Dodaj do ulubionych

Film "Testosteron"

05.03.07, 23:50
Słuchajcie, mam pytanie do tych, którzy oglądali film "Testosteron"... W szczególności hmm... wrażliwych kobiet, ze się tak wyrażę. Chciałabym poznać Waszą opinię na jego temat. Słyszałam (a właściwie czytałam na innych forach) rózne zdania. Jedni pisali, że to świetny film, a inni, ze to szmira, prymitywny humor opierający się głównie na wulgaryzmach i obrażaniu kobiet. A co Wy sądzicie?
Obserwuj wątek
    • wallenrode Re: Film "Testosteron" 06.03.07, 00:51
      polecam jednak pujść do kina i sama wyciągnąć wnioski lub poczekać 2 miesiące i
      wypożyczyć.

czasami jest tak że - przeważnie , że polskie filmy są przereklamowane a w
      czasie i po seansie stwierdzam zupełnie co innego.

ostatnie polskie produkcje "ala~sercowe" nadają się na śmietnik.

testosteron jest śmieszny ale dla tego co lubi taki humor.... więc jedni
      skrytykują a inni zachwalą.

pozdr.
    • kaczkabig Re: Film "Testosteron" 06.03.07, 18:15
      i w jednej i w drugiej opinii jest trochę prawdy. Dobra komedia ale dużo
      wulgaryzmów.
      • Gość: ally_myszka Re: Film "Testosteron" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:16
        Wiesz, nie chodzi mi tu tyle o wulgarne słownictwo, ale o... no, prostackie żarty, na niskim poziomie.
      • Gość: b Re: Film "Testosteron" IP: 213.227.149.* 07.03.07, 17:23
        No i bardzo,normalna rzeczywistosc,a co ma niby byc tak jak w klanie>
        Pie..ie w drzewo samochodem, wyjdzie z auta i powie o kurcze pieczone
    • Gość: zadowolona Re: Film "Testosteron" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:30
      Byłam widziałam pękałam ze śmiechu i wcale nie czuję się obrażona.Na wulgaryzmy
      przyknęłam oko chociaż na codzień ich nie toleruję.Całe nasze towarzystwo
      pękało ze śmiechu a dodam że była wśród nas osoba kóra nie przepada za
      komediami.Poprostu każdy musi sam obejrzeć aby wyrobić sobie opinię.
    • paisak22 Re: Film "Testosteron" 10.03.07, 16:46
      Pomimo posiadnia umiejetności traktowania pewnych rzeczy, sytuacji z
      przymróżeniem oka, nie udało mi się nie opuścić kina z uczuciem
      zniesmaczenia....Nie tylko nie można nazwać Testosteronu filmem wysokiego
      kalibru, ale również rzekomy humor pozostawia wiele do życzenia. Polotem
      przecież nie można nazwać haseł typu "przetrzepię ci sakwę do ostatniego
      grosika", "miłość od pierwszego włożenia "czy "tak ci żubra wyłotoszę że
      ujrzysz poprzednie wcielenie".....Hmmm.....generalnie jst to film propagujący
      wizerunek kobiety jako ostatniej, perfidnej suki, pławiącej się w skokach w
      bok.......a faceci to biedne,naiwne, wrażliwe mięczaki nie umiejące poradzić
      sobie z tym faktem...Zgroza!!
      • Gość: wytrwala 10razy lepszy od swiadka koronnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:36
        wiem, ze to dwa rozne gatunki ale mio wszystko porownam te filmy i napisze, ze
        testosteron jest o wiele lepszym filmem od swiadka koronnego, a pisze to
        dlatego midzy innymi, ze swiadek byl rozreklamowany na wszystkie strony Polski
        jako nie wiadomo co a film nie podobal mi sie wogole, a testosteronik - tak
        cichutko wszedl na ekrany i moim zdaniem jest to calkiem niezla komedia a i
        teksty sa tam naprawde niezle (nie wszystkie) i przede wszystkim gra aktorska -
        aktorzy graja przekonujaco i tak ,,ludzko", na dodatek posmiac sie mozna juz z
        samych min jakie oni robia (szczegolnie dobrze zagral ten aktor, ktory gral
        papieza) - bo na przyklad na zalosnego malaszynskiego w ,,swiadku" nie moglam
        patrzec.
        • erillzw Re: 10razy lepszy od swiadka koronnego 11.03.07, 20:37
          Do tego filmu trzeba podjesc z dystansem i nie z oczekiwaniem mega ambitnego
          kina..
          jak dla mnie zarowno poziom absurdu sytuacji, gagow i przedstawienia calej
          sytuacji jest adekwatny do tresci. Jesli kogos to razi... no coz.. sugeruje
          posiedziec przy jakims testosteron party nizszych sfer i posluchac jakie tam
          teksty leca.
          Mnie sie film podobal. A teksty o tym yubrze to nic innego jak dla mua jak
          zwycyajne przerysowanie smiesznosci facetow z ich textami jakie potrafia
          wytworzyc do kobiet... tyle :)
          uhahalam sie jak malo kiedy :)
    • Gość: Jq Re: Film "Testosteron" IP: *.chello.pl 12.03.07, 10:46
      Osobiście oglądałam wczoraj podobał mi się lecz rzeczywiście było za dużo
      wulgaryzmów obrażających kobiety.
    • monalajza Re: Film "Testosteron" 21.03.07, 21:33
      bardzo dobry film.
      wart polecenia:)
    • jakub_234 Re: Film "Testosteron" 21.03.07, 23:25
      Ten film jest wg mnie super! I nie mowie dlatego, ze jest szowinistyczny i ze
      jestem facetem. Tylko dlatego, ze to nawet fajna komedia. Jednak mialem jedna
      sytuacje identyczna jak z tego filmu...poswiecalem sie niemalze w identyczny
      sposob co ten gitarzysta i oczywiscie zonk! Wiec ten moment filmu tylko mnie
      wkurzyl, ale reszta ok!
      • myosotis86 Re: Film "Testosteron" 22.03.07, 18:43
        jest rewelacyjny... a czy obraza kobiety... nie mowi po prostu prawde :)
        • Gość: cóśtam Re: Film "Testosteron" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:11
          No wiesz, prawda jest taka, że nawet twórcy mówią
          o nim jako o filmie, który ośmiesza MĘŻCZYZN (po to
          te teksty) i każdy normalny facet powinien wiedzieć,
          że to satyra... Skrzywdził Cie ktoś? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka