Gość: ~~~~ IP: *.telkab.pl 06.03.03, 15:28 Czy ktoś z was wie jak wzbudzić nutkę zazdrości w facecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tanja Re: Kochani! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.03, 23:21 umiesc na kompie tapete ze strony menwallpaper.de to go rozjuszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Kochani! IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.03, 12:07 SPOTKAJ SIE Z JAKIMS KOLEGA,POWYCHODZ SAMA Z KOLEZANKAMI DO PUBOW,NIECH SIE TROCHE PODENERWUJE I POZASTANAWIA CO MOZESZ TAM ROBIC.PRZYCIAGAJ SPOJRZENIA INNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Kochani! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 12:29 Gość portalu: tanja napisał(a): > umiesc na kompie tapete ze strony menwallpaper.de to go rozjuszy Niestety na mojego nie podzialalo. Powiedzial, ze tapeta owszem ladna, facet nie zle zbudowany, tylko tylek ma jakis maly. I to by bylo na tyle ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Kochani! IP: *.chello.pl 07.03.03, 23:37 ja mam odwrotny problem - chorobliwie zazdrosnego gościa! i juz sama nie wiem jak sobie z tym radzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Kochani! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.4.* 08.03.03, 14:26 sorry ale uważam że takie wzubadzanie zazdrości jest poprostu głupie. Swiadomie chcesz sprawić swojemu chłopakowi przykrość. Uważaj żeby przez taka pierdołe go nie staracić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Kochani! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 18:04 zachowaj ostroznosc w takim urozmaicaniu pozycia, ja przekroczylam granice tolerancji u mojego mezczyzny i nie wyszlo to na dobre moijemu zwiazkowi, bylemu zwiazkowi,bo moj facet byl w koncu tak bardzo wybity z tropu ze wolal uciec, zamiast z wieksza efektywnoscia kontynuowac znajomosc Odpowiedz Link Zgłoś
anulex dobra zazdrosc nie jest zla ;) 16.05.03, 22:01 Czasem wzbudzenie zazdrosci to jedyny sposob na odswiezenie, a nawet uratowanie zwiazku. Wiekszosc panow ma w sobie cos z mysliwych. Upolowana zwierzyna zaczyna ich nudzic. Dlatego czasem, dla dobra zwiazku, trzeba obudzic w nim odrobinke niepewnosci. Oczywiscie trzeba uwazac, zeby nie przekroczyc pewnych granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexii Re: Kochani! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:57 spotkaj sie z kims tylko tak pogadac, a potem opowiadaj dlugo o tym Twojemu facetowi, bedzie myslal, ze rzeczywiscie bylo tak super, to go zacznie draznic izrozumie, ze jestes dla niego wazna. przy tym bedzie zazdrosny, bo nie chce Cie oddawac jakiemus tam od rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: Kochani! IP: *.sieradz.mediaclub.pl 16.05.03, 14:13 ojeju, nie rob tego specjalnie! ja po wydarzeniu z ubieglego tygodnia mam nauczke!!! sama sobie zrobilam na zlosc, ale fakt - doprowadzilam go do chorobliwej zazdrosci. Po prostu powiedzialam, ze spotkalam sie z moim bylym, ktory byl przejazdem w moim miescie. A oczywiscie to nie prawda, nie widzialam sie z nim od miesiecy! Juz nigdy tak nie postapie, moj ukochany tak sie wsciekl, ze nawet nie docenil mojej lojalnosci i uczciwosci (ze mu powiedzialam o spotkaniu, ktore sie nota bene nie odbylo). Nie odzywal sie caly dzien, ale przy okazji udowodnil swoje uczucie do mnie. Niezle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: Kochani! IP: *.sks.muni.cz 16.05.03, 15:25 Jak tak czytam ten post to zastanawiam sie czy nie powinien byc zmieniony w "jak w najlatwiejszy sposob zrazic sobie faceta, poujezdzac go psychicznie, albo stracic go bezpowrotnie". Jako facet napisze, ze wiekszosc rad wydaje mi sie po prostu glupia, co na szczescie pare dziewczyn zauwazylo (Bogu dzieki!). Mezczyzna tez czlowiek i ma jakies przezycia wewnetrzne, prawda? Czasem wam powiem, ze to wlasnie mezczyzni maja delikatniejsza konstrukcje psychiczna. Ciekawe, ze facetom nie przychodza do glowy takie pomysly aby pisac tego rodzaju posty, a inni faceci radza "ocieraj sie na jej oczach w cycata Jolke, w te co twoja dziewczyna tak jej chorobliwie nienawidzi". Jak byscie sie czuly? Dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: Kochani! 17.05.03, 10:34 Dzieki za adres menwallpaper.de teraz i ja bede miala sobie na co popatrzec! Niech zyje rownouprawnienie! Moze da sie obalic stereotyp, ze tylko oni lubia popatrzec i sa z tego wytlumaczeni-kobiety takze Odpowiedz Link Zgłoś