11.07.24, 16:22
To takie zjawisko kiedy eks ( najczęściej ten eks który zakończył znajomość) po latach "zmartwychwstaje" i się nagle pojawia ni z tego nie z owego czasem po wielu latach od zerwania. Niby przypadkiem, zaczepia, bada grunt. Ematka doświadczyła czegoś takiego albo sama została zombiakiem?
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Zombieing 11.07.24, 16:29
      Na żywo nie. Za to w połowie azjatyckich romantycznych dram się pojawia taki osobnik wink
    • pffpffpff Re: Zombieing 11.07.24, 17:07
      A bo to raz?
    • princesswhitewolf Re: Zombieing 11.07.24, 17:12
      Utrzymuje staly wzajemny kontakt zyczen świątecznych z takimi.
    • grruu2.0 Re: Zombieing 11.07.24, 17:13
      Tak i była to z dziwniejszych rzeczy, jaka mi się w życiu zdarzyła
      • sueellen Re: Zombieing 11.07.24, 19:19
        Do mnie eks zadzwonił jakoś trzy lata po zerwaniu ( absolutnie zero kontaktu) z informacją że się żeni 😅. Inny jakieś 6 czy 7 lat po zerwaniu odnalazł mnie na Fejsie i napisał: miałaś rację ( w czym nie wiem bo nie pamiętalam już tamtej relacji). Pierwszemu pogratulowałam, drugiego zlalam i nie odpowiedziałam nic.
    • majenkirr Re: Zombieing 11.07.24, 17:28
      Moja mama zrobiła tak mojemu tacie po roku od zerwania. I dzięki Bogu, bo jakby się nie zeszli, to by mnie nie było😅
    • primula.alpicola Re: Zombieing 11.07.24, 17:40
      Doświadczyła.
      Riki ma rację, panowie są romantyczni i lubią, lubią wracać tam gdzie byli już, pod ten balkon pełen pnacych róż....
    • arthwen Re: Zombieing 11.07.24, 17:40
      Nie eks, bo nigdy nie byliśmy razem, ale chłopak, który się podobno strasznie we mnie kochał w LO po 8-9 latach milczenia nagle do mnie napisał radosnym tonem, jak to super było w młodości (tia, jakbyśmy te parę lat po studiach to tacy starzy już byli), co u mnie słychać i że może bym miała ochotę się spotkać.
      Odpisałam mu jeszcze bardziej radosnym tonem, że super i w ogóle, wyszłam za mąż 3 lata temu i właśnie urodziłam synka.
      Nie odezwał się więcej, nawet z głupim gratuluję wink
    • szarmszejk123 Re: Zombieing 11.07.24, 19:21
      Nie całkiem:p
      Dostałam na whatsapp kropkę 🤣 od dawnego exa. Miałam jeszcze wtedy wp na starym, polskim numerze.
      • sueellen Re: Zombieing 11.07.24, 19:23
        No to byłaś w kropce 😂
      • chocolate_dog123 Re: Zombieing 11.07.24, 20:44
        www.miejski.pl/slowo-Kropka+nienawi%C5%9Bci
        • szarmszejk123 Re: Zombieing 11.07.24, 20:49
          Nie no, on wtedy wyjaśnił że jakoś go naszło, żeby w ten sposób sprawdzić, czy jeszcze mam ten numer:p to było wiele lat po naszym rozstaniu, ja byłam wtedy jakoś w końcówce ciąży z córką.
          Numeru jako takiego już nie miałam akurat, tylko whatsapp się ostał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka