Dodaj do ulubionych

sex analny

11.11.06, 00:49
co o nim sądzicie. napiszcie wszystkie za i przeciw, dlaczego lubicie albo
unikacie jak ognia
Obserwuj wątek
    • a.t.tapmann jest do dupy 11.11.06, 00:50
      Nie podoba mi się. Wolę lizać patelenkę.
      • zbuntowany_aniol2 Re: jest do dupy 11.11.06, 08:50
        seks analny jest dla gejow.
        • mysleze Re: jest do dupy 11.11.06, 09:11
          A jak sie ktos kocha sie w innej pozycji niz misjonarska to powienien byc
          zgloszony natychmiast do LPR i w trybie przyspieszonym spalony na stosie.Niby
          zbuntowany a jedzie zasciankiem nie wiesz co tracisz:)
          • dania_86 Re: jest do dupy 11.11.06, 10:35
            duzo straci...
            nie będzie miała takiej rozjechanej d*upy jak ty
          • dania_86 Re: jest do dupy 11.11.06, 10:36
            szanowanie swoich uczuć i odczuć nazywasz zaściankiem, to co ty nazywasz
            nowoczesnością ??
            sex grupowy w miejscu publicznym z wizją na żywo w TVN24 ??
            <lol>
            • dania_86 Re: jest do dupy 11.11.06, 10:37
              sprostowanie TVN by się tym nie zajął :D
        • qnegunda Re: jest do dupy 11.11.06, 12:46
          Fascynujace! Dlugo nad tym myslalas?
    • Gość: Duża Twarda Laska Od anala wolę orala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:37
      .
    • domiwika Re: sex analny 11.11.06, 11:36
      dzięki za odp. ale chciałabym żebyście konkretnie napisali dlaczego uprawiacie
      taki sex albo dlaczego nie robicie tego
      • zbuntowany_aniol2 Re: sex analny 11.11.06, 11:58
        nie uprawiam takiego rodzaju seksu bo nie kieruje sie w tylko w zyciu chorymi
        zadzami,mam swoje uczucia i zasady,szanuje sie i nawet tego nie sprobuje bo nie
        chce zeby ucierpialo na tym moje cialo i dusza.pozdr.
        • dania_86 Re: sex analny 11.11.06, 12:37
          nic dodać i nic ująć :) podpisuje się pod zbuntowanym aniołem
          seks jest piękny,cudowny i daje wiele satysfakcji ale ból i późniejsze
          konsekwencje cielesne (nie trzymanie kupci,hemoroidy itepe) nie są tego warte,
          poza tym nie chce próbować bo to mi się wydaje okropne ehhh bleeeh
          • Gość: bela Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:46
            to jest sex dla gejów, a wiecie dlaczego tyle normalnych facetów wchodzi w
            związki z gejami bo ponoć w odbycie znajduje sie punktG męzczyzny i przezywaja
            wtedy naprawde niezapomniane chwile.
            • jurek_dzbonie Re: sex analny 16.11.06, 10:42
              Jak myslisz dlaczego geje uprawiaja anal? Bo facet ma jedna dziure i jest nia
              tylek.
              Anal jest takim samym seksem dla hetero jak i homo.
    • qnegunda Re: sex analny 11.11.06, 12:49
      Bardzo przyjemny i dostarcza obu stronom super przezyc. Tylko facet musi umiec
      go uprawiac. Niestety faceci mysla, ze anal to tylko zapakowanie fredka w tylek
      dziwczyny.
      • Gość: ozyrys Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:14
        qnegunda napisała:

> Bardzo przyjemny i dostarcza obu stronom super przezyc.

przeżyc na poziomie fizjologicznym, jeśli ktoś traktuje seks w ten sposób, to
        jest jeszcze pare "fajnych " pomysłów w tej dziedzinie z jedzeniem kału włącznie
    • Gość: ozyrys Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 16:12
      ja nie, ale ty jako zwolenniczka "super przeżyć" koniecznie powinnaś spróbować,
      osoby, które to robią zapewniają , że to niezwykle podniecające i że sprawia im
      to nieziemską przyjemność
      • Gość: etna Re: sex analny IP: 80.54.169.* 11.11.06, 17:00
        Najpierw przyjemnośc a pozniej wizyty u proktologow i popuszczanie kału w majty
        i oby na tym sie skonczyło.
        Miłej zabawy.
    • pupciulka Re: sex analny 11.11.06, 17:53
      intrygowal mnie seks analny dlatego raz spróbowałam, ale przedtem sporo sie
      naczytalam o wrazeniach i przezyciach innych kobiet, bylo spoooro pozytywnych
      ocen; pokusilo mnie to i sprobowalam... wrazenia? MASAKRA! nawet nie pozwolilam
      mu calkiem "wejsc" jak poczulam ten ból, momentalnie sie wycofalam i uznalam
      ten rodzaj seksu za zakonczony :) oczywiscie moj chlopak jeszcze mnie namiawal,
      pokazywal stronki, w ktorych dokladnie jest opisane jak to zrobic, chcial
      sprobowac jeszcze raz wg polecen, ale absolutnie sie nie zgodzilam i nigdy
      wiecej nie zgodze
      • zbuntowany_aniol2 Re: sex analny 11.11.06, 22:58
        brawo za stanowczosc:)
      • qnegunda Re: sex analny 14.11.06, 11:27
        No nie... Najpierw wyslij faceta zeby sobie poczytal jak ma przygotowac kobiete
        i co zastosowac zanim wepchnie swojego sprzeta w odbyt.
        • Gość: Juan Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:38
          qnegunda napisała:

> wepchnie swojego sprzeta w odbyt

Boże, jakie to romantyczne...
        • pupciulka Re: sex analny 14.11.06, 14:41
          o to sie nie martw, wszystko co bylo potrzebne, z pewnoscia bylo przygotowane
          • qnegunda Re: sex analny 14.11.06, 17:37
            Jak mozna bylo przeczytac nie. Moze jak bedzie probowal z nastepna to juz
            bedzie wiedzial jak sie przygotowac.
            • pupciulka Re: sex analny 15.11.06, 08:53
              nie bedzie nastepnej :)
              • misiekka Re: sex analny 16.11.06, 10:17
                naiwna... kazda tak mowi...
                • pupciulka Re: sex analny 16.11.06, 10:36
                  oj biedne pesymistki, tylko zazdroszcza tym, ktore znalazly swoje skarby.

z takim nastawieniem pewnie zaden was nie chce
                  • jurek_dzbonie Re: sex analny 16.11.06, 10:43
                    Akurat misiek to facet i to dobrze znajacy realia zycia.

> oj biedne pesymistki, tylko zazdroszcza tym, ktore znalazly swoje skarby

oj biedne naiwniaczki, zyja nieswiadome tego ze moga zostac same jak nie dadza
                    facetowi wszystkiego.....
                    • pupciulka Re: sex analny 16.11.06, 10:57
                      jesteście żałośni :) nawina raczej nie jestem, a może.. czasem... :) ale jeśli
                      chodzi o mojego skarba,jestem go w 100% pewna i nikt swoimi beznadziejnymi
                      poglądami nie zmieni mojej pewności, to że wy tacy jesteście i obracacie się w
                      takim towarzystwie, nie znaczy że tak jest wszędzie :) a wierzcie mi-nie jest.
                      mój facet ma ode mnie wszystko czego pragnie, a seks analny (który tez ode mnie
                      dostał, choc nie do końca...) narazie jest zamknietą sprawą.
                      cóż... współczuję waszym kobietom... Tylko kretynki daja facetom wszystko
                      tylko po to by on z nimi zostal
                      • ewiku Re: sex analny 16.11.06, 12:22
                        pupciulka napisała:

> cóż... współczuję waszym kobietom... Tylko kretynki daja facetom wszystko
                        > tylko po to by on z nimi zostal

masz rację bo tylko kretynka "daje" facetowi...
                        a w normalnym przypadku to sprawiamy sobie wspólną przyjemność, której granice
                        rozszerzamy w miarę nabywanych doświadczeń...
                        tylko problem w tym, że nie wszyscy chcą/umieją czegoś nowego doświadczyć...

----------------------------------------------
                        Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem...
      • Gość: Daria Re: sex analny IP: *.proxy.aol.com 18.11.06, 08:34
        Re: sex analny
        Autor: pupciulka
        Data: 11.11.06, 17:53 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        intrygowal mnie seks analny dlatego raz spróbowałam, ale przedtem sporo sie
        naczytalam o wrazeniach i przezyciach innych kobiet, bylo spoooro pozytywnych
        ocen; pokusilo mnie to i sprobowalam... wrazenia? MASAKRA! nawet nie pozwolilam
        mu calkiem "wejsc" jak poczulam ten ból, momentalnie sie wycofalam i uznalam
        ten rodzaj seksu za zakonczony :) oczywiscie moj chlopak jeszcze mnie namiawal,
        pokazywal stronki, w ktorych dokladnie jest opisane jak to zrobic, chcial
        sprobowac jeszcze raz wg polecen, ale absolutnie sie nie zgodzilam i nigdy
        wiecej nie zgodze

Na drugi raz jak bedzie cie namawial kup w sex shopie sztucznego "wacka" i
        powiedz, ze ty najpierw wsadzisz jemu w dupala a on ci opowie o swoich
        odczuciach. Bacznie uwazaj czy sie w trakcie zwija z bolu DDDDDD
    • Gość: Ona Ilona Re: sex analny IP: *.debacom.pl 12.11.06, 14:48
      ja miałam dokładnie tak jak Pupciulka. z tym , że mój facet stwierdził , że
      nawet główki nie wsadził :/ dziwnie sie potem czulam cała się trzęsłam a on
      mnie przepraszał i z tego powodu też było mi głupio ... potem bolało mnie tam
      przez 3 dni. Ale chce spróbiwać jeszcze raz [ale z jakims lubrykatem ,żelem - a
      nie śliną] tylko boje się , albo wstydzę tego że może on tam napotkać coś hmm
      no wiadomo co :P i to mnie bardzo hamuje .
      • Gość: barabara191 sex analny IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.11.06, 15:08
        oliwka do tego jest niezawodna a jak chlopak jest przy tym delikatny i czuly to
        nie jest wcale tak zle, seks analny moze byc rowniez przyjemny ale jest to
        calkiem inny rodzaj przyjemnosci niz przy tradycyjnych zblizeniach:) i nie
        polecam tego rodzaku seksu dla niezdecydowanych dziewczyn ktorym sie wydaje ze
        to cos zlego , jesli dziewczyna chce sprobowac to musi tego naprawde chciec i
        byc tego pewna. A jesli niektore spodziewaja sie po tym jakis super orgazmow to
        niestety moga soie niemile zaskoczys. A le sprobowac warto:) pozdrawiam
    • spokoloko4 Re: sex analny 12.11.06, 16:18
      nie sprobowalam jescze ale mam zamiar bo mojego chlopaka strasznie to kreci a
      ja nie widze w tym nic zlego. zabrzmi to troche zalosnie ale to taki rodzaj
      prezent z milosci, a sama jestem bardzo tego ciekawa

• Gość: gosc Ania Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:04
        hm..robimy to z mężem choc ostatni juz dlugo nie, bo jestem w ciazy:P , ale
        jesli mam byc szczera to juz za tym tesknie- jest sopx, jak jest oliwka lub
        krem no i obowiazkowo prezerwatywa...:) warto sprobowac a jesli chodzi o wybor
        pomiedzy analem a oralem to oba sa ok, jesli robimy to z osoba kochana!
        • Gość: ewa ile jeszcze? IP: 62.233.178.* 13.11.06, 16:06
          ile jeszcze razy ktos zada takei pytanie?
          mam propozycje poszukaj w internecie fachowej literatury
          bo ianczej poznasz opinie innych - i pol biedy jesli inni beda mieli takie
          doswiadczenia i wypowiedza sie powaznie ale jesli trafisz na ciemnogrod niczego
          ciekwego sie nie dowiesz tylko samych bzdur ze nie bedziesz trzymac kupy itp, a
          to nie jest prawda ale niektorzy nie chca o tym wiedziec
          co do samego sexu
          jest przyjemny ale odpowiednio oprawiony nic na sile itd ale mimo wszyskto
          odsylam do literatury
          ja uprawiam bo lubimy ale jesli nie chce to nie i juz wszystko zalezy ode mnie
          i oczwiscie od stopnia podniecenia
          • Gość: Aguś Re: ile jeszcze? IP: 80.54.176.* 14.11.06, 09:32
            Nie wiem czy nie czytacie ulotek, ale pisze, że prezerwatywy się nie łączy
            m.in. z oliwkami itp.! Więc ja to robicie? My próbowaliśmy do tej pory bez
            prezer. i bardzo powolutku. Gdy jest się odprężonym to nie potrezbny żaden
            lubrykant i jest milutko;)!
            • stefex Re: ile jeszcze? 15.11.06, 19:06
              Oliwek i innych oleistych substancji nie mozna stosowac z prezerwatywa bo
              naruszaja jej strukture i plemniki moga sie przedostac :) A teraz zadaj sobie
              pytanie: Przed czym gumka ma zabezpieczac podczas seksu analnego?
              • Gość: miła Kasia Re: ile jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 08:30
                oj stefex nie bądź taki/-a okrutny/-a;-)
                Aguś chciała dobrze a wyszło jak zwykle;-)
                • stefex Re: ile jeszcze? 16.11.06, 12:39
                  Nie mialEM takiego zamiaru mila Kasiu ;)
              • Gość: Agus stefex IP: 80.54.176.* 16.11.06, 11:09
                stefex napisał:

> Oliwek i innych oleistych substancji nie mozna stosowac z prezerwatywa bo
                > naruszaja jej strukture i plemniki moga sie przedostac :)

Naucz sie czytac ze zrozumieniem! Ktoras napisała, że uzywa gumek i oliwki,
                wiec zapytalam jak to mozliwe skoro nie powinno sie uzywac oliwek!?

>A teraz zadaj sobie
                > pytanie: Przed czym gumka ma zabezpieczac podczas seksu analnego?

Nie przeczytales, iz napisalam, ze ja nie uzywalam ze swoim partnerem
                prezerwatywy??!!

Litosci, nauczcie sie czytac!!!!!!!!!!!!!

• stefex Re: stefex 16.11.06, 12:38
                  Wiec ja Ci odpowiedzialem jak to mozliwe, ze uzywaja oliwki i prezerwatyw. Po
                  prostu oliwka szkodzi w taki sposob ktory przy seksie analnym nie ma
                  najmniejszego znaczenia - prezerwatywa pod wplywem oliwki traci wlasciwosci
                  antykoncepcyjne.

Po prostu sie nie zrozumielismy, wybacz :)
                  • Gość: Agus Re: stefex IP: 80.54.176.* 16.11.06, 15:44
                    Wybaczam:)
        • Gość: Daria Re: sex analny IP: *.proxy.aol.com 18.11.06, 08:42
          Re: sex analny
          Autor: Gość: gosc Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl
          Data: 13.11.06, 14:04 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
          hm..robimy to z mężem choc ostatni juz dlugo nie, bo jestem w ciazy:P , ale
          jesli mam byc szczera to juz za tym tesknie- jest sopx, jak jest oliwka lub
          krem no i obowiazkowo prezerwatywa...:) warto sprobowac a jesli chodzi o wybor
          pomiedzy analem a oralem to oba sa ok, jesli robimy to z osoba kochana!

Najlepiej zrobic to po kolei najpierw anal /bez prezerwatywy/ a zaraz potem
          oral supppper DDDDDDD
          • Gość: MZ Re: sex analny IP: 217.168.193.* 22.11.06, 10:08
            > Najlepiej zrobic to po kolei najpierw anal /bez prezerwatywy/ a zaraz potem
            > oral supppper DDDDDDD

Kreci to ciebie? Polykanie rodzynek z aromatem tylka musi byc zarabiste, nie?
        • Gość: kola Re: sex analny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 01:08
          może to dziwne pytanie, ale dlczego konieczna jest prezerwatywa?
          • Gość: gogo Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:59
            Gość portalu: kola napisał(a):

> może to dziwne pytanie, ale dlczego konieczna jest prezerwatywa?

żeby potem mały nie śmierdział
      • Gość: bela Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:52
        ja tez chciałam spróbowac z ciekawości, mojego byłego chłopaka to bardzo
        kreciło, i chciał ze mna to zrobic ale do niczego nie doszło bo strasznie mnie
        bolała, Dlaczego?nie mam hemoroidów:)
        • ssaalleemm Re: sex analny 14.11.06, 16:29
          Ja dojrzewam a mój partner wszelkie decyzje szanuje i nie przymusza. Dojrzewam
          już od dwóch lat - możliwe, że wkrótce dojrzeję [czuję, że pragnę tego po
          prostu] i wiem, że będzie to cudowne, bo seks z moim facetem jest zawsze
          cudowny mimo, że jesteśmy już "wiekowym" związkiem, bo minęło nam wspólnych 15
          lat.
          Jesteśmy z tych, którzy lubią szaleć a łóżko jako takie jest nam obce - są
          ciekawsze miejsca dla naszych zabaw (a w łóżku się śpi). Nie uznajemy gry
          wstępnej krótszej niż mniej więcej 2 godziny choć oboje jesteśmy
          długodystansowcami w tym zakresie i im dłużej tym lepiej - niestety
          ograniczenia czasowe.. Mamy świadomość, że słusznie nazywamy się ze śmiechem
          na ustach "maniakami seksualnymi" ale skoro tak nam obojgu dobrze? Nic nikomu
          złego nie robimy przecież.
          Przy seksie analnym nie będę czuła żadnego bólu - mam raczej barierę
          psychiczną. Wg mnie istotą udane seksu analnego jest niesamowite podniecenie
          partnerki - wtedy nawet środki typu oliwka nie są potrzebne. A mnie mój
          partner podnieca nawet wtedy kiedy zadzwoni z miasta, bo nie umie nie
          powiedzieć czegoś pikantnego:-) My oboje w zasadzie ciągle jesteśmy
          podnieceni - i to jest cudowne.
          Kiedyś w ramach naszych igraszek zaszaleliśmy tak, że ja przypadkiem zupełnie
          usiadłam na nim tak, że penis wszedł w mój odbyt (nie to było moim zamiarem!!) -
          wyjęłam go spokojnie bo psychicznie - co podkreślam - nie jestem gotowa ale
          bólu żadnego nie czułam.
          Jeśli rzeczywiście jesteśmy "maniakami seksualnymi" to życzyłabym każdemu
          takiego seksu jaki jest w naszym związku, ale to trzeba bardzo, bardzo
          pielęgnować. My już dość dawno przekroczyliśmy czterdziestki i wierzymy, że
          nasze cudowne "opętanie" trwać bedzie jeszcze jakies co najmniej 20 lat - tak
          sobie życzymy, ale i dla nas, dla każdego z nas seks był zawsze bardzo ważny.
          Dla każdego z nas to drugi związek - wolny, bo taka nasza decyzja.
          Pierwsze związki to były małżeństwa - zupełnie nieudane pod wieloma względami.
          • martasoft Re: sex analny 14.11.06, 19:21
            Boze... jedni lubia inni nie :) ja akurat naleze do tej pierwszej kategorii
            lubie anala, uprawiamy anala i nie uwazam tego za cos brzydkiego, zboczonego <
            moze w db znaczeniu tego slowa tak... ;> > a i najwazniejsze jest to ze sprawia
            to wiele przyjemnosci mojemu Kochanemu :)
            • ko-te-k Re: sex analny 20.11.06, 19:30
              J alubie bo przede wszystkim mi to sprawia duzo przyjemnosci:) i Jemu tez:D
          • Gość: 20-to latek Re: sex analny IP: 80.54.169.* 18.11.06, 15:58
            ssaalleemm napisała:

Takie stare kobity tez to robia?Przeciez z taką babcia to dla faceta musi byc
            obrzydliwe?Wspólczuję mu.
            • ssaalleemm Re: sex analny 20.11.06, 21:03
              Gość portalu: 20-to latek napisał(a):

> Takie stare kobity tez to robia?Przeciez z taką babcia to dla faceta musi byc
              > obrzydliwe?Wspólczuję mu.

Ochhh, ależ ten dziadek bawi się w ten sposób z doświadczoną i perfekcyjną w
              zakresie uprawiania seksu babcią!! Babcia też nie bawi się tak z dziarskim 20-
              tolatkiem, często z przedwczesnym wytryskiem, jakąś bezradnością, bez fantazji
              połączonej z finezją, bez głębszego i wieloletniego doświadczenia, bez
              znajomości mapy kobiecego ciała, bez pozycji tak zawodowej jak i materialnej, z
              bliżej nieokreśloną przyszłością, być może z nudnymi pieluszkami - ta babcia
              już kiedyś kiedyś przeszła przez taki związek i dziś stawia na inne walory a i
              ten dziadek stawia na takie same.. :-)
              Ten dziadek też już kiedyś doświadczył młodzieńczego seksu i nie najlepsze
              zachował wspomnienia a nadto wie, że ta babcia nie jest z nim dla jego warunków
              materialnych w tym zasobności portfela - tylko dla niego, co gdyby partnerką
              jego była 20-tolatka mogłoby być raczej trudne. Poza tym ten dziadek dumnie
              prezentuje swą partnerke i pokazuje tę babcie światu, ale nie obawia się, że w
              towarzystwie na widok pertnerki ktoś powie z uśmeichem: "Ależ pańska córka jest
              przystojną kobietą", co mogłoby zapewne dziadka wprawić w stan lekkiego
              zażenowania:-)
              Ta babcia bawi się tak z takim dziadkiem, który nie uskarża się na oziębłość
              partnerki, który czasem nawet i dwa razy dziennie osiąga orgazm doprowadzając
              tę babcię do tego samego, z takim dziadkiem, który wie, czego się po babci
              spodziewać i z którą temu dziadkowi jest cholernie dobrze pod każdym względem,
              nie tylko sztuki kochania:-)
              I ta babcia nie wyobraża sobie innego partnera dla swych zabaw, a ten dziadek
              podobnie - to do tej babci ten dziadek wysyła codziennie pikantne sms-y nie
              mogąc doczekać się wspólnych igraszek: wszak gdyby było inaczej dziadek
              poszedłby już dawno do 20-latki a babcia - do 20-latka, tylko... po co????

I w tym wszystkim istotne jest aby wszyscy byli szczęśliwi: i taka babcia z
              dziadkiem, i jeszcze starsza babcia ze starszym dziadkiem, i taki 20-latek z 20-
              latką:-)
              Wielkich sukcesów i wszelakiego zadowolenia w tym na płaszczyźnie genialnego
              seksu ta babcia życzy 20-tolatkowi:-)
    • neuroner Poopers 16.11.06, 16:13
      Sprawdzcie Poopersa, sa dostepne w kazdym sexshopie, rozluzniaja zwieracze.
      Napisane jest tam, zeby go otworzyc i postawic w pokoju, ale najlepsze efekty
      daje wciaganie przez nos. Poza tym ma on "efekt uboczny" wzmaga doznania podczas
      orgazmu:D
    • Gość: PREDATOR Re: sex analny IP: *.chello.pl 17.11.06, 00:46
      ja lubie very very
      • minsi Re: sex analny 22.11.06, 16:17
        jest całe forum o tym

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40489
        a nawet ksiazke ostatnio widziałem w jednym seks szopie, ale po niemiecku a to
        mi obcy programowo język ;)
    • Gość: analityk Re: sex analny IP: *.chello.pl 22.11.06, 21:12
      lubiem dupogrzmoctwo !!
    • zbuntowany_aniol2 Re: sex analny 22.11.06, 22:16
      zacznijmy od tego ze nie ma zadnych za...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka