ksaodhdu 11.07.07, 08:57 co to takiego i od czego powstaje, może ktoś wie tylko prosze nie wysyłać mnie na forum ozdrowiu. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefajna Re: nadrzerka 11.07.07, 09:58 jak nie forum o zdrowiu, to ja cię wyślę na niesamowitą stronę, mało kto o niej wie. Nazywa się www.google.pl Acha, jak zajrzysz na stronę www.pwn.edu.pl, to też Ci nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drd Re: nadrzerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 10:09 to jest rorum na luzi każdy pyta tu o co tylko chce,a jażeli ty nie masz ochoty pisać i podchodzić do sprawy z odrobiną zrozumieni to po cholere się udzielasz Odpowiedz Link Zgłoś
stefajna Re: nadrzerka 11.07.07, 10:16 uwazam, że czasem warto poszukac czegoś samodzielnie, kolezanka nie chce z tym wejść na forum 'zdrowie kobiety', a jest tam tona watków o nadżerkach, i jest to dla mnie po prostu dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
skurcacek Re: nadrzerka 18.07.07, 22:45 hmmm, pierwszy raz robiłam cytologie jakieś pół roku temu i wykazało, że mam nadżerke...moja ginekolog przepisała mi tabletki dopochwowe, a na pytanie dlaczego? z jakiego powodu? itd...odpowiedziała, że najwyraźniej taki mój urok, najwyraźniej jestem bardziej od innych podatna na czające się bakterie środ zewn...nieleczona nadżerka może prowadzić do wielu schorzeń, m.in. raka szyjki macicy, więc nie zwlekaj-choć musisz sie liczyć z abstynencją seksualną...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: nadrzerka 18.07.07, 23:12 dobry artykul o nadzerce www.kolposkopia.com/index.php/__Nadzerka_-_mity._legendy_i_cala_prawda/ Odpowiedz Link Zgłoś