dotkneszeptem 22.02.07, 10:05 Podobno są świetne, podobno oprócz prążków i wypustek (wypustków?) są powleczona nawilżającym środkiem rozgrzewającym... Prawda czy tylko marketing, hm? Próbował ktoś? Pochwali się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misscraft Re: durex pleasuremax warming 22.02.07, 10:57 Nawet nawet, ale czy taka rewelacja może troche czuć te prążki, ale nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
lovebaby Re: durex pleasuremax warming 22.02.07, 11:53 nic specjanego,spodziewałam sie lepszych efektów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: may Re: durex pleasuremax warming IP: *.zegrze.maverick.com.pl 22.02.07, 12:20 nic fajnego, do tego trzeba uważac czy na te srodki nie uczulisz sie.. bo potem nei jest za wesoło... nie lubie wymyslnych gumek.. najwazniejsze by były niezawodne.. mnie z 2 opakowan po 3 sztuki unimila np. pekły 4 sztuki!!!! w trakcie!!!! durex jest najlepszy! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomm Re: durex pleasuremax warming IP: *.aster.pl 22.02.07, 15:23 may widoccznie nie umiesz zakładac...doszkol sie bo niedlugo moze byc za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: may Re: durex pleasuremax warming IP: *.zegrze.maverick.com.pl 22.02.07, 15:59 jakos na 3 lata pekły mojemu partnerowi tylko 4 gumki i to 4 w tym samym niemalze czasie w ciagu 2 tygodni, tej samej firmy ... to chyba nie w technice uzywania tkwi problem. Moze trafilismy na jakies felerne modele,ale uprzedzenie zostało.. A za póxno nigdy nei jest;) jest tez coś takiego jak antykoncepcja po, ale to tylko w ostateczności, gdyż zbyt rujnuje hormonalna rownowage organizmu kobiety;)) Pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
little_star Re: durex pleasuremax warming 22.02.07, 14:29 Są fajne jak nie uczulają, mnie uczulały:/ i wtedy bolało i piekło wiec od razu ochota mi przeszła. A tak poza tym moim zdaniem lepsze sa Durex Pleasuremax. Musisz wypróbowac i sama/sam pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: durex pleasuremax warming IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 15:23 mi durexy pekły w trakcie wiec juz ich nie kupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotkneszeptem Re: durex pleasuremax warming IP: *.globalconnect.pl 22.02.07, 18:19 no to kupiłam pleasuremax, zobaczymy co będzie. swoją drogą to zabawne, że w temacie o właściwościach danej prezerwatywy rozpisaliście się o tym ile razy i komu co pękło. ja tam osobiście jestem za antykoncepcją hormonalną. czy nie ma wtedy więcej frajdy? Odpowiedz Link Zgłoś