Dodaj do ulubionych

ZERO PRZYJEMNOSCI???????????

IP: *.mielno.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 22:34
Nie wiem czy ktokolwiek mial podobny problem. Mam 21 lat i od ponad roku wspolzyje ze swoim chlopakiem. Na poczatku strasznie bolalo-wiadomo jak to jest z tym pierwszym razem. Pozniej bol stopniowo znikal,i kiedy "pozbylam sie" go calkowicie, okazalo sie ze byl on jedynym "co czuje" podczas stosunku.Na poczatku uwazalam to za calkiem normalne,wiadomo ze nie ma nic odrazu. Ale czas mija (a rok to chyba wystarczajaco duzo czasu) a w tej kwestii NIC sie nie zmienia.Chodzi mi oczywiscie o przyjemnosc fizyczna,bo psychicznie wszystko jest w porzadku,bardzo kocham mojego chlopaka i ciesze sie ze podczas stosunku mozemy byc tak blisko. Czasem jest mi z tego powodu bardzo przykro, z kazdej strony slyszy sie jaki sex jest wspanialy a ja byc moze nigdy sie o tym nie przekonam...
Dodam tez ze na pewno nie jest to wina chlopaka,gdyz jest on bardzo czulym i kochajacym mezczyzna,ktory nigdy nie zrobilby mi krzywdy.Nie wiemy juz co mamy robic (nie musze chyba mowic ze wiaze sie z tym moja bardzo mala ochota na sex).
Lekarze tez nie potrafia mi pomoc-dla nich to jest niemozliwe zeby sex nie przynosil przyjemnosci.Mam nadzieje ze trafialam na "zlych" lekarzy i ze jest jednak jakies wyjscie z tej "nieprzyjemnej" sytuacji...
Obserwuj wątek
    • ryanoconnell Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? 17.06.03, 23:10
      Proponuję mimo wszystko spytać lekarza, ale takiego, który przyjmie was oboje -
      seksuologa. Wina może leżeć po jego stronie, choćby nie wiem jaki był cudowny.
      Może tez być coś nie tak u Ciebie. Trudno jednoznacznie prorokować. Mam tylko
      nadzieję, że Twój chłopak wie o Waszym (to istotne!) problemie...
      • Gość: Angel Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? IP: *.mielno.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 00:16
        Oczywiscie ze wie. I masz racje-to jest nasz wspolny problem. Bardzo czesto o tym rozmawiamy i probujemy znalezc rozwiazanie. Wizyte u sekuologa rowniez bralismy pod uwage i chyba naprawde warto kolejny krok zrobic wlasnie w ta strone...
        • ryanoconnell Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? 18.06.03, 00:30
          Więc zróbcie "ten krok". :) Swoją drogą dobry lekarz nie dziwiłby się, że nic
          nie czujesz, a powiedziałby "ja z panią polemizował nie będę. to możliwe i
          leczy się to tak...". ;)
    • hal9000 Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? 17.06.03, 23:40
      A czy osiągasz przyjemność z masturbacji?

Pozdrawiam serdecznie,
      • Gość: Angel Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? IP: *.mielno.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 00:20
        Tak,wszystko inne jest w porzadku.
        • Gość: @ Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? IP: *.saint 18.06.03, 10:03
          To nie jest niczyja wina. To, ze minal rok, a Ty wciąż nie czujesz przyjemnosci
          wcale nie znaczy,że z Tobą albo z nim jest cos nie tak. Po prostu potrzebne
          jest jeszcze troche czasu - moim zdaniem zafiksowalas sie na "innym typie"
          aktywnosci (bo do dwudziestego roku życia faktycznie trudno trzymac ręce nad
          kołderką) i przestawianie sie na przyjemnosc plynącą z seksu we dwójkę może
          jeszcze trochę potrwać. Ale ten moment nadejdzie, zapewniam Cię. I nie pytaj
          skąd wiem :))) Jeszcze troche cierpliwosci, wspolnych szczerych rozmow i
          czulosci...
          • leilla Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? 20.06.03, 16:47
            zgadzam się w pełni, oczywiście warto pojść do seksuologa, ale moim zdaniem
            powinnaś pokazać facetowi jak robisz to sama, co sprawia Ci przyjemność.
            kobieta jest jak skrzypce moja droga.....nie tak łatwo o piękną melodię
            pozdrawiam
    • kohinor Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? 20.06.03, 17:35
      To co napisze, zszokuje Cie. Ale jezeli faktycznie bylas z tym u lekarza i nic -
      mozesz sprobowac. Jesli bedziesz chciala. Podkreslam to. Nie na sile. Ale
      slyszalem o podobnym przypadku i podobnej "konskiej kuracji". Pomogla.
      Dyskretnie, z 200 proc. pewnoscia, ze NIGDY sie nie wyda idz do lozka z innym.
      Najlepiej z takim, ktory Ci sie podoba (nie ma szans, zeby takiego nie bylo) i
      o ktorym wiesz, ze jest doswiadczony w tej dziedzinie. Zrob to raz. Nikomu,
      nigdy nic nie mow.
      Podkreslam - jesli bedziesz chciala.
      Albo... jeszcze poczekaj. Pewnie samo przyjdzie :-)
      • undercover_brother Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? 20.06.03, 19:01
        Wytlumacz mi jak to ma pomoc? Moim skromnym zdaniem to moze byc po czesci wina jakiegos rodzaju blokady psychicznej i najwlasciwsza bylaby pomoc seksuologa, a nie puszczanie sie za plecami ukochanej osoby.
      • Gość: Spoza Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 21.06.03, 15:04
        Pozwól ludziom na seks z MIŁOŚCI.
    • Gość: kiki Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? IP: *.client.attbi.com 20.06.03, 19:48
      Ja rozpoczelam zycie seksualne bardzo dawno temu i do tej pory sam stosunek to
      dla mnie nic innego jak nieprzyjemne tarcie w srodku.Zaznaczam odrazu ,ze nie
      mam zadnych stanow zapalnych i z budowa tez wszystko u mnie w porzadku.Zawsze
      mnie zastanawialo co odczuwaja dziewczyny ,ktore bardzo lubia sex bo chyba nie
      to samo co ja :((((
    • Gość: kasia Re: ZERO PRZYJEMNOSCI??????????? IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 21.06.03, 01:20
      Napisalas, ze duzo rozmawiacie o tym z Twoim facetem i ze probowalas juz
      wszystkiego. Istnieje sporo kobiet, ktore zadnym cudem nie osiagna orgazmu w
      trakcie stosunku, jesli sa przyzwyczajone do orgazmu lechtaczkowego. Mozna
      szukac punktu "G", mozna probowac wszystkich pozycji po kolei, a mozna pokazac
      partnerowi w jaki sposob sama sie doprowadzasz do orgazmu, mozna wybierac
      pozycje stawiajace na orgazm lechtaczkowy. Jesli to nie pomoze to na prawde
      potrzebny Wam bedzie seksuolog, bo skoro mowicie ze soba otwarcie i probujecie
      wszystkiego to rzecz moze tkwic w jakiejs psychicznej blokadzie z ktorej
      istnienia nie zdajesz sobie do konca sprawy (strach przed ciaza, konserwatywne
      wychowanie, uraz zwiazany z bolem w trakcie pierwszego stosunku i wiele wiele
      innych...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka