tygrysek0505 06.11.06, 10:53 wiem ze kazdy facet to lubi... ale jak czesto To im robicie? robicie to zawsze do konca? no i połykacie sperme czy nie? jesli nie, to co z nia robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patii Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: 87.204.65.* 06.11.06, 11:04 tak ciagne czesto swojemu facetowi bo lubie i polykam sperme.a nastepnym razem nazywaj rzeczy po imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:08 jak zasluzy to czesto jak nie to nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilla Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:07 nie . prawie nigdy, a jak juz to tylko 20 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: *.ztpnet.pl 06.11.06, 11:25 Ale To to znaczy co? Pierogi ruskie do ku..? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek0505 Re: czy często robicie TO swoim facetom?? 06.11.06, 11:31 jeśli nie wiesz to Ci współczuje:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: *.ztpnet.pl 06.11.06, 17:35 > jeśli nie wiesz to Ci współczuje:p Tutaj nie ma powodu do wspolczucia. PS. Lykaj sperme. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1984 Re: czy często robicie TO swoim facetom?? 06.11.06, 12:05 ja połykam, nie wiem co w tym strasznego... Uwielbiam tak pieścić mojego chłopaka i nie mam nic przeciwko by jego sperma zalewała mi usta, a przed połykiem nie mam żadnych oporów, lubię to nawet, ale to jeszcze zalezy od konkretnego faceta, każdy smakuje inaczej... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: czy często robicie TO swoim facetom?? 06.11.06, 16:05 hehe.. wrrrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
abckopciuszka Re: czy często robicie TO swoim facetom?? 06.11.06, 18:02 wcalenietakimaly napisał > Szkoda marnowac taki cenny produkt. Moja dziewczyna drzyzga sperma ziemniaki > lub kluski. Pycha. Albo ty jesteś debil albo twoja dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimfomanka Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:33 3 razy dziennie do końcca,bez połykania!!!! he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: 195.116.43.* 12.11.06, 12:21 Ja robie to mojemu chlopakowi kiedy mam na to ochote nie za kazdym razem i nie zawsze do konca!Lubie to robic bo go Kocham mocno i nikomu innemu tego bym nie zrobila bo to jest oparte na miłości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: 83.16.174.* 07.11.06, 20:00 czy wy tez robicie to razy dziennie? nie za dobrze maja z wami wasi chłopcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena21 Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:03 Robię mu to bardzo często. Zbieram w usta, potem wypluwam do słoika, trzymam słoik w lodówce i jak przyjdą goście to staram sie serwować takie mleczne koktajle ze spermą mojego faceta. Oczywiście nie mówię o tym gościom. Bardzo mnie to kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek0505 rena chyba żartujesz?... IP: 83.16.174.* 07.11.06, 22:38 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: rena chyba żartujesz?... IP: *.ztpnet.pl 07.11.06, 22:41 Ona mowi powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: czy często robicie TO swoim facetom?? 07.11.06, 23:24 jak mnie smieszy jak ktos pisze TO zamiast normalnie i po ludzku nazwac jakies czynnosci. powiedzmi jak czesto robisz TO i czy czesto TO nie sprawia tobie TEGO? dziecko skoro nie doroslas do tego,zeby pewne rzeczy nazywac po imieniu to moze lepiej sie za TO nie bierz bo jeszcze powiekszysz juz i tak dosc spory klub dzieci rodzacych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 ty robisz to po co pytasz 08.11.06, 13:59 kolejne sfrustrowane dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek0505 do libertine IP: 83.16.174.* 08.11.06, 14:10 nie jestem dzieckiem. jesli myslisz ze jestes taka dorosla i wszystko wiesz to bardzo sie mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: do libertine 08.11.06, 15:42 A gdzie jest napisane,ze ona uwaza sie za dorosla i wszystko wiedzaca? oj dziecinko nadinterpretacja tobie nie sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 gosiaczek0505 08.11.06, 18:07 jesli zadajesz tak beznadziejne pytania to wybacz ale jestes dzieciaczkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: czy często robicie TO swoim facetom?? 08.11.06, 22:13 hmm co my robimy z sperma?kladziemy sobie ja na twarz podobno dziala niezle na zmarszczki..a i bym zapomniala ananasy tez sa dobre..te duze i te mniejsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: *.timplus.net 10.11.06, 21:40 takkk! Bardzo często ciągne druta swojemu facetowi! Jest różnica między ciągnięciem druta a robieniem loda, każdy wie jaka, mamy nawet taki nieformalny zwyczaj (tzn nie umawialiśmy sie ale tak się przyjęło) że po każdej takiej akcji coś od niego dostaję, perfumy, bluzkę itp. fajnie bo nie musze prosić rodziców o kase bo on mi daje, a sama jeszcze ie pracuje bo mam dopiero 19 lat. Kocham go i uważam że swojemu facetowi mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 jaka jest ta różnica? 10.11.06, 21:43 między robieniem loda a ciągnięciem druta? Niech mnie ktoś oświeci?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jaka jest ta różnica? IP: *.timplus.net 11.11.06, 17:18 loda robi amatorka, robi go tak samo jak liże loda na patyku. Ciągnięcia druta to juz wyższa szkoła jazdy czyli szybka, ostra jazda z rezultatem zaje*** i natychmiastowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jaka jest ta różnica? IP: *.timplus.net 12.11.06, 17:28 ależ proszę bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: czy często robicie TO swoim facetom?? 11.11.06, 12:29 fajnie podkreslilas "TO"-podoba mi sie to ze starasz sie nie uzywac slowa..x Odpowiedz Link Zgłoś
irazu1 Re: czy często robicie TO swoim facetom?? 11.11.06, 19:53 mysle ze tutaj w gre wchodza tez uczucia kochasz faceta i to od ciebie zalezy czy chcsz mu to robic czesto czy nie ale jesli chodzi o to by zrobic to z zakonczeniem w buzi to jest to jak dla mnie ponizenie dla kobiety tak jakby byla dziwka Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: czy często robicie TO swoim facetom?? 11.11.06, 23:01 a dlaczego tak uwazasz?robienie loda nie jest?ale polykanie juz jest..hmm wytlumaczcie mi to? Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Re: czy często robicie TO swoim facetom?? 12.11.06, 12:42 Regularnie - 5 razy dziennie swojemu facetowi, 2 razy sasiadowi z naprzeciwka i raz dziennie listonoszowi. Nieregularnie jeszcze inkasentowi z elektrowni jak sie nawinie. O taka odpowiedz ci chodzilo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heartbeathc Re: czy często robicie TO swoim facetom?? IP: *.debacom.pl 12.11.06, 14:21 JA uwielbiam jego penisa i uwielbiam patrzeć jak z zamknietymi oczami uśmiecha się delikatnie . i uwielbiam jak mruczy wtedy slodziutkie 'mmmmmm' czuje sie wtedy bardzo podniecona , czuje satysfakcje :) i często czasem z, polykiem a czasami bez. zalezy wszystko .ale wole by skonczyl we mnie juz ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś