clauditka 11.09.06, 17:28 niedawno sie dowiedziałąm ze bedzie ekranizacja tej ksiązki, juz 15 wrzesnia!!!juz nie moge sie doczekac ,a wy czytaliscie tą ksiązke i czy tez zamierzacie iść do kina?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clauditka Re: Samotność w sieci!!!!!!!!!! 11.09.06, 17:45 KURCZE NIE PAMIETAM ALE CHYBA JKIS NIEZNANY REZYSER Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Samotność w sieci!!!!!!!!!! 11.09.06, 17:44 Książki nie czytałam,ale na film na pewno sie wybiorę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Samotność w sieci!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.06, 22:08 Czytalam ksiazke, kilka razy, rewelacja... w kinie juz bylam napokazie przedpremierowym i... wielkie rozczarowanie, osobom ktore nie czytaly ksiazkinie polecam filmu, nie zrozumiecie polowy watkow i po prostu wyjda znudzone. Ci ktorzy ksiazke czytali beda jak ja rozczarowane zminimalizowaniem watkow tak waznych dla bohatera, generalnie- przereklamowany ten film, jedyna pochwala dla informatykow, od strony technicznej film zrobiony rewelacyjnie :) muzyka tez ok milego (?) ogladania Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Samotność w sieci!!!!!!!!!! 13.09.06, 14:19 Dziś dostanę książkę:-)))) To tak,jak z "Nigdy w życiu". Ksiązka rewelacja. Wszystko rewelacyjnie przedstawione:) Natomiast film-brak połowy wątków. Dziś zabieram się za czytanie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Samotność w sieci!!!!!!!!!! IP: 195.136.112.* 13.09.06, 15:09 Ide - tylko dlatego ze obiecalem swojej dziewczynie. Na "Step up" tez obiecalem i tez musze isc. Pociesza mnie to, ze przynajmniej jej bedzie przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oja Re: Samotność w sieci!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:14 czytałam ale nie powalila mnie na kolana przereklamowane wzruszenia wzglednie malo tresci Odpowiedz Link Zgłoś
anka8329 Re: Samotność w sieci!!!!!!!!!! 14.09.06, 16:33 też czytałam książkę i wg mnie nie ma się czym zachwycać... dlatego na film tym bardziej się nie wybieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: Samotność w sieci!!!!!!!!!! 25.09.06, 23:38 szkoda ze w ksiazce tak smutno sie skonczylo niedosyt pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Samotność w sieci!!!!!!!!!! IP: *.ostnet.pl 26.09.06, 10:06 bylam w kinie bo spodziewałam się, że film będzie so najmniej interesujący...niestety bardzo się przeliczyłam...szkoda mi tylko mojego chłpaka :) biedaczyna prawie zasnął z nudow :) choć i mi też nie wiele brakowalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś