zaba_gertuda 18.11.06, 10:18 Wlasnie go pisze. mam malo czasu a chcialabym, zeby wniosl cos nowego w ta dziedzine, ale z tego co widze...kiepsko...Boje sie, ze sie bede musial wstydzic, bo tak schematycznie ;((( Jak wygladaly wasze prace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e1982 Re: Co wam dał mgr? IP: 83.2.8.* 18.11.06, 14:02 jak na chwilę obecną? nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e1982 Re: Co wam dał mgr? IP: 83.2.8.* 18.11.06, 14:03 ok..źle zrozumniałam pytanie chyba:-) chodzi o ocenę? czy..?:) myślę, że praca mgr zależy od tematu, możliwości i oczywiście promotora.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandi.ole Re: Co wam dał mgr? IP: *.range86-136.btcentralplus.com 18.11.06, 18:21 moja praca byla bardzo scisla. generalnie przede mna na ten temat pisala jedna osoba w polsce, i to doktorat, wiec w sumie nie mialam pomocy po polsku. ale dzieki temu moj angielski jeszcze bardziej sie polepszyl:) teraz to pomaga, bo moglam swoja ang prace mgr przedstawic mojemu obecnemu pracodwacy w czasie interwiev(pracodawca angielski)...prace dostalam i to bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_gertuda Re: Co wam dał mgr? 19.11.06, 12:34 Nie chodzi mi juz o ocene, Tylko o sam fakt. Czy czulyscie ze robicie cos waznego a potem sie okazalo, ze przeszlo bez echa? tyle , ze mgr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Co wam dał mgr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:35 przeciez to praca rygorowa -musisz napisac i sie obronic tyle,zwykla formalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_gertuda Re: Co wam dał mgr? 19.11.06, 14:05 Dzieki. Chyba wlasnie to chcialam uslyszec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Co wam dał mgr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 14:18 kiedy sie bronisz? ja we wrzesniu jak dobrze pojdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Co wam dał mgr? 19.11.06, 15:28 Ja tez w przyszlym roku sie bronie:). Chcialam przed wakacjami, ale nie wiem czy dam rade Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_gertuda Re: Co wam dał mgr? 19.11.06, 15:33 Jak dobrze pojdzie...A NIE MOZE POJSC INACZEJ :( to na poczatku stycznia. Dlatego widzisz, nie mam czasu robic tego co idealistycznie bym chciala. Mialam na to czas, ale nie robilam. Wiec teraz....musze go poprstu zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Co wam dał mgr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:51 ale chyba wiekszosc tak ma -czyli pisza pracę na ostania chwile;).Mam ten komfort ,ze juz sobie cos tam pisze i zbieram materialy a w czerwcu raczej nie dam rady ,mam za dużo innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfsf strata czasu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:10 Pisanie książki którą czyta promotor i przegląda recenzent. Musi ktoś być bardzo naiwny żeby z myśleć że jego praca jest ważna dla ludzkości i na wartość naukowa. Odpowiedz Link Zgłoś
catherinep24 Re: Co wam dał mgr? 19.11.06, 20:29 Hmm...Ja pisałam pracę tak trochę od serca, bo o własnym życiu..Przeczytaj post: Moje życie.. Odpowiedz Link Zgłoś