milli2 06.10.06, 17:50 Pytanie do facetów ale nie tylko. Co myslą, czują faceci chwile po seksie... Dlaczego niektórzy przytulają i całują swoje partnerki a inni odwracają sie i zasypiają albo ubierają i stają się nie czuli? Wytłumaczy to ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: albert Re: 5 min po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:37 bo sie nam już nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejla Re: 5 min po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:00 czyli wniosek ze sympatyczni i słodcy jestescie jak wam sie chce, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: 5 min po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:16 > Co myslą, czują faceci chwile po seksie... Bylo niezle, ale teraz, qrka, spadaj mala, bo spac mi sie chce... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: 5 min po... 06.10.06, 20:26 Ci co je caluja i przytulają - miłość Ci co usypiają - obojętność Ci co wstaja i sie ubieraja - ruchnięcie dla sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: 5 min po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:30 dokładnie tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward Re: 5 min po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:30 a ci co tylko zapinają rozporek? Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_wody Re: 5 min po... 06.10.06, 21:25 jak to dobrze ze moj mezczyzna " po " zajmuje sie mna, przytula, caluje, cieszy sie mna, uwielbiam gdy potem zasypiamy wtuleni do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fillip Re: 5 min po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 22:48 a wiecie co kobieta robi po seksie? - przeszkadza! hahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
thereason Re: 5 min po... 06.10.06, 23:38 To nie jest regułą...Mnie nie interesuje co jest po sexie bardziej co było przed i w trakcie... Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: 5 min po... 08.10.06, 13:05 A ja sama zasypiam... więc nie mamy problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) A ja tam lubię po sexie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:09 ... gładzić delikatnie partnerke po piersiach, tak delikatnie opuszkami palców i rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać :) Pozdro dla wszystkich delikatnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: A ja tam lubię po sexie ... 09.10.06, 22:58 wow szkoda ze nie jestes moj.. malo jest juz na swiecie takich wspanialych facetow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: A ja tam lubię po sexie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:29 nic straconego :D, co ty nie dopieszczona jesteś (wrrrrrrrr) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: A ja tam lubię po sexie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:44 a to przepraszam ... (dobrze że moja nie wie co wypisuję na forum, ale z drugiej strony dzięki forum wiem co kobiety oczekują od faceta) Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: 5 min po... 09.10.06, 23:44 aha bym zapomniala:) nie zadaje sie z zajetymi mezczyznami:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: 5 min po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:46 a ja z zajętymi kobietami (można porządnie oberwać) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: 5 min po... 10.10.06, 17:24 no mozna mozna ale nie tylko od mojego faceta:P :=> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: 5 min po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 17:21 moj facet zazwyczaj zasypia ale wtylony we mnie,chyba to nic zlego?? Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: 5 min po... 10.10.06, 17:23 nie ma w tym nic zlego..to jest cudowne...i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: 5 min po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:17 a czy chrapie jak jest w ciebie wtulony :0 Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: 5 min po... 11.10.06, 15:20 nienawidze jak facet chrapie!to jest szczegol ktory juz na wstepie skresla faceta w moich oczach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciema Re: 5 min po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:40 To jakie jest zachowanie faceta po to jeszcze zależy od sytuacji:w nocy- odwraca sie plecami i zasypia(zawsze sie obraca), rano po przebudzeniu- leżymy dalej(nie obraca sie plecami i nie zasypia i nie przytula hihi), w ciagu dnia (gdy znalazła sie chwila wolnego)-po skończonej robocie ubiera sie i wychodzi z pokoju(tuz za nim ja) ...więc co to znaczy:-)... Odpowiedz Link Zgłoś
titona Re: 5 min po... 12.10.06, 19:48 poniewasz sa mniej wrazliwsi! i ze wzgledu na roznice plci maja inne potrzeby! zadowoli swoja potrzebe i juz czuje sie dobrze! my jestesmy "uci-puci" potrzebujemy na koniec :bylo cudnie! i wlasnie w tedy czujemy sie zadowolone, ale wierz mi ci ktorzy przytulaja- robia to ,poniewaz wiecza ze sprawia nam tym przyjemnosc!! i to jest super .Bo nie latwo jest, odkryc zakamarki potrzeb naszego partnera.............a ten ktory sie odwraca i milcz<y to-przykro mi bardzo ale...nie jest warty Kochania! Odpowiedz Link Zgłoś
atena42 Re: 5 min po... 12.10.06, 21:24 bardzo możliwe chociaż nie zawsze.Ale to jest dla kobiety dość stresujące jeżeli facet sie potem odwraca ... Odpowiedz Link Zgłoś
atena42 Re: 5 min po... 12.10.06, 21:35 no niestety,mżczyźni są tak skonstruowani, że w ich głowach nie mieszczą si informacje na temat tego jak drugiej osobie sprawić przyjemnośćsama wiem z doświadczenia że jeżeli czegoś chcą to potrafią być mili.taki nasz los że jesteśmy na nich skazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) kobieto. ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:29 ... sama sie zaspokój:) , jak tak do niczego ci mężczyzna nie jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś