Dodaj do ulubionych

Usunięta ciąża

• Gość: ania Re: Usunięta ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:18
      mysle ze kazdy kto ma jakies moralne skrupuly zareagowal by tak samo jak Twoj
      kolega. trzeba bylo zastanawiac sie przed stosunkiem, a nie teraz odbieraz
      zycie niewinnej istocie,rozumie gdyby ciaza byla zagrozeniem dla zycia Twojej
      dziewczyny. Ale powienniscie sie cieszyc tym ze wam sie udalo bo nie wszyscy
      maja to szczescie...
      • martalek Re: Usunięta ciąża 17.07.07, 21:24
        trzeba poniesc konsekwencje bzykanka;)
    • miischa Re: Usunięta ciąża 19.07.07, 10:52
      Masz jaja? To dlaczego ich nie nosisz? Nie czujesz się dojrzały do posiadania
      dziecka? Kiedy chcesz stać się mężczyzną, jeśli nie teraz, gdy powinnieneś
      wziąć odpowiedzialność za nowe życie,które stworzyłeś?
      • w_panterke i po co te nerwy?!!! 19.07.07, 13:21
        oj ty glupi jestes piotr! urodzila by dziecko i rownie dobrze dala by je do
        adopcji i tez bys nie musial sie silic na bycie ojcem!! a kto wie kim moglo by
        byc to dziecko..
        • piotr969611 Re: i po co te nerwy?!!! 19.07.07, 15:22
          Nie wiem czemu niektórzy mówią że w polsce to same chamy zyją, podli ludzie,
          złodzieje itp... nie mówię że ich nie ma, ale tu na forum tym same anioły... :)
          jak miło... nikt lepiej nie zrozumie mnie i moje dizewcyzny niż osoba która to
          sama przezyła...
          • summerlove Re: i po co te nerwy?!!! 19.07.07, 16:07
            napisałam Ci w jakich wwarunkach zyli moi rodzice. ale teraz jest ok. Wam też
            się uda.
            • aniiatka Re: i po co te nerwy?!!! 19.07.07, 16:28
              a w ogole to ona juz jest po zabiegu czy przed
              • shemsi1 o... ciekawe pytanie nt 19.07.07, 21:23

• deodyma Re: Usunięta ciąża 21.07.07, 21:22
      skoro jestescie gotowi do uprawiania seksu, to tym bardziej powinniscie oboje
      zdawac sobie z tego sprawe z tego, ze mozecie miec predzej czy pozniej dziecko.
      proste.
    • shemsi1 znalazłam ciekawe forum 22.07.07, 19:34
      jak niektóre osoby obchodzi, niech poczytają

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20823

Koziczki maja już...
      Mój świat według CORELA...
      BEZ O...cipienia
      • piotr969611 Re: do deodyma 22.07.07, 20:48
        To tak samo jakby Ci ktoś powiedział że skoro potrafisz prowadzić samochód to
        jesteś gotowy czy gotowa na wypadek który spowodujesz. To jest to samo, i bez
        sensu to co napisałaś/ eś. I to można odnieść w stosunku do wielu rzeczy a nie 1
        wątku.
    • mila188 Re: Usunięta ciąża 24.07.07, 13:51
      Ja nie mogłabym usunąć ciąży. Sama mam 18 lat i nie dałabym rady. Przecież to
      mała istotka która nie może się bronić. Kolega ma 100% rację. Nie powinniście
      tego robić. Jest wielu rodziców którzy nawet mają po 16 lat ale jednak podejmują
      się wychowania dziecka...
      • 88mlodziutka Re: Usunięta ciąża 24.07.07, 17:43
        Tak nie można!!! Każdy ma prawo wyboru Twoim zdaniem. Więc nie decyduj za tą
        maleńką istotkę, która na pewno chciałaby przyjść na świat...
    • Gość: goska Re: Usunięta ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:32
      @ mlodziutka88 - super naprawde:) rzeczywiscie mlodziutka jestes z tego co
      piszesz (bez obrazy).Piszesz - kazdy ma prawo wyboru, w tym plod(jego wyborem
      jest wola zycia, tak?:) ) ale czlowiek, ktory do jego powstania doprowadzil nie
      ma tego prawa:) to jak w koncu - kazdy moze wybierac czy tylko ci, ktorzy nie
      chca przerywac ciazy?heh.

@ szmeksik - podziwiam Cie naprawde. i zgadzam sie z Toba w 100%, ze jesli sie
      chce to mozna wszystko. ale sa tez ludzie, ktorzy nie chca. i maja do tego
      prawo, tak jak inni maja prawo ich potepiac.
      • piotr969611 Re: Usunięta ciąża 25.07.07, 18:28
        Gość portalu: goska napisał(a):
        > @ szmeksik - podziwiam Cie naprawde. i zgadzam sie z Toba w 100%, ze jesli sie
        > chce to mozna wszystko. ale sa tez ludzie, ktorzy nie chca. i maja do tego
        > prawo, tak jak inni maja prawo ich potepiac.

Nooo wyszło szydło z worka... Sorry goska, nie uważam że robie dobrze, ale razem
        z szeksikem obraziliście bardzo wiele osób. wasza tolerancja ogranicza sie
        TYLKO I WYŁĄCZNIE do waszych osób. Czujesz się lepsza bo ktoś usunie ciąże a ty
        nie ?? to daje Ci prawo do poniżania innych ?? to Ci daje prawo aby uważać się
        lepszą ? nie uważam że jestem taki czy nie taki, ale nigdy nie napisałbym tak
        jak Ty. nie okłamujmy się wiele osób usuwa ciąże, to jest kwestia ich sumienia,
        bo każdy je ma, i nie umażam że zachowanie moje i mojej dziewczyny było dorosłe
        ale twoja wypowiedz była guwniarska :)
        • Gość: goska Re: Usunięta ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:03
          Ee no wiesz co Piotr.. piszac to wydawalo mi sie, ze staje w Twojej obronie ale
          widze, ze inaczej rozumiesz moje slowa..ale nie mam pojecia o co Ci chodzi? kogo
          ja obrazilam i ponizylam i co jest gOwniarskie w mojej wypowiedzi? ze pisze, ze
          kazdy ma prawo do swojego zdania?? tak, podziwiam szmeksika bo jest dzielna
          osoba i wychowuje trojaczki ale zwrocilam sie do niej glownie po to, zeby jej
          uswiadomic, ze mimo ze 'jak sie chce to mozna wszystko' to czasem sie zdarza, ze
          ludzie NIE CHCA miec dzieci obojetne z jakich przyczyn, wiec takie gadanie nic
          nie daje i nikomu nie pomaga..to, ze ja podziwiam nie znaczy, ze uwazam to za
          jedyna sluszna droge i na jej miejscu zachowalabym sie tak samo..wiem, ze bym
          usunela ciaze, gdyby mi sie trafila. nie uwazam, ze zachowanie Twoje i Twojej
          dziewczyny bylo niedorosle. imho wlasnie bylo dorosle i wybraliscie mniejsze
          zlo. wiec bardzo Cie prosze przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem moj poprzedni
          post w polaczeniu z tym i nie wyzywaj od gowniarzy ludzi, ktorzy chca Cie bronic
          przed zmasowanym atakiem na forum:D
          • Gość: zoe Re: Usunięta ciąża IP: *.chello.pl 25.07.07, 20:44
            Wow szmeksik ma trojaczki?? nie wiedziałam......
            • Gość: goska Re: Usunięta ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:07
              Jesli nie szmeksik, to przepraszam, ktos w kazdym razie pisal o trojaczkach:)
              • Gość: zoe Re: Usunięta ciąża IP: *.chello.pl 25.07.07, 21:11
                To ja napiszę sprostowanie;) szczęśliwą mamusią trojaczków jest shemsi1
                • Gość: goska Re: Usunięta ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:28
                  Dzieki zoe:) w takim razie przepraszam szmeksika i shemsi1, i oczywiscie
                  chodzilo mi o shemsi1:)
        • wzr1 Re: Usunięta ciąża 25.07.07, 22:19
          > TYLKO I WYŁĄCZNIE do waszych osób. Czujesz się lepsza bo ktoś usunie ciąże a
          >ty nie ??

TAK MA PRAWO CZUĆ SIĘ LEPSZĄ OD TYCH CO ZABIJAJĄ DZICI
          • Gość: goska Re: Usunięta ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:02
            Nie, nie czuje sie lepsza, od tych ktorzy przerywaja ciaze. jeszcze raz napisze:
            piotr iles tam naucz sie czytac ze zrozumieniem. nie mozna byc az takim glupim
            nie wierze. teraz dla mnie to oczywiste, ze to marna prowokacja. nie karmmy trolla:/
    • zoja89 Re: Usunięta ciąża 26.07.07, 09:31
      nigdy nie bylam w takiej sytuacji i mam nadzieje ze nie bede... ale w jednym
      masz racje kazdy ma prawo do wlasnych decyzji... zarowno dobrych jak i zlych...
    • Gość: goofy Re: Usunięta ciąża IP: *.icpnet.pl 26.07.07, 11:21
      Każdy ma prawo wyboru - jak piszesz. A czy dajesz prawo wyboru swemu dziecku
      tatuśku?
      Gwoli ścisłości nie jestem z Ligi
    • wiedzma_alina Re: Usunięta ciąża 26.07.07, 12:47
      Po tym jak piszesz, naprawdę jestem w stanie stwierdzić, że nie jesteś gotowy
      na dziecko... Jak Ty byś je wyedukował?
      A poza tym, trzeba było myśleć o możliwości zajścia w ciążę przed rozpoczęciem
      współżycia i odpowiednio się przed tym zabezpieczyć a nie teraz biadolić na
      forum.
      Nie chciałabym mieć takiego niedojrzałego ojca!
    • wredddna Re: Usunięta ciąża 27.07.07, 14:17
      Jestem ciekawa ile macie lat??
      Ty chciałeś żeby twoja dziewczyna usunęła ciąże...a co ona chciała??
      Tak na marginesie, zareagowałabym tak jak twój kolega- jestem zwolenniczką "odpowiedzialności za swoje czyny" i przeciwniczką zabijania na życzenie. Ehhhhh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka