Dodaj do ulubionych

durex pleasuremax warming

22.02.07, 10:05
Podobno są świetne, podobno oprócz prążków i wypustek (wypustków?) są
powleczona nawilżającym środkiem rozgrzewającym... Prawda czy tylko
marketing, hm? Próbował ktoś? Pochwali się?
Obserwuj wątek
    • misscraft Re: durex pleasuremax warming 22.02.07, 10:57
      Nawet nawet, ale czy taka rewelacja może troche czuć te prążki, ale nic poza tym.
    • lovebaby Re: durex pleasuremax warming 22.02.07, 11:53
      nic specjanego,spodziewałam sie lepszych efektów..
      • Gość: may Re: durex pleasuremax warming IP: *.zegrze.maverick.com.pl 22.02.07, 12:20
        nic fajnego, do tego trzeba uważac czy na te srodki nie uczulisz sie.. bo potem
        nei jest za wesoło... nie lubie wymyslnych gumek.. najwazniejsze by były
        niezawodne.. mnie z 2 opakowan po 3 sztuki unimila np. pekły 4 sztuki!!!! w
        trakcie!!!! durex jest najlepszy! !!!
        • Gość: ziomm Re: durex pleasuremax warming IP: *.aster.pl 22.02.07, 15:23
          may widoccznie nie umiesz zakładac...doszkol sie bo niedlugo moze byc za pozno
          • Gość: may Re: durex pleasuremax warming IP: *.zegrze.maverick.com.pl 22.02.07, 15:59
            jakos na 3 lata pekły mojemu partnerowi tylko 4 gumki i to 4 w tym samym
            niemalze czasie w ciagu 2 tygodni, tej samej firmy ... to chyba nie w technice
            uzywania tkwi problem. Moze trafilismy na jakies felerne modele,ale uprzedzenie
            zostało.. A za póxno nigdy nei jest;) jest tez coś takiego jak antykoncepcja po,
            ale to tylko w ostateczności, gdyż zbyt rujnuje hormonalna rownowage organizmu
            kobiety;))

Pozdrawiam pa
    • little_star Re: durex pleasuremax warming 22.02.07, 14:29
      Są fajne jak nie uczulają, mnie uczulały:/ i wtedy bolało i piekło wiec od razu
      ochota mi przeszła. A tak poza tym moim zdaniem lepsze sa Durex Pleasuremax.
      Musisz wypróbowac i sama/sam
      pzdr
      • Gość: ddd Re: durex pleasuremax warming IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 15:23
        mi durexy pekły w trakcie wiec juz ich nie kupie
    • Gość: dotkneszeptem Re: durex pleasuremax warming IP: *.globalconnect.pl 22.02.07, 18:19
      no to kupiłam pleasuremax, zobaczymy co będzie.
      swoją drogą to zabawne, że w temacie o właściwościach danej prezerwatywy
      rozpisaliście się o tym ile razy i komu co pękło. ja tam osobiście jestem za
      antykoncepcją hormonalną. czy nie ma wtedy więcej frajdy?
    • Gość: Rychu Sa mrrrrrrrr.... extra orgasm! IP: *.spray.net.pl 22.02.07, 18:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka