wujo_prezio 31.10.06, 14:53 Czy kobieta czuje ze mezczyzna ma wytrysk i czy sam wytrysk sprawia kobiecie przyjemnosc? jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JotkaBe Re: Kobieta a wytrysk IP: *.gorzow.mm.pl 31.10.06, 15:29 nie jest to bardzo mocno odczuwalne ale czuje sie i jest to mile:) cieple a poza tym dla mnie to cos pieknego:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kobieta a wytrysk 31.10.06, 16:50 Ciepłe?? KIedy sperma o temperaturze 36,6 znajdzie się wewnątrz Twojego ciała o tempereturze 36,6 to odczuwasz ciepło???? Chyba że partner ma gorączkę... tak ze 40 stopni to wtedy jest szansa poczuć temperaturę :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: Kobieta a wytrysk 31.10.06, 16:44 Hmmm... ja wytrysk u partnera raczej odczuwam, poprzez obserwowanie jego reakcji <np. spowolnienie lub zaniknięcie ruchów frykcyjnych>..., a nie to co się dzieje "we mnie"... W każdym razie w moim przypadku, nie działa to w żaden sposób stymulująco. A czy przyjemne? Prawie nieodczuwalne, więc nie czerpię z tego powodu żadnej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Kobieta a wytrysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:51 Oj to współczuje, bo ja czuje i jest to najlepszy moment podczas całego zajscia Odpowiedz Link Zgłoś
kade82 Re: Kobieta a wytrysk 31.10.06, 23:12 Ja czuje nie sama spermę, a 'pompujące' ruchy prącia:) I to w dodatku tylko wtedy jak Mój Mężczyzna przestaje się we mnie poruszać. Ale i tak nawet jak tego nie czuję to i tak wiem, że TO się już zdarzyło- po ruchach zaraz przed... Szalenie miarowych...;) Odpowiedz Link Zgłoś