josephine34 04.06.07, 11:56 hej. jesteście już w nowych związkach czy jak widzicie swoich byłych (byłe) serduszko zabije wam troche mocniej czy już was oni nie ruszają?. jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spoko gościu Re: eks IP: *.pzuzycie.pl 04.06.07, 12:11 Po rozstaniu, gdy widze gdzies moją ex to zachowuje sie tak jakbym jej nie znał, nie po to sie rozstawalismy zeby mówic sobie czesc, to juz zamknięta sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: eks 04.06.07, 12:22 Gość portalu: spoko gościu napisał(a): > Po rozstaniu, gdy widze gdzies moją ex to zachowuje sie tak jakbym jej nie > znał, nie po to sie rozstawalismy zeby mówic sobie czesc, to juz zamknięta > sprawa. ?????????? super. jesteś z kimś przez jakiś czas, a później udajesz że nie znasz tej osoby???? co za beznadziejne zachowanie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuna Re: eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:12 To zalezy od tego jak wazna to byla dla ciebie osoba i jak sie rozstaliscie.Ja teraz jestem z takim facetem ze moi byli juz mnie nie interesuja.Raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: eks IP: 82.160.17.* 04.06.07, 13:35 mnie rusza widok jednego byłego.Zawsze mi sie podobał,bylismy ze soba 3 lata ale on mnie u mnie sprowadzic na ziemie, az kipie z niegi chamstwo i czuc to z daleka,potrafi czesc nie powiedziec;/ taki typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: eks IP: *.rybnet.pl 04.06.07, 15:58 Ja wlasnie jestem w takiej sytuacji na swiezo po zerwaniu okazalao sie ze ona mnie poprostu nie kochala w skrocie. Ja najchetniej bym o niej zapomnial... zbyt trudne to dla mnie zeby sie do niej odzywac i utzymywac konktat... Podjolem decyzje ze zrywam z nia kazdy kontatk... tylko tel sobie zostawilem moze kiedys sie przydac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohhhh right:)) Re: eks IP: *.teleton.pl 04.06.07, 19:32 "Podjolem" ??? a co to znaczy? chyba "podjąłeś" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: eks 04.06.07, 19:52 nie wiesz ze od poprawiania bledow jest agatka! :D Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: eks 05.06.07, 13:42 Stałych facetów miałam wcześniej dwóch... No, było ich wiecej ale nie piszę o tych którzy mi sie znudzili bardzo szybko. Jednego bardzo lubię, jak jestem wolna czasem sypiamy ze sobą. Ale żalu ze nie wyszło nie ma żadnego. Jak widzę drugiego to aż sie nogi pode mną uginają... Z ulgi, ze to już koniec. Czasem dostaję małego wścieku na siebie, ze byłam taka głupia i wytrzymałam tyle czasu. Ale gdyby nie moment w którym rozstanie miało miejsce może nie poznałabym G. więc ta złość szybciutko mi przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: eks 05.06.07, 18:29 Z moim bylym jestem jak 'stare dobre malzenstwo';) Odpowiedz Link Zgłoś