Dodaj do ulubionych

masturbacja

02.09.06, 16:47
posiadam wibrator ale nie wiem jak sie masturbowac aby osiąga prawdziwa gorącą
roskosz ? Jestem gorącą kobietą ale mam z tym problemy. Jak ma sie masturbować
palami albo moim przyjacielem? jestem gotowa na wszelkie ostrzejsze zabawy.
Chcę pożądnej dawki rozkoszy, która będe mogła sobie dawa kiedy tylko zapragn,
gdyz nie jestem w stałym zwiążku/
Obserwuj wątek
    • Gość: marysienka69 Re: masturbacja IP: 87.204.65.* 02.09.06, 19:12
      pobudzaj swoja lechtaczke wibratorem(o ile jest na beteryjki)to zawsze pomaga
      samotnych kobietom orgazm gwarantowany po kilku minutach:)
      • Gość: mk Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:36
        Nie zapomnij tez o pochwie ;)
        • Gość: marysienka69 Re: masturbacja IP: 87.204.65.* 02.09.06, 21:28
          ja tam interesuje sie bardziej lechtaczka bo wtedy orgazm murowany:)
          • kaban2007 Re: masturbacja 02.09.06, 22:18
            Ja proponuję Ci prysznic.Kieruj strumień wody na łechtaczkę,piekna
            sprawa.Dobrze jest odkręcić słuchawkę od prysznica i lać mały strumień wody w
            kierunku łechtaczki
    • Gość: ... Re: masturbacja IP: *.srg.vectranet.pl 03.09.06, 09:44
      chodz do mnie mamwolne lozko ;)
    • Gość: fh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kaban2007 Re: masturbacja 04.09.06, 00:09
      Napisz czy masz już jakąś metodę posługiwania sie wibratorem...
      • Gość: Blood_Agnes Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 02:52
        pogadali sobie faceci...Panowie(a raczej dzieci) jesteście Ż-A-Ł-O-Ś-N-I !!!
        • Gość: :) Re: masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:57
          załosna to jest osoba która założyła ten temat
        • kaban2007 Re: masturbacja 05.09.06, 01:12
          A co tu jest żałostnego...jest taki temat i się o tym mówi,przecierz wiadomo że
          każda kobieta się masturbuje, to jest normalka.Widocznie się tego wstydzisz,ze
          tak piszesz. Zejdź na ziemię,nie bądź wapniarą.
          • Gość: :) Re: masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:14
            Każdy się trzepie, każdy sobie robi palcówę, trzpie kapucyna lub jak kto woli
            wali konia. A kobiety bardziej się wstydzą tego że się onanizują, mniej o tym
            mówią, jak pytam znajomą czy masturbowała się przed byciem z chłopakiem, no co
            ty nie potrzebowałam, tzn ze co seks teraz do dupy, poco to ukrywać i ja tego
            nie ukrywam ale wkurza mnie jak ciągle fceci żałośni jesteście, zli jesteście,
            zdradzacie częśćiej i wogóle to wtakim razie dlaczego kobiety chca się z nimi
            puszczać, grzać całować jak są tacy okrótni, dlaczego kobiety będąc z
            mężczyznami, twierdzą ze ich kochają a na forum mówią że są żałośni i etc.
            Obłuda!!!!!!!!!!!!!!!
            • myosotis86 Re: masturbacja 05.09.06, 11:19
              ale ja wcale nie mowie, ze sa "okrótni"... oni są tylko "okrutni" a to
              roznica :)
              • Gość: :) Re: masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:59
                Wojna na ortografię chcesz tego, popełniasz błąd co trzecią wypowiedz, jesteś na
                tyle mało inteligentna że nie wiesz co powiedziec to czepiasz się błedów, na
                forum się pisze szybko, okróni = oktutni, jeżeli tego nie rozumiesz to nie moja
                wina że jesteś cwierćwałkiem. PZD
                • agatka_to_ja Re: masturbacja 05.09.06, 13:12
                  na forum sie pisze krotko? czyli jak? z błędami????????????????????????

niezaleznie, czy pisze sie szybko, czy wolno, z rozmysłem, czy pod wplywem
                  emocji to jednak ZASADY ORTOGRAFII OBOWIĄZUJĄ!!!!!!
                  • kaban2007 Re: masturbacja 05.09.06, 23:40
                    My tu nie mówimy o ortografii,tylko o masturbacji powiedzmy sobie
                    prawdę,masturbujecie sie dziewczyny czy nie?Co ma ortografia do masturbacji?
                    • Gość: mk Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 09:10
                      Jak to co?? Mozna sie masturbowac lub mastórbowac... :P
                      • Gość: :) Re: masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 09:12
                        I wiadomo o co chodzi, o samozadowolenie i nie ma znaczenia czy z błędem czy
                        nie, co za tępi ludzie, idz na forum z wiązane z polskim, tam się wybijesz.
                        • agatka_to_ja Re: masturbacja 06.09.06, 09:15
                          a ty idz na forum dla półgłówków - tam sie wybijesz :)
                          • Gość: :) Re: masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:00
                            Niestety okazała się że za bardzo półgłówki i mnie z powrotem przywiało
                            • Gość: getry Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:28
                              Mnie podnieca sama mysl ze zachwile ubiore sobie getry z lycry uwielbiam kolor
                              biały i bede mogł sobie w nich pochodzic a nadosc tego robie sobie spacery po
                              moim bloku gdzi e pełno fajnych sasiadek ktore lubia popatrzec na moj
                              tyłeczek .
    • Gość: lusia daj spokój to grzech jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:47
      szybko sie wyspowiadaj radze Ci!!!.U nas w miejscowosci to by ci na sucho nie
      przeszło
      • Gość: jolka Re: daj spokój to grzech jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:45
        a ja sie ciągle masturbuje , jest pieknie
      • Gość: jola Re: daj spokój to grzech jest IP: 198.36.86.* 09.09.06, 09:09
        Na sucho napewno nie jak on cały juz mokry:))))
    • Gość: myszka Re: masturbacja IP: *.asta-net.com.pl 10.09.06, 18:27
      po co co wibrator?? ja radze sobie bez niego! i "bawię" sie ile wlezie ;p
      pomaga mi prysznic i język mojego pieska..
    • Gość: młoda Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 17:36
      a mi nigdy masturbacja nie przynosiła najmniejszej przyjemności, ani palcami
      ani czymkolwiek innym. szczerze mówiąc to nawet nie jestem pewna gdzie jest
      łechtaczka. na forum chyba moge sie przyznać, licze że ktoś mnie oświeci. bede
      wdzięczna.
      • Gość: oto ja:) Re: masturbacja IP: *.netcity.pl 12.09.06, 17:43
        haha nie wiem czy ktoś powieniem Cie oświecić bo chyba baaaardzo młoda jesteś
        albo do szkoły nie chodziłaś bo tego ucza nawet na biologii!!!!;P a mi pomaga
        mastrubacja i jest wspaniale;)a czasem nawet seks nie daje mi takiej satysfakcij
        • Gość: evel86 Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:00
          o Boze, wspolczuje
        • Gość: :) Re: masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:47
          Jak jesteś tak mądra to powiedz gdzie masz łechtaczkę?
    • Gość: cuba Re: masturbacja IP: 80.48.157.* 21.09.06, 20:10
      Dziewczyna zadała konkretne pytanie i żadna z płci pięknej nie chce
      podpowiedzieć,jak najlepiej sie masturbować.Ale jestescie wstydliwe,pomóżcie
      dziewczynie,bo nigdy nie będzie miała orgazmu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka