Dodaj do ulubionych

Kobieta a wytrysk

31.10.06, 14:53
Czy kobieta czuje ze mezczyzna ma wytrysk i czy sam wytrysk sprawia kobiecie przyjemnosc? jak to jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: JotkaBe Re: Kobieta a wytrysk IP: *.gorzow.mm.pl 31.10.06, 15:29
      nie jest to bardzo mocno odczuwalne ale czuje sie i jest to mile:) cieple a poza
      tym dla mnie to cos pieknego:)
      • trypel Re: Kobieta a wytrysk 31.10.06, 16:50
        Ciepłe?? KIedy sperma o temperaturze 36,6 znajdzie się wewnątrz Twojego ciała o
        tempereturze 36,6 to odczuwasz ciepło???? Chyba że partner ma gorączkę... tak ze
        40 stopni to wtedy jest szansa poczuć temperaturę :):):):)
    • krokiecica Re: Kobieta a wytrysk 31.10.06, 16:44
      Hmmm... ja wytrysk u partnera raczej odczuwam, poprzez obserwowanie jego reakcji
      <np. spowolnienie lub zaniknięcie ruchów frykcyjnych>..., a nie to co się dzieje
      "we mnie"...

W każdym razie w moim przypadku, nie działa to w żaden sposób stymulująco. A czy
      przyjemne? Prawie nieodczuwalne, więc nie czerpię z tego powodu żadnej przyjemności.
      • Gość: kala Re: Kobieta a wytrysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:51
        Oj to współczuje, bo ja czuje i jest to najlepszy moment podczas całego zajscia
    • kade82 Re: Kobieta a wytrysk 31.10.06, 23:12
      Ja czuje nie sama spermę, a 'pompujące' ruchy prącia:) I to w dodatku tylko
      wtedy jak Mój Mężczyzna przestaje się we mnie poruszać. Ale i tak nawet jak
      tego nie czuję to i tak wiem, że TO się już zdarzyło- po ruchach zaraz przed...
      Szalenie miarowych...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka