16.04.07, 08:40
Jak sądzicie, jak powinna wygladać kobieta XXI wieku?
Obserwuj wątek
    • Gość: picobello Re: Ideał IP: 213.17.152.* 16.04.07, 10:22
      być sobą
    • krokiecica Re: Ideał 16.04.07, 11:00
      Normalnie, a zatem nie powinna na siłę naśladować mody czy jakichś sław.
      Mieć swój styl, w którym dobrze się czuje.
    • Gość: ZŁA ;] Re: Ideał IP: *.class147.petrotel.pl 16.04.07, 17:59

hymm ideał ... jak powiem jakie kobiety faceta się podobają ... Kilogram tapety
      ostry makijaż trendy ubrana!! figura modeliki to podstawa szczerze to
      inteligenta nie musi być bo przecież "facet jest zawsze najmądrzejszy" brrrrrrrr

i żeby nie uznawała zasady "trzeba z tobą chodzi żebyś dała". a najlepiej jak
      nie trzeba dużo się starać żeby ja zdobyć.

Facet XXI jest "leniwym łowca i woli jaki zdobycz sama się podaje " To są moje
      skrupulatne obserwacje zachowań ludzkich groteskowe ale prawdziwe...

pewnie cześć osób tym postem się przy burzy ale ... tak jest nie da asie tego
      zmienić!!
      • Gość: Arturo Re: Ideał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:31
        ubrana w dznisowa mini ,czarne legginsy i zlote baletki-dziewczyny nie łażcie w
        tym ,to strasznie wyglada..szczegolnie przy iksowatych nogach i duzym tyłku
    • Gość: pozdrawiam Powinna być taka jakie chcą być same kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:40
      Powinna przede wszystkim być kobietą sukcesu, prezesem firmy, powinna mieć dużo
      pieniędzy, w domu mieć służbę, broń Boże nie mieć rodziny bo to by ją
      rozpraszało a poza tym po co jej bachor to tylko wydatki i sranie w pieluchę
      fee!!, powinna nie mieć chłopa bo to nieroby, lenie i nieudacznicy, powinna za
      to mieć kolekcję fajnych wibratorów, powinna jeździć 3 razy w sezonie na narty
      na lodowiec i dwa razy w roku na wakacje do Egiptu i Grecji lub lepiej do
      Indonezji. Powinna być nadęta i zarozumiała. Znać parę słów po angielsku:-)
      Uprawiać sporty ekstremalne, na codzień chodzić w garniturach chłopopodobnych z
      krawatem, no i przede wszystkim nie myhśleć -POD ŻADNYM POZOREM- o tym, gdy
      będzie miała 40, 50 czy 60 lat będzie potwornie samotna a pieniądze które
      zgromadzi zostawi po sobie na przytułki albo domy starców.
      • Gość: Lucy Ferr Re: Powinna być taka jakie chcą być same kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:58
        Ja już to wszystko osiągnęłam. Całuski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka