karolka2607 05.10.06, 13:34 Moze ktos wie jak zciagnac opcje do gadu gadu ktora pozwala na podglad prawdziwego statusu danej osoby szukalam w necie ale nei znalazlam wiem ze cos takiego jest prosze o pomoc z gory dzieki pozdrawiam karolka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniiatka Re: gadu gadu 05.10.06, 14:04 kiedys był taki program, aktualnie go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: gadu gadu IP: *.elsat.net.pl 05.10.06, 14:06 nigdy nie było i nie ma takiego programu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: gadu gadu IP: *.elsat.net.pl 05.10.06, 14:22 napewno masz na mysli power gg ktory pokazywal ostatnie polaczenie uzytkownika,nigdy nieszlo sprawdzic kogos kto mial status Niewidoczny ze jest akurat na gg wiec nie wprowadzaj w blad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noooo Re: gadu gadu IP: 84.38.160.* 06.10.06, 12:31 > akurat na gg wiec nie wprowadzaj w blad no własnie Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: gadu gadu 06.10.06, 12:37 chę chę ja ma taki program w nowej wersji gg, widze jak ktoś ma ustawione zaraz wracam a siedzi przy kompie albo ma niewidoczny a ja widze że jest dostępny :)))) tam sie pokazują poprostu dwa słoneczka :) nie wiem jak to ściągnąć, mąż mi to tu zainstalował :)))) och ja czegos nie wiecie to nie znaczy, że tego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: gadu gadu IP: *.elsat.net.pl 06.10.06, 12:41 Jakie dwa sloneczka? Chyba ze chodzi ci o te jedno duze jak klikniesz na info ale to tylko logo, cos ci sie chyba powmieszalo,te info w nowym gg dziala tak samo jak power gg pokazujac ostatnią wizyte ip i inne pierdoły,nie ma czegos takiego ze widzisz kogos ze jest na gg jak jest niedostepny i nie mow ze sie na tym nie znam bo troszke w tym siedze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum_bram Re: gadu gadu IP: *.asta-net.com.pl 06.10.06, 12:59 Wniosek jest prosty: należy sciągnąć Z internetu najnowszą wersję męża pani jonowo, a on wszystkim sie zajmie. Poprosze o link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: gadu gadu IP: *.elsat.net.pl 06.10.06, 13:09 tez chetnie skorzystam z linka skoro sa takie cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcymbałki Re: gadu gadu IP: *.gorzow.mm.pl 06.10.06, 13:47 wiecie co widze że was aż zżera gdy widzicie ze ktos nie przynaje wam racji, i ja tez wam racji nie przyznam:) mój chłopak jest hakerem i tez mi tak cos zrobil w komputerzez z tym calym gg ze widze kto jest nparawde niedstepny a kto tylko udaje:) i zawsze demaskuje te osoby:)wiec nie pleccie głupot że tak sie nie da bo ja wiem bardzo dobrze że sie tak wlasnie da:)i co teraz? no proszę wyzyjcie sie toche na mnie i pojedzcie mi jakimis tekstami:) Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: gadu gadu 06.10.06, 14:09 o jezu siedzisz ale ciekawe w czym..... mam taki program który mi pokazuje całą listę z gg i obok dwa słoneczka jedno ustawione przez tą osobę a drugie adekwatne do statusu rzeczywistego :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: gadu gadu IP: *.elsat.net.pl 06.10.06, 14:13 To podaj prosze nazwe tegoż programu bo jak nie masz nic na poparcie swoich słow to raczej w to nie uwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: gadu gadu 06.10.06, 14:16 na tym mi akurat nie zależy :) nie ma to nazwy bo to jest taka nakładka hakerska :) mam tylko niezłą zabawę :) lubię madrali którzy jak czegos nie iwedzą to już to jest nie możliwe... typowy facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: gadu gadu IP: *.elsat.net.pl 06.10.06, 14:20 nakładka hakerska lol To hakuj sobie dalej,a z drugiej strony to nawet jakby bylo to co Ci to daje...? Jezli ktos sobie siedzipod statusem niewidoczny widac tak chce i nie chce akurat z kims tam rozmawiać,chyba ma do tego prawo Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: gadu gadu 06.10.06, 14:28 ma prawo.... ja tego nie kwestionuje, chodzi o sam fakt, jest taki program i dyskusja jest zbędna. To poprostu taka ciekawostka... nie nagabuje nikogo korzystając z tego :). chyba że mam bardzo ważną sprawę do siostry czy przyjaciółki, to wiem, że są tylko sie ukrywają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum_bram Re: gadu gadu IP: *.asta-net.com.pl 06.10.06, 17:38 A męża siłą weżmiemy!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: gadu gadu 06.10.06, 19:58 przydaloby mi sie cos takiego :-) mozesz sie go wypytac o to? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prowokatorkatwojazmora Re: gadu gadu 06.10.06, 21:09 i co ma z tego demaskowania? satysfakcję? dziecinada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja klaudiusz Re: gadu gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 10:33 >mój chłopak jest hakerem :] Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: gadu gadu 06.10.06, 20:39 "nl" nie wmawiaj mi bzdur!Chyba wiem co mowie. Owszem najpierw sciagalo sie power gg w którym istotnie byla opcja czytania statusu, ale nieskuteczna! Natomiast poza power gg sciagalo sie jeszcze kolejny program i wtyczki. I po zainstalowaniu tej calej zabawy wszystko działało prawidłowo!!!Bo sprawdzałam i zawsze sie zgadzało. Ale to bylo dobrze ponad pol roku temu wiec niewazne i nieistotne już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: gadu gadu IP: *.lanet.net.pl 07.10.06, 14:03 SCIAGNIJCIE SOBIE LUDZIE KONNEKTA. DZIALA JAK GG A JEST 100000000 RAZY LEPSZY ;] Odpowiedz Link Zgłoś