a_ggatka 16.06.07, 02:22 Jak nie banalnie wyznać miłość i pokazać facetowi że mi na nim zależy. Tylko prosze nie piszcie, że jestem totalną idiotką bo nie poyrafie tego zrobić ja potrzebuje pomysłów a nie oszczerstw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maxandy Re: Uczucia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:12 to ja mam tylko radę tylko nie podczas uniesienia!!! tzn seksu itp TO MA BYĆ PRZEŻYCIE EMOCJONALNE JEśLI NAPRAWDę GO KOCHASZ!!! a JAK JEST CZłOWIEK PODKRęCONY TO MóWI RZECZY ...... KTóRYCH NORMALNIE NIE POWIEDZIAłBY!!! Moja rada zrób to jak najbardziej banalnie czyli np na spacerze lub tp. tylko nie wprost że go Kochasz, wejdź na temat uczuć i wyczuj odpowiedni moment.... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portland1 Re: Uczucia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:04 Ja bym w zyciu nie wyznala uczuc swoich do faceta ! To samobojstwo, bedzie potem mial Cie w garsci, poczekaj moze az On zacznie klapac dziobem, wtedy moze....nie polecam wyznawania milosci dziewczynie pierwszej facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Uczucia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:34 Zaprosić go na mecz np piłki nożnej, na meczu oczywiście kibicować jego ulubionej drużynie, a po meczu zejść na płytę główna boiska i tak poprostu powiedzieć mu, ze chciałabyś przez całe zycie towarzyszyc mu w tym co lubi... nie trudne chyba co? Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: chłopów takie peirdoły nie interesuja n/t 16.06.07, 17:31 sam jesteś pierdoła Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: chłopów takie peirdoły nie interesuja n/t 16.06.07, 17:35 w zyciu bym sie nie odwazyla powiedziec chlopakowi pierwsza ze go kocham..no chyba ze on juz to zrobil? wtedy najlepiej powiedziec to w banalny sposob w niebanalnym miejscu i szczerze zz glebi serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pocahontas Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 19:52 jak mu powiesz że tak bardzo Ci zależy to albo się wystraszy albo to stwierdzi że nie musi się juz więcej starać... faceci są naprwawde dziwni pod tym względem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 20:01 natomiast kobiety sa pod wzgledem profesjonalistakmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:26 co to,to nie,nigdy bym I nie wyznała facetowi miłości,choc nie wiem jak by mnie rozrywało od środka żeby mu to powiedzieć,to nie chodzi o to ze to facet I powinien nie,tylko jak juz ktos napisał chodzi o to,ze po takim wyznaniu będzie zbyt pewny siebie i moze zacząc wykorzystywać twoje uczucie do niego,więc lepiej sie ws3mac i poczekac az on to zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:46 zalozmy-ze kazdy bedzie przeciagal,wiec zaden nie powie tego wlasciwego slowa- co wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Uczucia IP: *.76.classcom.pl 16.06.07, 21:57 wtedy, hmm.. no nie fajnie:) ale najwazniejsze, zeby to uczucie dawac odczuc, slowa sa mniej wazne. jesli facet mowi ze kocha ale tego nie okazuje to juz wole zeby nic nie mowil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:00 no masz racje-ale chyba to nie problem powiedziec o ile ktos jest wazny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:01 ogladam shreka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Uczucia IP: *.76.classcom.pl 16.06.07, 22:11 shrek tez bał sie wyznac milość fionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Uczucia IP: *.76.classcom.pl 16.06.07, 22:07 pewnie nie powinien. ale ja mam z tym problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:09 gleboki oddech i po klopocie-pewno dasz rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Uczucia IP: *.76.classcom.pl 16.06.07, 22:18 moze kiedys jak sie ktos znajdzie to sie odwaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:20 zycze ci tego z calego serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:27 sowa,racja nie słowa sa najważniejsze ale to jak facet okazuje że mu na tobie zależy,ale jednak jest takie coś że to magiczne słowo to jakby już oficjalne potwierdzenie tego co się czuje dlatego tak do tego przywiązujemy wage,bo skoro facet sie odważył i ci to powiedział tzn ze chyba to musi byc prawda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Uczucia IP: *.76.classcom.pl 16.06.07, 23:59 byłoby pieknie gdyby to zawsze była prawda:) ale wiem ze niesety nie zawsze tak jest i niekoniecznie nawet wynika to ze zlej woli, dlatego mysle, ze czasem lepiej z mowieniem o powaznych uczuciach warto sie wstrzymac i ograniczyc do "nieoficjalnego" okazywania uczuc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:02 dokladnie:) Odpowiedz Link Zgłoś