majka_martyna 11.05.07, 10:46 taka która siedzi godzinami przed lustrem, w solarium nom stop,tipsy na palcach,tony makijazu ????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alice hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 10:53 kobieta sexowan i zadbana to taka, ktora potrafi o siebie zadbac, jest pociagajaca, ale nie musi spedzac nie wiadomo ile czasu przed lustrem, ma to 'cos', nawet gdy widzisz ją np w bialym podkoszulku, z malym nieladem na glowce, z makijazem/ale nie chamskim/ladnie pachnie, jej skora jest tzw musnieta sloneczkiem i mieciutka, ma usmich, jest kobieta ktora zna siebie i zna swoja wartosc, we wszytskim jej do twarzy, kobieta zadbana i sexowna moze byc kazda trzeba tylko chciec.. a skad takie pyatnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 10:56 aa jak mysle o kobiecie sexownej i zadbanej to przychodzi mi do glowy np Angelina Jolie :) albo Jennifer Lopez, potrfaia byc eleganckie keidy trzeba, neutralne, ale majace to 'cos' albo mega sexowne w dobrym guscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka_martyna pytam bo ... IP: 82.160.17.* 11.05.07, 10:58 jestem matką , staram sie dbac sama dla siebie o swój wyglad, ale nie czuje potrzeby odwalac sie nie wiem jak,nosic tipsów i chodzic do fryzjera co miesiac. I nie czuje sie wcale przez to gorsza,tylko nie wiem czy jestem zadbana...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice sądzę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 11:21 aaacha o taki motyw chodzi hmmm sadze ze przedewszytskim nalezy znac swoja wartosc itp, wiesz o co chodzi, nie paplac 'jestem gruba, taka i siaka' bo to nie dziala mobilizujaco, a facet z ktorym jestes kocha Cie jaka jestes, aaaale :) no wlasnie jest tu pewne, ale, nie mozesz spoczac na laurach /jestes mezatka tak jak piszesz/ powinnas robic to co przed tem, aby podoba sie innym faceta i swojemu, sadze ze nie ma nic zlego w chodzeniu do fryzjera, faktycznie co miesiac to moze przesada, tyle ze to zalezy jakie masz wlosy, moja mama ma np krotkie i musi czesciej chodzic, ja mam dluzsze i jakos tak nawet co3miechy wychodzi by the way, osobiscie nie przepadam za tymi calymi tipsami, noo dobra jak ktos lubi to niech sobie nosi, nic do tego nie mam- zeby nie bylo, ale wole naturalne zadbane paznokietki z fajnym kolorkiem, zaleznie od nastroju w wakacje mozna sobie pozwolic na ekstrawagnacje wieksza, na impreze, na urlopie itd, ubiera sie odpowiednio, nie jakies tam lachmanki, poki mozna nalezy podkreslac to co ma sie w sobie najpiekniejsze, makijaz rowniez w ciagu dnia wiadomo, ale od okazji wiekszy power tylko bez efektu tapety, aa no i na romantiko badz sexy wieczorki mozna pozwolic sobie na wiecej, wiadomo o co chodzi:) uzywaj dobrych kosmetykow nie oszczedzac na nich, nie mowie aby kupowac odrazu jakies kremy po200zł, ale nie popadajmy rowniez w druga skrajnosc, trzeba byc zadbana w samym znaczeniu tego slowa, uprawiac sport, dbac o soebie rowniez od wewnatrz itd itd mozna pisac i pisac, nie znam Cie i ciezko mi stwierdzic ale jezeli nie czujesz potrzeby odwalania sie jak nie wiadomo co, nosic tipsow czy biegac co tydzien do fryzjera to tez okey, grunt abys byla zadbana, wesola itd widac to odrazu -zainteresowanie inncyh mezczyzn, pomimo iz jestes mezatka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kobieta sexowna,zadbana to jaka kobieta ....? 11.05.07, 11:26 ..to taka której nie jest wszystko jedno w co się ubierze, jest czysta, ładnie pachnie, ładnie się porusza, podoba się samej sobie, która potrafi sama się do siebie uśmiechać idą samej po ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Nic podobnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 12:40 Chociaż fakt, aby być zadbanym trzeba trochę czasu temu poświęcić. Wg mnie kobieta zadbana zawsze ma czyste i dobrze obcięte włosy, manicure - nie musi być lakier ale niedopuszczalne sa odbryśnięte resztki, wydepilowane nogi, ładną cerę, przynajmniej lekki makijaż (nieumalowana twarz wygląda jak wymyta i dobrze w niej tylko bardzo młodym dziewczynom), makijaz mocny jest tylko na wieczór i na wyjścia, jest ubrana z gustem ale wcale nie musi być drogo, niedopuszczalne sa stare wyświecone i przetarte ciuchy. No i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś