrobila i uwazam ze dobrze.
      • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 30.08.06, 15:38
        Ale co na to jej facet?
        • nieznajoma222 Re: Ciekawy pomysł! 30.08.06, 15:43
          No własnie...jak zareagował jej facet połykając swoją spermę?he he
    • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 31.08.06, 14:30
      I powie mi któraś jak zareagował?
      • Gość: :) Re: Ciekawy pomysł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:32
        Ale ciekawska jesteś
        • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 31.08.06, 14:33
          Czyżbyś wiedział/a coś na ten temat?
          • tini83 Re: Ciekawy pomysł! 31.08.06, 14:35
            facet tez sie nalyka twoich soczkow jak robi ci minete. czasem nawet chyba
            wiecej niz ty mialabys polknac jego spermy. myslisz ze totakie dobre??
            • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 31.08.06, 14:41
              Jesli tego chce to mu nie zabronie! A nie mialas nigdy jego "narzadu" w ustach
              po tym jak sie kochaliscie?
          • Gość: :) Re: Ciekawy pomysł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:36
            Sperma to troche płynu, witamin, cukru i protein, tak samo jak śluz kobiety
            wydobywający się w trakcie podniecenia i stosuku, męski język ma cały czas śluz
            liżąc vagine, nic strasznego
          • Gość: :) Re: Ciekawy pomysł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:38
            Jedno i drugie jest ludzkie, a jak ma ktoś wstręt to powinien pójśc to psychologa
            • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 31.08.06, 14:43
              Ale ja wciaz pytam jak zareagowal facet na swoja sperme!
            • tini83 Re: Ciekawy pomysł! 31.08.06, 14:44
              no wlasnie rrose zastanawiam sie czy twoj men chlapie ci czasemminete. jesli
              tak to raczej sie przed tym nie wzbraniasz. tera sobie pomysl ze on ci mowi ze
              wiecej tego nie zrobi bo nie smakuje mu twoj sluz i sie go brzydzi. baby to
              hipokrytki. minete im zrob ale same polknac ogoniastych to nie laska.
            • tini83 Re: Ciekawy pomysł! 31.08.06, 14:45
              a jak mial zareagowac. przeciez to tak naprawde nawt jakiegos konkretnego smaku
              nie ma.
              • tini83 Re: Ciekawy pomysł! 31.08.06, 14:50
                a po co mialam miec w ustach po tym jak sie kochalismy? po orgazmi da sie tam
                dotknac najwczesniej za pol godz;p
                • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 31.08.06, 14:52
                  To dziwnego w takim razie masz tego faceta! Moj nie chlapie mi minety tylko tam
                  mnie caluje! I skoro chce to czemu nie? Caluje go i to pewnie czesciej niz on
                  mnie ale nie polykam bo nie lubie! I to MA smak i niezbyt dobry!
                • Gość: :) Re: Ciekawy pomysł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:53
                  W taki razie nie wiesz co to prawdziwy stosunek seksualny
                  • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 31.08.06, 14:53
                    to bylo do mnie?
                    • Gość: :) Re: Ciekawy pomysł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:57
                      nie, do tini
                • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 31.08.06, 14:53
                  A co nie calujesz jego "kutaska"? Po orgazmie sie brzydzisz? Oj nieladnie! A
                  czemu wczesniej nie mozna?
                  • tini83 Re: Ciekawy pomysł! 31.08.06, 14:58
                    pocalowac to mnie moze dwa razy. na poczatku. potem wole jak mnie lize;p
                    wszystko z nim w porzadku. uzylam nieco bardziej wulgarnego-choc nie wiem czy
                    mozna to tak nazwa-okreslenia zeby bylo bardziej obrazowo. rozumiem ze twoj
                    caluje cie tamtylko z zacisnietymi ustami zeby sie przypadkiem nie dostala do
                    ukladu pokarmowego kropelka twojego sluzu.. bierzesz mu do buzi i co?? jakmowi
                    ze dochodzi to przestajesz i kazesz mu zapiac spodnie??
                    • tini83 Re: Ciekawy pomysł! 31.08.06, 15:00
                      kochan takich normalnych rzeczy to ja i nie brzydze. i moze formuluj pytania
                      bardziej konkretnie a zprzyjemnoscia odpowim
                      • tini83 Re: Ciekawy pomysł! 31.08.06, 15:01
                        :) dlaczego niby nie wiem co to prawdziwy stosunek seksualny?? bo chyba nie
                        nadazam za waszym tokiem myslenia
                      • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 31.08.06, 15:08
                        a mozesz po polsku bo niebardzo rozumiem?
                    • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 31.08.06, 15:07
                      A jak mozna tamm calowac z zacisnietymi zebami? Moj najwidoczniej tego nie
                      opanowal, ale moze powiesz mi jak to robi Twoj? Biore i caluje, lize,ssam itp.
                      itd. Polknelam kilka razy, ale on wie, ze tego nie lubie i nawet jak teraz chce
                      to zrobic dla niego to po prostu nie pozwala i przytula mnie mocno wtedy albo
                      koncze reka. Poza tym mi nie mowi, ja czuje albo "slysze"
                      • tini83 Re: Ciekawy pomysł! 31.08.06, 15:14
                        nie wiem jak to poznajesz to nie jest istotne. pisze po polsku troche czytania
                        ze zrozumieniem. penisa ni mozna calowac z zacisnietymi zbami-chociaz??-
                        dalam Ci obraz tego jak przypuszczalnie moz calowac CIEBIE MIEDZY UDAMI> i z
                        zacisnietymi ustami a nie zebami. jesli ty sie brzydzisz polknac to on molby si
                        brzydzic Cie tam lizac. Proste? a gyby sie brzydzil musialby to robic zwartymi
                        wargami albo wcale, zrozumialas juz?
                        • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 31.08.06, 16:38
                          Gdyby sie brzydzil to w ogole by tego nie robil! A calowac z zamknietymi ustami
                          czy zebami i tak sie nie da! Polykac a calowac to jest roznica! Ja nie chce i
                          nie zmusi mnie do tego!
    • Gość: Prodigus1 Z męskiego punktu widzenia IP: *.malopolska.mw.gov.pl 31.08.06, 15:18
      Wspaniały kawał...wspaniały....a nie wystarczy powiedzieć facetowi żeby dał
      znać kiedy się spuści i ewakuować usta z członka? Ludzie, rozmawiajcie ze sobą
      a będzie dobrze
      • tini83 Re: Z męskiego punktu widzenia 31.08.06, 15:21
        ja sie nie musze ewkuowac bo polykam z przyjemnoscia. zasze kiedy chce.wszystko
        jasne?
        • Gość: freda Re: Z męskiego punktu widzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:43
          dziewczyny co wy robicie .po ile macie lat jak możecie tak wcześnie uprawiać
          sex oralny .a pomyślałyście co będzie za pare lat ,nuda nuda nuda ja zaczełam
          się kochać po ślubie i pomału przechodziliśmy do poznawania swojego ciała jestem
          z mężem 10 lat i jeszcze nie połknęłam spermy .czy jak wasz chłopak nasra to
          zjecie to nie widzę związku w takim małżeństwie.szybko się znudzi wami same sę
          nie szanujecie to jaki szacunek będziecie miały po latach od swoego męża.
          • Gość: :) Re: Z męskiego punktu widzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:48
            To w takim razie mąż ci pewnie minety nie robił
          • tini83 Re: Z męskiego punktu widzenia 31.08.06, 15:51
            ja mam 20. czekal wystarczajaco dlugo. nie widze powodu zeby nie daawac mu tej
            przyjemnosci, skoromi sprawia przyjemnosc dawanie przyjemnosci jemu. jestem
            pewna ze bedzie mnie szanowal zawsze. czekal poltora rokuzanim poszlismy do
            lozka,jest on moim pierwszym i zapewne ostatnim i bardzo sie z tego ciesze.
            a kupa jak napisalas to calkiem inna kategoria.
            czego nie zrozumiala rrose-Twoj maz calujac Cie miedzy udami tez sie napolyka
            Twojego sluzu tyle co Ty jego spermy. i tobie i jemu moze to nie smakowac czy
            obrzydzac ale dziewczyny dlaczego macie wielki problem gdy macie polknac a juz
            nie macie gdy robi to facet przy minecie?
            • tini83 Re: Z męskiego punktu widzenia 31.08.06, 15:52
              tez mi sie tak wydaje. ja nie zaczelam od razu uprawiac ksu oralnego. zaczelam
              jak przyszla pora i nie widz powodu dla ktorego mialabym zwlekac
          • Gość: natali Re: Z męskiego punktu widzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:55
            rrose 7 jezeli nie checsz polykac to poprostu przed samym orgazmem wyjmij go z
            ust i pozwol aby sperma wyplynela na jego brzuch uwierz chlopak sie nie obrazi a
            i ty nie bedziesz miala zlych doznan moj facet wie ze nie lubie polykac kiedys
            nawet zle sie po tym czulam nie psychicznie ale fizycznie kiedy zobaczyl jak
            wygladam szybciutko mnie przytulil i powiedzial ze nie chce zebym juz tak robila
            dla faceta ktory cie kocha nie bedzie mialo zadnego zanczenia czy skonczy w
            twoich ustach czy u siebie na brzuchu...aha jezeli jeszcze nie wyczuwasz kiedy
            on bedzie dochodzil powiedz mu zeby ci powiedzial albo wskazal jakims gestem i
            jak skonczysz na jego brzuchu to staraj sie zeby to byl brzuch a nie jego twarz
            bo w tedy sie wkurzy aja i zaraz po tym wytrzyj go....pozdrawiam
            • Gość: rrose7 natali IP: 80.54.176.* 31.08.06, 16:44
              Dziekuje bardzo za rady, ale jestesm z nim tak dlugo, ze nie mamy problemu by
              rozmawiac na jakikolwiek ten a zwlaszcza seksu! Ja wiem kiedy dochodzi, bo
              widze to i czuje. I nie napisalam, ze tego nie chce, bo temat watku jest inny.
              Czasem gdy chce to zrobic to mi nie pozwala!
          • Gość: natali Re: Z męskiego punktu widzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:05
            freda to powiem ci za przeproszeniem od dupy strony zaczal sie wasz zwiazek wy
            dopiero po slubie zaczeliscie poznawac swoje ciala ?? hm... ciekawe musze
            pogratulowac a powiedz mi ile trzeba miec lat aby uprawiac sex oralny ?? 48 ?? i
            o jakim szanowaniu sie wogole piszesz !! jezeli dwoje ludzi sie kocha to nie
            wpieprzaj sie miedzy wodke a zakaske i nie neguj ich zachowan.to indywidualna
            sprawa kazdego czlowieka dla mnie osobisce jezeli juz dwoje ludzi chce wkraczac
            w swiat sexu to wlasnie od takiego powinna zaczynac a nie odrazu od stosunku
            najpierw nalezy poznawac cialo kochanka/ki i wiedziec co lubi a dopiro potem
            zabierac sie do zwyklego sexu chyba twoj sposob myslenia jest niedojrzaly
            • Gość: :) Re: Z męskiego punktu widzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:08
              I tak trzymaj dalej
            • pringa5 Re: Z męskiego punktu widzenia 31.08.06, 16:11
              jesteś kobietą czy mężczyzną
              • Gość: :) Re: Z męskiego punktu widzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:13
                A co za różnica
              • pringa5 Re: Z męskiego punktu widzenia 31.08.06, 16:14
                rób tak dalej a końca patrz
                • Gość: :) Re: Z męskiego punktu widzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:16
                  Wytłumacz mi proszę
                  • Gość: :) Re: Z męskiego punktu widzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:27
                    Wygląda mi na to że to grozba, a wiesz z czym to się może wiązać
      • Gość: rrose7 Re: Z męskiego punktu widzenia IP: 80.54.176.* 31.08.06, 16:39
        A Ty jakis inny? Wiekszosc facetow uwielbia sie "spuszczac" kobiecie do ust i
        nie powie wtedy "kochanie zostaw go bo dochodze"! c
        • Gość: rrose7 to co wyzej ... IP: 80.54.176.* 31.08.06, 16:47
          To bylo do Prodigusa1!
          • zbuntowany_aniol2 niewolnice 01.09.06, 12:07
            kobiety sa niewolnicami mezczyzn nawet w seksie....
            • Gość: :) Re: niewolnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:43
              Stwierdzenie nie na miejscu, jest raczej odwrotnie, przecie kobiety twierdzą ze
              faceci nie mogą bez nich, ciągle chcą pukać "szkoda gadać"
        • Gość: Prodigus1 Odpowiedż rrose7 IP: *.malopolska.mw.gov.pl 01.09.06, 14:02
          A co to niby ma oznaczać, że "inny"? Bardzo kocham i szanuję moją kobietę więc
          nie widzę w tym nic dziwacznego, że nie chcę by robiła coś wbrew sobie. Dla
          mnie niezwykle istotne jest aby czuła się rewelecyjnie podczas naszych
          igraszek, a nie odwalała pańszczyznę. To nie o to chodzi, że nie lubię ale o to
          że mój orgazm nie będzie wcale pełniejszy jak moje kochanie połknie nasienie.
          • zbuntowany_aniol2 Re: Odpowiedż rrose7 01.09.06, 20:28
            wlasnie!
    • rrose7 Re: Ciekawy pomysł! 04.09.06, 16:29
      Żaden mężczyzna się nie wypowie?
      • Gość: Prodigus1 Powtórnie IP: *.malopolska.mw.gov.pl 05.09.06, 09:48
        Ja już się wypowiedziałem a nie lubię się powtarzać.
        • Gość: rrose7 Żartujesz? IP: 80.54.176.* 05.09.06, 10:07
          ;)
    • vanilia891 Re: Ciekawy pomysł! 05.09.06, 13:40
      A czy nie będzie lepiej, jeśli po prostu powiesz mu, że tego nie lubisz i żeby
      tak nie robił? Chyba zrozumie... A jeśli nie, to współczuję Ci chłopaka.
      • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 05.09.06, 14:12
        Ale ja nie powiedziałam, że on mnie do tego zmusza! Wręcz przweciwnie!
    • Gość: Inny punkt widzeni Re: Ciekawy pomysł! IP: 62.148.79.* 05.09.06, 14:55
      Ja np wiem jak smakuje moje i gdyby babka pozwoliła mi skończyć w swoich
      ustach, to nie miałbym nic przeciwko żeby mnie pocałowała.
      Luz
      • Gość: rrose7 Re: Ciekawy pomysł! IP: 80.54.176.* 06.09.06, 15:46
        no ciekawe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka