IP: *.crowley.pl 17.05.03, 15:00
Jakie mezczyzni preferuja usta?pelne ,male??a noski?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jotka Re: usta IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 17.05.03, 15:24
      > Jakie mezczyzni preferuja usta?pelne ,male??a noski?:)

I co - jak sie okaże, ze małe, a Ty masz pełne, to zafundujesz sobie operacje
      plastyczną? A co bedzie, jak sobie zmienisz, a potem spotkasz tego jednego
      wymarzonego, ktory ma dokładnie odwrotne preferencje, jak Twój obecny wygląd?
      Skończysz jak Jackson ;)

Nie bierz tego do siebie, po prostu wizja mnie śmieszy ;)

• Gość: tryniti Re: usta IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 17.05.03, 17:23
        Gość portalu: Jotka napisał(a):

> > Jakie mezczyzni preferuja usta?pelne ,male??a noski?:)
        >
        > I co - jak sie okaże, ze małe, a Ty masz pełne, to zafundujesz sobie
        operacje
        > plastyczną? A co bedzie, jak sobie zmienisz, a potem spotkasz tego jednego
        > wymarzonego, ktory ma dokładnie odwrotne preferencje, jak Twój obecny
        wygląd?
        > Skończysz jak Jackson ;)
        >
        > Nie bierz tego do siebie, po prostu wizja mnie śmieszy ;)
        >
        Zgadzam sie z Toba w 100%.Zreszta nie kazdej z nas byloby do twarzy z pelnymi
        ustami.Przeciez jest na rynku tyle roznych kosmetykow , ktore wydobeda cale
        piekno i podkresla ksztalt.
        • Gość: ustka Re: usta IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 19:13
          Wydaje mi się, że faceci preferują usta o ładnym kształcie. jestem niemal
          pewna,że nie są to usta wąskie. Ale chyba nie lubią też warg wielkich(bo
          wygląda to niekiedy ordynarnie i wampowato). Ja obecnie wolę usta pełne(bez
          przesady), ale może to dlatego, że mnie natura obdarzyła dość wąskimi.
    • verka.w Re: usta 21.05.03, 09:42
      Vitam!!!
      Jestem kobieta, ale uwazam, ze mezczyzni nie zwracaja szczegolnej uwagi na to
      czy usta sa duze czy male, napewno wola zadbane, nawilzone, miekkie i
      niepopekane. Wkoncu kobiece usta dla mezczyzny sa po to zeby je calowac. Nawet
      usta o perfekcyjnym ksztalcie nie beda pociagajace jesli nie beda zadbane.
      Pozdrovionka - Verka
      • Gość: Mila Re: usta IP: *.sieradz.mediaclub.pl 21.05.03, 23:26
        Verka, zgadzam sie z Toba w 100, a nawet 200%. Nie szuka jest miec silikonowe
        usta jak np. Pamela Anderson, sztuka jest o nie odpowiednio dbac, nawilzac
        itd... Mysle, ze tajemnica pocalunku nie lezy w ksztalcie ust, a w namietnosci
        ich posiadaczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka