domiwika 11.11.06, 00:49 co o nim sądzicie. napiszcie wszystkie za i przeciw, dlaczego lubicie albo unikacie jak ognia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.t.tapmann jest do dupy 11.11.06, 00:50 Nie podoba mi się. Wolę lizać patelenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mysleze Re: jest do dupy 11.11.06, 09:11 A jak sie ktos kocha sie w innej pozycji niz misjonarska to powienien byc zgloszony natychmiast do LPR i w trybie przyspieszonym spalony na stosie.Niby zbuntowany a jedzie zasciankiem nie wiesz co tracisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: jest do dupy 11.11.06, 10:35 duzo straci... nie będzie miała takiej rozjechanej d*upy jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: jest do dupy 11.11.06, 10:36 szanowanie swoich uczuć i odczuć nazywasz zaściankiem, to co ty nazywasz nowoczesnością ?? sex grupowy w miejscu publicznym z wizją na żywo w TVN24 ?? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: jest do dupy 11.11.06, 10:37 sprostowanie TVN by się tym nie zajął :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duża Twarda Laska Od anala wolę orala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:37 . Odpowiedz Link Zgłoś
domiwika Re: sex analny 11.11.06, 11:36 dzięki za odp. ale chciałabym żebyście konkretnie napisali dlaczego uprawiacie taki sex albo dlaczego nie robicie tego Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: sex analny 11.11.06, 11:58 nie uprawiam takiego rodzaju seksu bo nie kieruje sie w tylko w zyciu chorymi zadzami,mam swoje uczucia i zasady,szanuje sie i nawet tego nie sprobuje bo nie chce zeby ucierpialo na tym moje cialo i dusza.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: sex analny 11.11.06, 12:37 nic dodać i nic ująć :) podpisuje się pod zbuntowanym aniołem seks jest piękny,cudowny i daje wiele satysfakcji ale ból i późniejsze konsekwencje cielesne (nie trzymanie kupci,hemoroidy itepe) nie są tego warte, poza tym nie chce próbować bo to mi się wydaje okropne ehhh bleeeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:46 to jest sex dla gejów, a wiecie dlaczego tyle normalnych facetów wchodzi w związki z gejami bo ponoć w odbycie znajduje sie punktG męzczyzny i przezywaja wtedy naprawde niezapomniane chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: sex analny 16.11.06, 10:42 Jak myslisz dlaczego geje uprawiaja anal? Bo facet ma jedna dziure i jest nia tylek. Anal jest takim samym seksem dla hetero jak i homo. Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Re: sex analny 11.11.06, 12:49 Bardzo przyjemny i dostarcza obu stronom super przezyc. Tylko facet musi umiec go uprawiac. Niestety faceci mysla, ze anal to tylko zapakowanie fredka w tylek dziwczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozyrys Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:14 qnegunda napisała: > Bardzo przyjemny i dostarcza obu stronom super przezyc. przeżyc na poziomie fizjologicznym, jeśli ktoś traktuje seks w ten sposób, to jest jeszcze pare "fajnych " pomysłów w tej dziedzinie z jedzeniem kału włącznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozyrys Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 16:12 ja nie, ale ty jako zwolenniczka "super przeżyć" koniecznie powinnaś spróbować, osoby, które to robią zapewniają , że to niezwykle podniecające i że sprawia im to nieziemską przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: sex analny IP: 80.54.169.* 11.11.06, 17:00 Najpierw przyjemnośc a pozniej wizyty u proktologow i popuszczanie kału w majty i oby na tym sie skonczyło. Miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: sex analny 11.11.06, 17:53 intrygowal mnie seks analny dlatego raz spróbowałam, ale przedtem sporo sie naczytalam o wrazeniach i przezyciach innych kobiet, bylo spoooro pozytywnych ocen; pokusilo mnie to i sprobowalam... wrazenia? MASAKRA! nawet nie pozwolilam mu calkiem "wejsc" jak poczulam ten ból, momentalnie sie wycofalam i uznalam ten rodzaj seksu za zakonczony :) oczywiscie moj chlopak jeszcze mnie namiawal, pokazywal stronki, w ktorych dokladnie jest opisane jak to zrobic, chcial sprobowac jeszcze raz wg polecen, ale absolutnie sie nie zgodzilam i nigdy wiecej nie zgodze Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Re: sex analny 14.11.06, 11:27 No nie... Najpierw wyslij faceta zeby sobie poczytal jak ma przygotowac kobiete i co zastosowac zanim wepchnie swojego sprzeta w odbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juan Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:38 qnegunda napisała: > wepchnie swojego sprzeta w odbyt Boże, jakie to romantyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: sex analny 14.11.06, 14:41 o to sie nie martw, wszystko co bylo potrzebne, z pewnoscia bylo przygotowane Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Re: sex analny 14.11.06, 17:37 Jak mozna bylo przeczytac nie. Moze jak bedzie probowal z nastepna to juz bedzie wiedzial jak sie przygotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: sex analny 16.11.06, 10:36 oj biedne pesymistki, tylko zazdroszcza tym, ktore znalazly swoje skarby. z takim nastawieniem pewnie zaden was nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: sex analny 16.11.06, 10:43 Akurat misiek to facet i to dobrze znajacy realia zycia. > oj biedne pesymistki, tylko zazdroszcza tym, ktore znalazly swoje skarby oj biedne naiwniaczki, zyja nieswiadome tego ze moga zostac same jak nie dadza facetowi wszystkiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: sex analny 16.11.06, 10:57 jesteście żałośni :) nawina raczej nie jestem, a może.. czasem... :) ale jeśli chodzi o mojego skarba,jestem go w 100% pewna i nikt swoimi beznadziejnymi poglądami nie zmieni mojej pewności, to że wy tacy jesteście i obracacie się w takim towarzystwie, nie znaczy że tak jest wszędzie :) a wierzcie mi-nie jest. mój facet ma ode mnie wszystko czego pragnie, a seks analny (który tez ode mnie dostał, choc nie do końca...) narazie jest zamknietą sprawą. cóż... współczuję waszym kobietom... Tylko kretynki daja facetom wszystko tylko po to by on z nimi zostal Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: sex analny 16.11.06, 12:22 pupciulka napisała: > cóż... współczuję waszym kobietom... Tylko kretynki daja facetom wszystko > tylko po to by on z nimi zostal masz rację bo tylko kretynka "daje" facetowi... a w normalnym przypadku to sprawiamy sobie wspólną przyjemność, której granice rozszerzamy w miarę nabywanych doświadczeń... tylko problem w tym, że nie wszyscy chcą/umieją czegoś nowego doświadczyć... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: sex analny IP: *.proxy.aol.com 18.11.06, 08:34 Re: sex analny Autor: pupciulka Data: 11.11.06, 17:53 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- intrygowal mnie seks analny dlatego raz spróbowałam, ale przedtem sporo sie naczytalam o wrazeniach i przezyciach innych kobiet, bylo spoooro pozytywnych ocen; pokusilo mnie to i sprobowalam... wrazenia? MASAKRA! nawet nie pozwolilam mu calkiem "wejsc" jak poczulam ten ból, momentalnie sie wycofalam i uznalam ten rodzaj seksu za zakonczony :) oczywiscie moj chlopak jeszcze mnie namiawal, pokazywal stronki, w ktorych dokladnie jest opisane jak to zrobic, chcial sprobowac jeszcze raz wg polecen, ale absolutnie sie nie zgodzilam i nigdy wiecej nie zgodze Na drugi raz jak bedzie cie namawial kup w sex shopie sztucznego "wacka" i powiedz, ze ty najpierw wsadzisz jemu w dupala a on ci opowie o swoich odczuciach. Bacznie uwazaj czy sie w trakcie zwija z bolu DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Ilona Re: sex analny IP: *.debacom.pl 12.11.06, 14:48 ja miałam dokładnie tak jak Pupciulka. z tym , że mój facet stwierdził , że nawet główki nie wsadził :/ dziwnie sie potem czulam cała się trzęsłam a on mnie przepraszał i z tego powodu też było mi głupio ... potem bolało mnie tam przez 3 dni. Ale chce spróbiwać jeszcze raz [ale z jakims lubrykatem ,żelem - a nie śliną] tylko boje się , albo wstydzę tego że może on tam napotkać coś hmm no wiadomo co :P i to mnie bardzo hamuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabara191 sex analny IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.11.06, 15:08 oliwka do tego jest niezawodna a jak chlopak jest przy tym delikatny i czuly to nie jest wcale tak zle, seks analny moze byc rowniez przyjemny ale jest to calkiem inny rodzaj przyjemnosci niz przy tradycyjnych zblizeniach:) i nie polecam tego rodzaku seksu dla niezdecydowanych dziewczyn ktorym sie wydaje ze to cos zlego , jesli dziewczyna chce sprobowac to musi tego naprawde chciec i byc tego pewna. A jesli niektore spodziewaja sie po tym jakis super orgazmow to niestety moga soie niemile zaskoczys. A le sprobowac warto:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
spokoloko4 Re: sex analny 12.11.06, 16:18 nie sprobowalam jescze ale mam zamiar bo mojego chlopaka strasznie to kreci a ja nie widze w tym nic zlego. zabrzmi to troche zalosnie ale to taki rodzaj prezent z milosci, a sama jestem bardzo tego ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ania Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:04 hm..robimy to z mężem choc ostatni juz dlugo nie, bo jestem w ciazy:P , ale jesli mam byc szczera to juz za tym tesknie- jest sopx, jak jest oliwka lub krem no i obowiazkowo prezerwatywa...:) warto sprobowac a jesli chodzi o wybor pomiedzy analem a oralem to oba sa ok, jesli robimy to z osoba kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa ile jeszcze? IP: 62.233.178.* 13.11.06, 16:06 ile jeszcze razy ktos zada takei pytanie? mam propozycje poszukaj w internecie fachowej literatury bo ianczej poznasz opinie innych - i pol biedy jesli inni beda mieli takie doswiadczenia i wypowiedza sie powaznie ale jesli trafisz na ciemnogrod niczego ciekwego sie nie dowiesz tylko samych bzdur ze nie bedziesz trzymac kupy itp, a to nie jest prawda ale niektorzy nie chca o tym wiedziec co do samego sexu jest przyjemny ale odpowiednio oprawiony nic na sile itd ale mimo wszyskto odsylam do literatury ja uprawiam bo lubimy ale jesli nie chce to nie i juz wszystko zalezy ode mnie i oczwiscie od stopnia podniecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: ile jeszcze? IP: 80.54.176.* 14.11.06, 09:32 Nie wiem czy nie czytacie ulotek, ale pisze, że prezerwatywy się nie łączy m.in. z oliwkami itp.! Więc ja to robicie? My próbowaliśmy do tej pory bez prezer. i bardzo powolutku. Gdy jest się odprężonym to nie potrezbny żaden lubrykant i jest milutko;)! Odpowiedz Link Zgłoś
stefex Re: ile jeszcze? 15.11.06, 19:06 Oliwek i innych oleistych substancji nie mozna stosowac z prezerwatywa bo naruszaja jej strukture i plemniki moga sie przedostac :) A teraz zadaj sobie pytanie: Przed czym gumka ma zabezpieczac podczas seksu analnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Kasia Re: ile jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 08:30 oj stefex nie bądź taki/-a okrutny/-a;-) Aguś chciała dobrze a wyszło jak zwykle;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stefex Re: ile jeszcze? 16.11.06, 12:39 Nie mialEM takiego zamiaru mila Kasiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agus stefex IP: 80.54.176.* 16.11.06, 11:09 stefex napisał: > Oliwek i innych oleistych substancji nie mozna stosowac z prezerwatywa bo > naruszaja jej strukture i plemniki moga sie przedostac :) Naucz sie czytac ze zrozumieniem! Ktoras napisała, że uzywa gumek i oliwki, wiec zapytalam jak to mozliwe skoro nie powinno sie uzywac oliwek!? >A teraz zadaj sobie > pytanie: Przed czym gumka ma zabezpieczac podczas seksu analnego? Nie przeczytales, iz napisalam, ze ja nie uzywalam ze swoim partnerem prezerwatywy??!! Litosci, nauczcie sie czytac!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefex Re: stefex 16.11.06, 12:38 Wiec ja Ci odpowiedzialem jak to mozliwe, ze uzywaja oliwki i prezerwatyw. Po prostu oliwka szkodzi w taki sposob ktory przy seksie analnym nie ma najmniejszego znaczenia - prezerwatywa pod wplywem oliwki traci wlasciwosci antykoncepcyjne. Po prostu sie nie zrozumielismy, wybacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: sex analny IP: *.proxy.aol.com 18.11.06, 08:42 Re: sex analny Autor: Gość: gosc Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 13.11.06, 14:04 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- hm..robimy to z mężem choc ostatni juz dlugo nie, bo jestem w ciazy:P , ale jesli mam byc szczera to juz za tym tesknie- jest sopx, jak jest oliwka lub krem no i obowiazkowo prezerwatywa...:) warto sprobowac a jesli chodzi o wybor pomiedzy analem a oralem to oba sa ok, jesli robimy to z osoba kochana! Najlepiej zrobic to po kolei najpierw anal /bez prezerwatywy/ a zaraz potem oral supppper DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: sex analny IP: 217.168.193.* 22.11.06, 10:08 > Najlepiej zrobic to po kolei najpierw anal /bez prezerwatywy/ a zaraz potem > oral supppper DDDDDDD Kreci to ciebie? Polykanie rodzynek z aromatem tylka musi byc zarabiste, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: sex analny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 01:08 może to dziwne pytanie, ale dlczego konieczna jest prezerwatywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:59 Gość portalu: kola napisał(a): > może to dziwne pytanie, ale dlczego konieczna jest prezerwatywa? żeby potem mały nie śmierdział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:52 ja tez chciałam spróbowac z ciekawości, mojego byłego chłopaka to bardzo kreciło, i chciał ze mna to zrobic ale do niczego nie doszło bo strasznie mnie bolała, Dlaczego?nie mam hemoroidów:) Odpowiedz Link Zgłoś
ssaalleemm Re: sex analny 14.11.06, 16:29 Ja dojrzewam a mój partner wszelkie decyzje szanuje i nie przymusza. Dojrzewam już od dwóch lat - możliwe, że wkrótce dojrzeję [czuję, że pragnę tego po prostu] i wiem, że będzie to cudowne, bo seks z moim facetem jest zawsze cudowny mimo, że jesteśmy już "wiekowym" związkiem, bo minęło nam wspólnych 15 lat. Jesteśmy z tych, którzy lubią szaleć a łóżko jako takie jest nam obce - są ciekawsze miejsca dla naszych zabaw (a w łóżku się śpi). Nie uznajemy gry wstępnej krótszej niż mniej więcej 2 godziny choć oboje jesteśmy długodystansowcami w tym zakresie i im dłużej tym lepiej - niestety ograniczenia czasowe.. Mamy świadomość, że słusznie nazywamy się ze śmiechem na ustach "maniakami seksualnymi" ale skoro tak nam obojgu dobrze? Nic nikomu złego nie robimy przecież. Przy seksie analnym nie będę czuła żadnego bólu - mam raczej barierę psychiczną. Wg mnie istotą udane seksu analnego jest niesamowite podniecenie partnerki - wtedy nawet środki typu oliwka nie są potrzebne. A mnie mój partner podnieca nawet wtedy kiedy zadzwoni z miasta, bo nie umie nie powiedzieć czegoś pikantnego:-) My oboje w zasadzie ciągle jesteśmy podnieceni - i to jest cudowne. Kiedyś w ramach naszych igraszek zaszaleliśmy tak, że ja przypadkiem zupełnie usiadłam na nim tak, że penis wszedł w mój odbyt (nie to było moim zamiarem!!) - wyjęłam go spokojnie bo psychicznie - co podkreślam - nie jestem gotowa ale bólu żadnego nie czułam. Jeśli rzeczywiście jesteśmy "maniakami seksualnymi" to życzyłabym każdemu takiego seksu jaki jest w naszym związku, ale to trzeba bardzo, bardzo pielęgnować. My już dość dawno przekroczyliśmy czterdziestki i wierzymy, że nasze cudowne "opętanie" trwać bedzie jeszcze jakies co najmniej 20 lat - tak sobie życzymy, ale i dla nas, dla każdego z nas seks był zawsze bardzo ważny. Dla każdego z nas to drugi związek - wolny, bo taka nasza decyzja. Pierwsze związki to były małżeństwa - zupełnie nieudane pod wieloma względami. Odpowiedz Link Zgłoś
martasoft Re: sex analny 14.11.06, 19:21 Boze... jedni lubia inni nie :) ja akurat naleze do tej pierwszej kategorii lubie anala, uprawiamy anala i nie uwazam tego za cos brzydkiego, zboczonego < moze w db znaczeniu tego slowa tak... ;> > a i najwazniejsze jest to ze sprawia to wiele przyjemnosci mojemu Kochanemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ko-te-k Re: sex analny 20.11.06, 19:30 J alubie bo przede wszystkim mi to sprawia duzo przyjemnosci:) i Jemu tez:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20-to latek Re: sex analny IP: 80.54.169.* 18.11.06, 15:58 ssaalleemm napisała: Takie stare kobity tez to robia?Przeciez z taką babcia to dla faceta musi byc obrzydliwe?Wspólczuję mu. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaalleemm Re: sex analny 20.11.06, 21:03 Gość portalu: 20-to latek napisał(a): > Takie stare kobity tez to robia?Przeciez z taką babcia to dla faceta musi byc > obrzydliwe?Wspólczuję mu. Ochhh, ależ ten dziadek bawi się w ten sposób z doświadczoną i perfekcyjną w zakresie uprawiania seksu babcią!! Babcia też nie bawi się tak z dziarskim 20- tolatkiem, często z przedwczesnym wytryskiem, jakąś bezradnością, bez fantazji połączonej z finezją, bez głębszego i wieloletniego doświadczenia, bez znajomości mapy kobiecego ciała, bez pozycji tak zawodowej jak i materialnej, z bliżej nieokreśloną przyszłością, być może z nudnymi pieluszkami - ta babcia już kiedyś kiedyś przeszła przez taki związek i dziś stawia na inne walory a i ten dziadek stawia na takie same.. :-) Ten dziadek też już kiedyś doświadczył młodzieńczego seksu i nie najlepsze zachował wspomnienia a nadto wie, że ta babcia nie jest z nim dla jego warunków materialnych w tym zasobności portfela - tylko dla niego, co gdyby partnerką jego była 20-tolatka mogłoby być raczej trudne. Poza tym ten dziadek dumnie prezentuje swą partnerke i pokazuje tę babcie światu, ale nie obawia się, że w towarzystwie na widok pertnerki ktoś powie z uśmeichem: "Ależ pańska córka jest przystojną kobietą", co mogłoby zapewne dziadka wprawić w stan lekkiego zażenowania:-) Ta babcia bawi się tak z takim dziadkiem, który nie uskarża się na oziębłość partnerki, który czasem nawet i dwa razy dziennie osiąga orgazm doprowadzając tę babcię do tego samego, z takim dziadkiem, który wie, czego się po babci spodziewać i z którą temu dziadkowi jest cholernie dobrze pod każdym względem, nie tylko sztuki kochania:-) I ta babcia nie wyobraża sobie innego partnera dla swych zabaw, a ten dziadek podobnie - to do tej babci ten dziadek wysyła codziennie pikantne sms-y nie mogąc doczekać się wspólnych igraszek: wszak gdyby było inaczej dziadek poszedłby już dawno do 20-latki a babcia - do 20-latka, tylko... po co???? I w tym wszystkim istotne jest aby wszyscy byli szczęśliwi: i taka babcia z dziadkiem, i jeszcze starsza babcia ze starszym dziadkiem, i taki 20-latek z 20- latką:-) Wielkich sukcesów i wszelakiego zadowolenia w tym na płaszczyźnie genialnego seksu ta babcia życzy 20-tolatkowi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
neuroner Poopers 16.11.06, 16:13 Sprawdzcie Poopersa, sa dostepne w kazdym sexshopie, rozluzniaja zwieracze. Napisane jest tam, zeby go otworzyc i postawic w pokoju, ale najlepsze efekty daje wciaganie przez nos. Poza tym ma on "efekt uboczny" wzmaga doznania podczas orgazmu:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREDATOR Re: sex analny IP: *.chello.pl 17.11.06, 00:46 ja lubie very very Odpowiedz Link Zgłoś
minsi Re: sex analny 22.11.06, 16:17 jest całe forum o tym forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40489 a nawet ksiazke ostatnio widziałem w jednym seks szopie, ale po niemiecku a to mi obcy programowo język ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: sex analny IP: *.chello.pl 22.11.06, 21:12 lubiem dupogrzmoctwo !! Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: sex analny 22.11.06, 22:16 zacznijmy od tego ze nie ma zadnych za... Odpowiedz Link Zgłoś