Gość: iza IP: *.crowley.pl 17.05.03, 15:00 Jakie mezczyzni preferuja usta?pelne ,male??a noski?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jotka Re: usta IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 17.05.03, 15:24 > Jakie mezczyzni preferuja usta?pelne ,male??a noski?:) I co - jak sie okaże, ze małe, a Ty masz pełne, to zafundujesz sobie operacje plastyczną? A co bedzie, jak sobie zmienisz, a potem spotkasz tego jednego wymarzonego, ktory ma dokładnie odwrotne preferencje, jak Twój obecny wygląd? Skończysz jak Jackson ;) Nie bierz tego do siebie, po prostu wizja mnie śmieszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryniti Re: usta IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 17.05.03, 17:23 Gość portalu: Jotka napisał(a): > > Jakie mezczyzni preferuja usta?pelne ,male??a noski?:) > > I co - jak sie okaże, ze małe, a Ty masz pełne, to zafundujesz sobie operacje > plastyczną? A co bedzie, jak sobie zmienisz, a potem spotkasz tego jednego > wymarzonego, ktory ma dokładnie odwrotne preferencje, jak Twój obecny wygląd? > Skończysz jak Jackson ;) > > Nie bierz tego do siebie, po prostu wizja mnie śmieszy ;) > Zgadzam sie z Toba w 100%.Zreszta nie kazdej z nas byloby do twarzy z pelnymi ustami.Przeciez jest na rynku tyle roznych kosmetykow , ktore wydobeda cale piekno i podkresla ksztalt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ustka Re: usta IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 19:13 Wydaje mi się, że faceci preferują usta o ładnym kształcie. jestem niemal pewna,że nie są to usta wąskie. Ale chyba nie lubią też warg wielkich(bo wygląda to niekiedy ordynarnie i wampowato). Ja obecnie wolę usta pełne(bez przesady), ale może to dlatego, że mnie natura obdarzyła dość wąskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: usta 21.05.03, 09:42 Vitam!!! Jestem kobieta, ale uwazam, ze mezczyzni nie zwracaja szczegolnej uwagi na to czy usta sa duze czy male, napewno wola zadbane, nawilzone, miekkie i niepopekane. Wkoncu kobiece usta dla mezczyzny sa po to zeby je calowac. Nawet usta o perfekcyjnym ksztalcie nie beda pociagajace jesli nie beda zadbane. Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: usta IP: *.sieradz.mediaclub.pl 21.05.03, 23:26 Verka, zgadzam sie z Toba w 100, a nawet 200%. Nie szuka jest miec silikonowe usta jak np. Pamela Anderson, sztuka jest o nie odpowiednio dbac, nawilzac itd... Mysle, ze tajemnica pocalunku nie lezy w ksztalcie ust, a w namietnosci ich posiadaczki Odpowiedz Link Zgłoś