Dodaj do ulubionych

teściowie

IP: 80.48.243.* 20.05.03, 21:45
Jak układają się wam stosunki z teściami, czy dogadujecie się z nimi,
czujecie się częścią rodziny swojego partnera ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Millka Re: teściowie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 14:55
      Gość portalu: Alexandra napisał(a):

> Jak układają się wam stosunki z teściami, czy dogadujecie się z nimi,
      > czujecie się częścią rodziny swojego partnera ?
      Moje relacje z przyszla tesciowa sa beznadziejne, niejednokrotnie pisalam o tym
      na forum,:))) natomiast z tesciem potrafie dojsc do porozumienia, nawet jesli
      nie mamy takiego samego zdania, dogadamy sie. Bedac w 4 letnim zwiazku z ich
      synem nie czuje sie przy nich jak w rodzinie, jego mama nigdy nie planuja swiat
      z uwzglednieniem mnie i mojej rodziny, nie liczy sie ze mna i nie bierze pod
      uwage. Jesli chodzi o dalsza rodzione, babcie, kuzynów, ciocie i wujków to
      traktuja mnie jak czlonka rodziny, babcie wycaluja na dzien dobry, kuzynostwo z
      ochota zaprasza na imprezy i wspolne wyjazdy, ciocie zapraszaja na kawke. Z
      nimi czuje sie bardzo dobrze, natomiast czas spedzony z tesciowa jest dla mnie
      czasem straconym i po takim spotkaniu czuje sie fatalnie.
      • Gość: kasia Re: teściowie IP: *.kat.cdp.pl 21.05.03, 21:21
        A juz myslalam ze tylko ja mam takiego pecha...Ja dla swojej przyszlej
        tesciowej jestem przeszkada,ona chyba uwaza ze wszystko co zle spotyka jej
        syna jest przeze mnie.Jak tylko zjawie sie w jej domu caly czas mi
        dogaduje...niby zartem...ale po takim spotkaniu mam zepsuty dzien...Nie wiem
        co bym zrobila gdybym miala z nia mieszkac...Na szczescie mamy juz swoje
        mieszkanie...Jezeli chodzi o reszte rodzinki to nie jest tak zle,tesc na
        luzie,babcie,ciocie i wujkowie wydaja sie tez mnie lubic...tylko mam wrazenie
        ze przyszla tesciowa namawia przeciwko mnie szwagieke(przyszla oczywiscie...0

Smutno mi jak o tym mowie...bo nie wiem jakie sa przyczyny tej nienawisci...
    • Gość: leyla Re: teściowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 15:50
      Moi przyszli tesciowie to zajebista sprawa! traktuja mnie jak corke i spedzam z
      nimi bardzo duzo czasu, sa dla mnie jak kumpel i przyjaciolka! Z takimi ludzmi,
      pelnymi zycia i otwartymi na wszystko, zycie jest piekne!! :D :D :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka